DATAD a Druha developerska Topolcany

Vystraha pre novych klientov pred aktivitami a beznymi sposobmi "podnikania" firiem DATAD a spolocnosti Druha developerska Topolcany.
Odpovedať
Kto ma zaujem o realne, konkretne a najma objektivne skusenosti s firmou DATAD a Druha develeperska, Topolcany, rad Vam poskytnem SKUTOCNE "ZAZITKY" a realne INFORMACIE ohladom ich "SLUZIEB".... ( JE LEPSIE SPLACHNUT PENIAZE V ZACHODE, AKO PODPISAT ZMLUVU s p.CHABRONOM) Dotazy na mail : grofmontechristo@gmail.com Rad vsetkych upozornim na praktiky tychto firiem, aby sa nedostali do podobnych problemov.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@orfanik A nestačí ti jedna téma, aby si nás upozornil? A v tejto dokonca 4 príspevky. Však napíš, čo sa stalo, s čím konkrétne si nespokojný. Toto je verejné fórum, prečo by ti niekto mal písať na tvoj mail?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den. Reagujem na Vasu recenziu. Staviame s uvedenymi firmami a nemam absolutne ziadny vyhrady ku konaniu p. Chabrona a k spolupraci s firmou DATAD. S pozdravom dc
Odpovedať
@doncorleone40 A ty si kto? Nemáš tu žiadnu históriu - dnes si sa registroval a hneď píšeš chvály na danú firmu? To len preto si sa registroval? Ja tú firmu nepoznám, ale celá téma je divná. Jeden sa zaregistruje, dá 5 príspevkov a všetko negatívna recenzia. Druhý sa zaregistruje a dá pozitívnu recenziu - nepodloženú. To si vyhľadával na nete názov firmy, aby si ju mohol pochváliť? No, chlape, neverím ti. 🤔 🤔 😶
Odpovedať
@chrobak7 to preto, lebo žiadna firma DATA neexistuje 😉 Druhá developerská hej. A ten kto pozná pána majiteľa, tak v okrese si od neho ani psačú budú nedal nik postaviť.
Odpovedať
DRUHA DEVELOPERSKA je partia DILETANTOV. MY S NIMI VEDIEME SUDNY SPOR. AK TO NIEKOHO ZAUJIMA, POSKYTNEM INFO. Mam niekolko posudkov, ze nedodrzuju STN, cele zle...
Odpovedať
@doncorleone40
Odpovedať
Ty si Chabron alebo Dasko ??? Nemut vodu a bud rad, ze nepodam na teba oznamenie za klsmlivu reklamu !!##
Odpovedať
@chrobak7 Sorry, už som písal aj orfanikovi. Prosím bez tykania. Áno, registroval som sa kvôli tejto téme, možno bude nápomocná niekomu, kto bude chcieť stavať s uvedenými dvoma firmami. Vy máte zlé skúsenosti, ja dobre. A nie som zástupca ani jednej, ani druhej firmy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?