Buduca zmluva na inz.siete

Ahojte. Kôli stavebnemu povoleniu sme so susedom uzatvorili zmluvu o buducej zmluve kôli kanalizácií. V zmluve je uvedené ze do 24mesiacov treba uzavriet normalnu zmluvu. Viete mi poradit ci je naozaj potrebna a ak ano nejaky vzor by sa nenašiel? Dakujem
Odpovedať
@vienny Čo znamená "zmluva kvôli kanalizácii"? To akože sa chcete napojiť na jeho kanalizáciu? Alebo že spolu vybudujete kanalizáciu? Nerozumiem, v čom je problém s kanalizáciou a prečo to chceš uzatvárať so susedom. Však ak máte na ulici kanalizáciu, tak treba osloviť správcu kanalizácie, aby si sa mohla napojiť a nie suseda.
Odpovedať
@chrobak7 ide o to ze cez susedov pozemok, ktori bol kedysi obecny, vedie hlavna kanalizacia a cez ten pozemok sme sa na nu napojili. So susedom mame zmluvu o buducej zmluve a teda ma tarchu na jeho pozemku. Zmluvu sme museli spisat koli stavebnemu povoleniu. Preto by som potrebovala nejaky vzor tej buducej zmluvy aby bol cely proces ukonceny aby nas nemohol sused niekedy odpojit (ak by mu preplo resp. nikdy clovek nevie co sa moze stat)
Odpovedať
Píšeš, že ste podpísali zmluvu o buducej zmluve a ta by mala byt presne taka ista ako normalna zmluva zo vsetkymi nalezitostami inak je to zdrap papiera. Ak je napisana spravne tak treba vychadzat z nej a prakticky ju len skopirovat a upravit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?