Dlažba na exteriérové schody

Dobrý deň, chceme vymeniť na exteriérových schodoch a na verande starú dlažbu za novú. Ako by ste to odporučili urobiť, aby dlažba vydržala čo najdlhšie a neuvoľňovala sa? To, čo vidíte na fotkách, je stará dlažba, bolo to už asi pred 8 rokmi opravované (z môjho pohľadu už vtedy zbytočne), bolo to lepené Kleberom, pod tým je betón. Ďalšia otázka je, čo máme dať na ten betón zboku, aby to nebolo také škaredé a nezarastalo to machom? Posledná otázka: viete niekto poradiť v NZ, NR alebo na okolí miesto, kde by sme kúpili vhodnú mrazuvzdornú dlažbu, aké máte skúsenosti? Ďakujem za odpovede
Odpovedať
Dobrý deň, my sme robili minulé leto nanovo terasu, tiež sme dlho hľadali kvalitné mrazuvzdorné dlaždice. Skúste pozrieť v Procerame. My sme kupovali v NR na Murgašovej 10, majú fakt široký výber a predajca určite poradí aj ohľadom pokladania dlažby a ak sa spýtate, možno dostanete aj zľavu :) My sme spokojní. Dúfam, že som aspoň trochu poradil:)
Odpovedať
Profilova fotka
každa dlažba sa časom začne hýbať,mrvit..a o pár rokov to budete musieť robit znova... Najlepsie do exteriéru su betónové stupne..len neviem ako to je vo vašom prípade-klásť to na ten betón.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?