O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Podklad pod vírivku
Potreboval by som poradiť. Chceme kúpiť vírivku a mala by byť umiestnená na priestore kde je zámkov…
fillo_kiko
Pred 1 rokom
11
Ako vyrovnat omietkou uzky stlp
Ahojte, mam jeden stlp v dome (30cm x 260.. je to po rekonstrukcii, nie nostavba , vid foto- je.o t…
vlado0991
Pred 3 rokmi
1
Nízky sifon
Máte prosím niekto nízky sifón pod umývadlami v kúpeľni? Rada by som čo najviac využila priestor po…
cony1
Pred 3 rokmi
3
Ponorne cerpadlo problem s ochranou
Mam problem s ponornym cerpadlom keby niekto vedel poradit. Jedna sa o toto https://kdgarden.sk/cer…
marlo
Pred 3 rokmi
7
Pisoar s poklopom
Dobrý deň má prosím niekto pisoar v rodinnom dome? Aký typ? Aká je udrzba? Mate ho niečím oddelený?…
nikusikhome
Pred 3 rokmi
21
Ručný elektrický hoblík...
Ahojte na fore ,poprosil by som vás o radu ,mám starý ručný hoblík FERM, sice je funkčný ale už má …
megdesign
Pred 1 rokom
1
2
34
Rozbor vody v studni, kde?
Ahojte, prosím viete mi poradiť kde je dobre si dať spraviť rozbor vody v studni? Nejaký komplexný.
michaelarecht
Pred 1 rokom
12
Dizajnér Košice
Ahojte odporúčate dizajnéra z Kosic, ktory navrhne cely dom. Dakujem
kristinatam
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Gril tefal
Ahojte nemáte niekto tento gril potrebujem recenzie.ci ste spokojný.Nechcem veľké ohreblo toto mi p…
srssen
Pred 3 rokmi
1
2
42
Parkside multifunkcne naradie PMFW 310 C2
Dobry den zhanam na toto multifunkcne naradie "Parkside multifunkcne naradie PMFW 310 C2" uhliky. N…
technik007
Pred 3 rokmi
13
Škrabanie na povale
Ahojte. Prosím Vás, bývame v novostavbe a už asi 2-3 mesiace nám v noci medzi 21-22h čosi škriabe n…
oli18
Pred 3 rokmi
28
Zapojenie varnej dosky - 400V
Ahojte, chcem si zapojit varnu dosku a trocha som sa zasekol. Ak tomu spravne rozumiem, mal by som …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
6
SDK a poter
Dobrý večer, prosím o radu. Prerábame dom, respektíve dorábame prístavbu, ktorú majitelia pred na…
frantisekca
Pred 3 rokmi
2
Lodny kontajner - podklad
Ahojte. Chystám sa kúpiť na pozemok lodný kontajner (ako sklad/garáž). Chcem ho podložiť v jeho roh…
tomaskosik
Pred 11 mesiacmi
5
Ake pelety do kotla attack?
Zdravim vas. Mame peletovy automaticky kotol (Attack pellets automatic 30 plus). Doteraz sme pouziv…
mionag
Pred 3 rokmi
1
Návod na krbovú vložku
Zdravim Nemáte návod na krbovú vložku ako je na obrázku? Vzduch sú tie točky na krajoch dole? Som …
tribratri
Pred 3 rokmi
1
Firma na vytvorenie skalky
Ahojte. Planujeme zacat so zahradou a to ako prve so zalozenim skalky. Skalka bude z masivnych balv…
andreus
Pred 3 rokmi
2
Rozmiestnenie kúpelne
Ahojte, neviem sa vymotať z kúpelne.... rozmery sú 3x3 m. Okno a dvere budú na stenách oproti sebe…
wivik
Pred 3 rokmi
23
Obklad fasady
Hladam predajne s obkladom na fasadu v BB,ZV pripadne NR a okolie. Kde ste kupovali a maju velky vy…
hoblinka13
Pred 3 rokmi
1
Obklad,dlazba na fasadu
Mate niekto na stene ako obklad dlazbu? V casti terasy chceme nejaky obklad a najlacnejsia varianta…
maxxmaxx01
Pred 3 rokmi
9
Kto vie planovat kuchyne?
Dobrý deň, stojim pred naplanovanim kuchyne v novostavbe. Pribliznu predstavu mam, ale zistila som,…
malamargaretka
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Povrchová úprava dreva
Ahojte, ideme dávať nový obklad na chatu a strašne sa mi páči odtieň dreva ako na prvej fotke. Pozr…
jblaze
Pred 3 rokmi
6
Zaclony na hlinikovu zimnu zahradu
Dobry den. Chcela by som sa opytat ako ste vymysleli zaclony na hlinikovu pergolu/zimnu zahradu? Ro…
michaela237
Pred 8 mesiacmi
4
Stavebný dozor BA a okolie
Dobrý deň, viete odporučiť kvalitný stavebný dozor BA a okolie. Ďakujem
patricciam
Pred 3 rokmi
1
Bytové jadro
Ahojte, Kúpili sme čiastočne rekonštruovaný byt ,kde jedine nie je prerobené umakartove jadro. Ide …
itgospa
Pred 3 rokmi
2
Ako preniesť internetový signál zo susedného domu
Poprosím o radu. Náš dom je postavený pri rodičovskom dome. Je od ich domu asi 12m. Rodičia majú in…
lukas321way
Pred 3 rokmi
18
Odkúpenie od obce
Ahojte, odkupoval niekto pozemok od obce? Ake cca ceny dávajú? Viem, že to je orientačné ale aspoň …
mirka3171996
Pred 3 rokmi
19
Oprava poskodenej platne
Zdravim, ako streska na plote bola spravena betonova platna z jemneho poteru,ktory sa po rokoch dr…
rkorba
Pred 3 rokmi
5
Susedovi psi neustále štekajú - čo robiť?
Zdravim mám problém ktorý sa nerieši. Susedia čo k nám prišli majú troch stafordov. Neustali stekot…
nomitan
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
104
Jedalensky stol v kuchyni alebo obyvacke?
Zdravim, mam dilemu kam s jedalenskym stolom... v aktualnom byte ho mame v obyvacke a sme uz na to …
misutka12
Pred 3 rokmi
1
2
36
1
2
…
461
462
463
464