O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Obklad krbu na šamot
Dobrý deň, je možné obložiť krb klasickým keramickým obkladom, ako napr do kúpelne, hrúbky 6mm, ale…
nicco
Pred 3 rokmi
1
Z90 žaluzie ma niekto aj zle skusenosti?
Dobry den Rozhodujeme sa ci dat vonkajšie žaluzie Z90 vyzeraju pekne ale ma niekto alternativu napr…
dusantt
Pred 3 rokmi
27
Schodiky na ciastocne zapusteny bazen
Zdravim strechaci, mate prosim niekto ciastocne zapusteny bazen? Tento rok sme si dali bazen z MF, …
fillo_kiko
Pred 3 rokmi
14
Zatrávnovače
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu ohľadom toho akú zeminu alebo čím vyplniť priestor tvárnice…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
10
Solárny ohrev bazéna
Má niekto nejaký solárny ohrev bazéna ktorý sa môže dať aj na strechu domu? Cca 3m výška. Pri tých …
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Štrk
Prosím o radu aký štrk použiť na zaliate terasy, jemny alebo klasický ako na základy domu?! Aby zos…
adiso
Pred 3 rokmi
2
Exteriérová dlažba na terasu
Ahojte. Poprosím vás kde v Bratislave a v blízkom okolí sú dobré predajne/vzorkovne exteriérových d…
eagleowl
Pred 3 rokmi
15
Pripojenie RD na už existujúcu kanalizačnú prípojku
Servuste. Pár rokov už prerábame starší RD a dospeli sme k tomu že je na čase ho pripojiť na kanali…
john_coffey
Pred 3 rokmi
7
sponzor fóra
Zapojenie 6+6 ako dvojpackovy 5
Dá sa to? Poradte.
frantisekca
Pred 3 rokmi
6
Akú šírku obvodových múrov zvoliť?
Zdravím, čo je podľa vás lepšie (pomer cena/kvalita/výkon): 1. 30 cm obvodový múr so zateplením …
melanie9
Pred 3 rokmi
1
2
33
Nešťastná fasáda, nešťastná farba, nešťastná ja
Ahojte, poraďte mi prosím, neodhadli sme farbu a dom máme modrý, povodne som vyberala antracitovosi…
melleus
Pred 3 rokmi
1
2
41
Zahadna mlaka na podlahe
V troj-rocnom zrekonstruovanom podkrovnom byte sa v jednej izbe na podlahe objavila takato mlaka. O…
mlaka
Pred 3 rokmi
10
Stolar Bratislava
Ahojte, Prosim Vas nemate niekto kontakt na dobreho stolara v Bratislave ? chcela by som si dat rob…
m_alina
Pred 3 rokmi
3
Nasypnik do pivnice
Pozdravujem vas, riesili ste prosim niekto nejaky nasypnik (otvor, cez ktory by sa davalo drevo/pe…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
3
Recenzia/skúsenosť so stavebnou firmou
dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť s prácou stavebnej firmy zo žiliny Martins group? nikde som…
lubicakb
Pred 2 rokmi
6
Prsianska terasa - Vlcia Jama
Ahojte, zakladam tuto temu pre buducich majitelov a obyvatelov tejto casti Banskej Bystrice. Chysta…
bbtina
Pred 2 rokmi
10
Pivnice pod urcitou castou domu
Pozdravujem vas, mate, prosim, niekto skusenost s pivnicami len pod urcitou castou domu (napr.cca p…
anulienacka
Pred 3 rokmi
6
Terasová doska bez špár
Začal som robiť terasu z červeného smreka. Napadlo ma, či by nebolo možné uložiť na podkladný rošt …
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
Farba folie
Ahojte, práve dokončujeme murovaný bazén. Dali sme bledošedú fóliu a rozhodujeme sa, či na schody d…
stanii75
Pred 3 rokmi
3
Ako rozmiestniť nabytok v detskej izbe
Ahojte, ako by ste rozmiestnili nabytok v detskej. Hned vedla bude kupelna,tak rozmýšľam,ci je dobr…
zavana
Pred 3 rokmi
14
Buduca zmluva na inz.siete
Ahojte. Kôli stavebnemu povoleniu sme so susedom uzatvorili zmluvu o buducej zmluve kôli kanalizáci…
podko
Pred 3 rokmi
4
Geotextilia pod travnik, skúsenosti?
Ahojte, poprosím o radu:wink: Aktuálne robím rekonštrukciu trávnika a jeho zavlažovanie. Aktuálne v…
zita19
Pred 3 rokmi
4
Vodoinstalater Senec
Poradi niekto kontakt na sikovneho vodoinstalatera v okoli Senca, islo by o montaz komplet rozvody …
adamos81
Pred 3 rokmi
1
Kuchyna z Polska 2022
Ahojte vedeli by ste odporcit firmu z polska na realizáciu kuchyne? Oslovila som 3och a cenove ponu…
marcel714
Pred 2 rokmi
9
Žabovať okolie domu?
Ideme nalepiť XPS na DT nad pásmi, + nooova fólia a budem zasypávať zeminou do požadovanej výšky. D…
roman_x
Pred 3 rokmi
6
Kuchynský drez a spoj pracovných dosiek
Ahojte, chcem sa poradiť. Odkvapkac kuchynského drezu nám presahuje cez spoj pracovných dosiek. Nav…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
6
Umývačka nejde
Ahojte. Máme doma umývačku Beko. Už má asi 5 rokov. Teraz sa nám stalo, že napusti vodu na začiatku…
duzu
Pred 3 rokmi
24
Kamena dlazba - spary
Prosím vás čo s tým? Majstri to vyfugovali suchým betónom poliali a kazali dva dni čakať a vyvapkov…
lstherm
Pred 3 rokmi
3
Hroty na dosky plotu proti preliezaniu zvierat?
Plot mám z dosiek šírky 3cm, plot mi prelieza pes. Hľadám nejaké hroty, ktoré našrobujem na vrchnu …
jankazb
Pred 3 rokmi
6
Podklad pod vírivku
Potreboval by som poradiť. Chceme kúpiť vírivku a mala by byť umiestnená na priestore kde je zámkov…
fillo_kiko
Pred 1 rokom
11
1
2
…
460
461
462
463
464
…