O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Škodca
Ahojte, prosim aky skodca toto moze byt alebo preco vyzeraj rastlinky takto prosim? Moze to byt len…
ks817eh
Pred 3 rokmi
10
Tepovac
Ahojte. Aky tepovac by ste doporucili. Na bezne tepovanie v domacnosti (koberce, sedacka atd.) Daku…
brnkinka
Pred 3 rokmi
4
Lampa vydáva zvuk
Ahojte chcem sa spýtať, dnes nám montovali svietidlá a jedno z nich je stmievatelne na ovládač, po …
ernesttyukos
Pred 3 rokmi
4
Parkety rybia kosť
Je tu niekto, kto si ich dával v poslednej dobe ? Koľko vás vyšiel materiál + práca má meter ? Môžt…
lucka_155
Pred 3 rokmi
1
Uhlová bruska
Dobrý deň, preže nejaká uhlová brúska viac ako 7,5cm na jeden rez, či iba Makita 230 ? Ďakujem.
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Firma na strechu
Dobrý deň, chcem sa spýtať na strechárov pre NM,s akou firmou máte skúsenosti, boli ste spokojný a …
kaktusik007
Pred 3 rokmi
4
Baumit shades of white - Mate nejaku z tychto farieb na fasade?
Ahojte, chceli by sme pouzit omietku s farebnym odtienom Baumit Ivory White, zaujimalo ma, ci ju na…
rudidreyfus
Pred 1 rokom
3
Zmluva s dozorom
Dobrý deň, projektant mi vypracuva projekt pre stavebne povolenie na rodinny dom. Stavebny dozor bu…
frantisekca
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Elektrika-prívod do domu
Ahojte, potrebovala by som poradit k privodu elektriky od skrinky na hranici do domu. Vzdialenost j…
frantisekca
Pred 3 rokmi
9
Spinave betonove slapaky
Dobry den, Bola by som velmi vdacna za radu ako vycistit spinave bet.slapaky od kvetov, levandule..…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
8
Svetlo na fasádu
Nemá niekto prosím reálne foto fasádneho vonkajšieho svetlá od Rabalux Roma 8511? /Myslím že ako …
radok
Pred 3 rokmi
3
Je javor napadnuty mucnatkov?
Je to mucnatka?Ma niekto skusenost?
zita19
Pred 3 rokmi
4
Nepálená tehla - fasáda
Dobrý deň, po prečítaní rôznych diskusií, osobných a telefonických rozhovorov som zistil že čo majs…
mikpo
Pred 3 rokmi
1
Elektrika rozvodna skrina
Dobrý den chcem sa opýtať koľko tak stojí robota elektrikára keď mi prišiel namontovať rozvodnu skr…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
7
Rozlozenie kupelne 3x3
Ahojte, necham si poradit ako rozmiestnit kupelku. Velkost 3x3 metre, okno v strede na sirku 1800 (…
markpp
Pred 3 rokmi
6
Sused sa sťažuje na hluk
Dobrý deň, prišiel som za vami s prosbou čo robiť v mojej situácii s neprispôsobivým susedom, ktoré…
eva_ave1
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
71
Mate k TC aj akumulacku?
Je vyhodne ju mat? Ako to mate?
kejsix
Pred 3 rokmi
6
Dlhý záchod
Pozdravujem, v starom dome mame starý kumbálok z ktorého bude samostatné WC. Žena trocha protestuj…
bernief
Pred 3 rokmi
16
Efektívne brúsenie tatranského profilu
Dobrý deň, rád by som sa s vami poradil ohľadom výberu správneho náradia na brúsenie tatranského ob…
stanjel
Pred 3 rokmi
3
Odlepena apu lista po nanasani lepidla
Ahojte, viete mi poradit ako najlepsie opravit odlepenu apu listu? Na nejakych 30 cm sa mi pri nana…
feriicko
Pred 3 rokmi
6
Zavesne wc, na sadrokarton alebo itong?
Ahojte prosim, cim mate oblozeny geberit? Sadrokartonom a nasledne dlazba, alebo murocany ram a na …
domix147
Pred 3 rokmi
22
Cena prerábky starého domu
Ahojte, myslím že už takýchto tém je tu hodne. Ale potrebovala by som poradiť. Rozmýšľame nad kúpov…
wivik
Pred 3 rokmi
14
Flaky na sklenenej zastene po montazi
Zdravim, Zhruba 2 tyzdne po nalepeni sklenenej zásteny na stenu sa objavili flaky. Presne v miestac…
matoup
Pred 3 rokmi
5
Zastavaná plocha - záhradný domček
Ahojte, v územnom pláne k pozemku mám uvedenú maximálnu zastavanosť pozemku 25 %. Počíta sa do zas…
dendo015
Pred 3 rokmi
6
DATAD a Druha developerska Topolcany
Vystraha pre novych klientov pred aktivitami a beznymi sposobmi "podnikania" firiem DATAD a spolocn…
harwi
Pred 5 mesiacmi
14
Registre pre rekuperáciu
Zdravím, Zháňam názory a skúsenosti na dohrievacie registre na rekuperáciu. Konkrétne na moju je …
pistikus
Pred 3 rokmi
16
Výmena plynového kotla za elektrikcý je to možné?
Zdravim, v starom dome sa nam pokazil plynový kotol, wissmann vitopend 100, oprava je cca 700€, na…
toky1
Pred 3 rokmi
11
Branka s prekladom(?)
Ahojte, uvazujem nad plotom ako na foto,kde branka je kryta prekladom.Manzel tvrdi,ze je to komplik…
suzan1111
Pred 3 rokmi
25
Náter na osb dosky
Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom záhradného domčeka. Spravil som ho ako drevodom zaklopeny…
martyba
Pred 3 rokmi
4
Exterierove zaluzie z90
Ahojte, riešime dom,kde je predpríprava na el.ext. zaluzie. Spomedzi všetky, sme vybrali profil Z90…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
459
460
461
462
463
…