Praská nám keramická dlažba na terase - čo robiť?

keramická lepená
Odpovedať
Profilova fotka
už nič, počkať kým dopraská a vymeniť. Ešte predtým zistiť príčinu, ale to sa z otázky nedá.
Odpovedať
praska teraz v lete ci v mrazoch?
Odpovedať
Bud je nekvalitna dlazba,alebo je dlazba nekvalitne urobena. Na tvoju otazku bez konkretnejsieho popisu je nemozne inak odpovedat. ;-)
Odpovedať
spravit s tym nespravis nic, zabranit momentalne tomu nevies, preto by som pockal, neriesil, nech to popraska a potom to dat vymenit, ale potrebne je zistit kde je problem, aj ked osobne by som to asi tipoval na nekvalitnu pracu, ale to mozeme len hadat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Eešte by som ju nehcal tak a počkal, či sa bude prasklina ťahať ďalej, alebo už hentak ostane. niekde sa stala chyba a to buď pri pokladaní alebo je teda už samotná dlažba nekvalitná, no počkal by som ako som písal, kým sa praskliny ustália.
Odpovedať
Profilova fotka
mozno nema spravené dilatacie v podkladovom betone a nasledne aj v dlazbe
Odpovedať
Keramické by som si nikdy nedal, na môj vkus sú moc krehké... ja som po prieskume vybral vybrozalievaný betón. Bol som to kuknúť v ABW-éčku a tam som sa definitívne rozhodol.
Odpovedať
keramicka dlazba a jej pokladka ma vela rizik, casto sa odlupuje a praska, nie si prva co sa na to pyta ci zistuje, investuj do kvalitnej betonovej dlazby, ktora ma pevnejsie vlastnosti, potom urcite nebudem lutovat, skus pozriet na webe Abw-ečka a tam majú aj ukázané na ftokách dlažby na terasach, take vacsie rozmery ako platne skus pozriet mozno ta nieco aj oslovi, vies kerameika pekne na pohlad sice vyzera ale nikdy nebude mat take odolne vlastnosti jak beton.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?