Exteriérová dlažba na terasu

Ahojte. Poprosím vás kde v Bratislave a v blízkom okolí sú dobré predajne/vzorkovne exteriérových dlažieb. Väčšina obchodov čo sme pobehali v Košiciach tak má vzorky iba 1 centimetrových dlažieb a my potrebujeme 2 cm. Niektoré tie dlažby majú ten povrch tak drsný ako šmyrgeľ, preto si chcem ten povrch pochytať. A skúsim ešte konkrétnejšie, možno to teraz niekto tiež hľadal podobne. Hľadáme dlažbu, ktorá sa približuje bielej vápencovej kamennej dlažbe. Vopred ďakujem za odporúčania na obchody.
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik povrch exteriérovej dlažby musí byť drsný inak sa na nej dolámete....
Odpovedať
Ahoj pozri si dlazbu Topteramo, v BA ju predava stavmat. Majú prave cca 2 cm dlazby a cena je tiez fajn
Odpovedať
@eagleowl to my je jasne ale su velke rozdiely medzi drsnym a drsnym. Niektore su ako na husto tenke ihlicky a niektore maju tie "ihlicky" trosku sirsie tak uz je to prijemnejsie na dotyk. A chceme to len terasu, nie na chodniky, takze ked by uz bolo velmi zle a smykalo sa da sa dat na terasu napriklad koberec. Ale v lete chcem vyjst z obyvacky bosa bez toho aby som mala pocit ze si robim pedikuru. Budeme jeden den v BA a chceme sa ist este niekde popozerat lebo ani farebne sme si este uplne nevybrali co by sme chceli. A chceme vidiet dlazbu/vzorku nazivo lebo medzi katalogom a realitou su obrovske rozdiely.
Odpovedať
@marcos33 super. Diki.
Odpovedať
@wivik uz su to sice skoro 2 roky, ale tiez sme vtedy pobehali viacero obchodov v BA so zameranim na dany tovar a nakoniec sme najlepsie (pomer cena/vlastnosti/vzhlad) pre nas nasli prekvapivo v Bauhause ked sme tam sli kupovat nieco uplne ine. Dlazba 2cm hrubka, format 60x60, svetlo seda s jemnym "melirom", jemne drsny povrch
Odpovedať
@hockto dakujem. Presne taketo odporucania potrebujem. Bauhaus vobec nepoznam a ani mi ujo gugl neponukol taku moznost. Ked si este pamatas kde ste pobehali a bolo z coho vyberat tak mi mozes napisat.
Odpovedať
@wivik No Bauhaus je klasicky "hobby market", nieco ako Obi alebo Hornbach, ktori maju tiez v ponuke aj dlazby, ale asi nie v takom pocte ako obchody zamerane na obklady a dlazby, ale mozno sa oplati skocit aj tam. Co sa tyka tych dalsich obchodov, konkretne nazvy si uz fakt nespomeniem, predsa len to su 2 roky, ale urcite sme boli v R1 centre, tam je tych obchodov viac, tiez myslim Styla pri Zlatych Pieskoch a potom X dalsich obchodov, tiez len podla web vyhladavania
Odpovedať
Tak ono sa da aj v takychto hobby predajniach dobre nakupit. Len to je dobre si odsledovat radsej nejake recenzie a skusenosti, ze co z toho stoji za to.
Odpovedať
@wivik v OBI maju tiez zopar 2cm dlazieb. My sme tam kupili na jednu terasu 20m2. Kvalita vyzera byt OK, vobec sa na nej nesmyka a ani nie je prilis drsna nasucho na bosu nohu, este sme ju kupili aj za dobru cenu (pred 3 rokmi za 18EUR/m2). Dali nam aj trosku zlavu.
Odpovedať
@igor256 @marcod nie som proti ani z tych hobby obchodov. Mame nejaku predstavu o farbe co sa nam hodi k domu len teraz je ten trend a ponuka taka co sa nam nehodi a nepaci - dekor betonu, alebo tmave alebo kamienky. To iste sme riesili a dlho hladali obklad do kupelne. Preto si chcem co najviac popozerat a tak si vybrat A v hornbachu je momentalne taky stav ze 9 z 10 je nedostupnych. V obi uz ponuku nepamatam, tzn nic asi nezaujalo
Odpovedať
@wivik my sme dali takuto... Momentalne nevidim nejaky extra rozdiel medzi "hobby obchodmi" a soukup a pod. Maju casto rovnaky tovar. Napadlo mi, ze v BA maju take talianske dlazby a oni mali v ponuke tiez 2cm, len to moze byt v kategorii dekorov, co si pisala, ze nechces. Na facebooku su: Talianska Dlažba MEG GROUP SK. Bol som tam, vela veci na objednavku. Niektore dekory boli zaujimave.
Odpovedať
@igor256 dakujem, popozeram. Nam ani tak nevadi ze by boli na objednavku. Teraz mi hlavne ide o to aby som si vedela vzorku chytit do ruky a vidiet ju nazivo, nie len v katalogu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wivik tak tam mal toho naozaj vela. Sice relativne mala predajna ale fakt vela vzoriek.
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik pozrite sa na dlažby Marazzi, výborná kvalita.... (v BA bude viac predajcov....)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?