O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Uprava nočnej časti
Dobrý deň je tu niekto kto sa vyzna a komu by som mohol poslať sukromne náś podorys a pomohol by mi…
markpp
Pred 3 rokmi
2
Šikovný projektant
Dobrý deň, hľadáme nejaké šikovného moderne zmýšľajúceho projektanta ktorý vie využiť priestor napl…
kssg5
Pred 3 rokmi
3
Poraďte dobrú firmu na fúkanú izoláciu
Ahojte blížime sa k riešeniu izolácie strechy. Prosím poraďte dobrú firmu v okolí Záhoria s dobrou …
robbie_jarrek
Pred 3 rokmi
1
Vrtana studna - prilis velky tlak
Zdravim, Pred cca troma mesiacmi som si dal navrtat na pozemku 36m studnu. Odvtedy voda neustale …
stefanby
Pred 3 rokmi
23
NAJAZD s DLAZBOU
Dobry den, chcel by som VAs piprosit o radu. Mam najazd do dvora a vyskovy rozdiel 1/2 m. Chcem tam…
euroblue
Pred 3 rokmi
11
Farba fasady vs. sive okna🙂 nie antracit
Ahojte, ma niekto okna signalgrau? aku farbu fasady ste zvolili ? :slight_smile: inspirujte ma , da…
kotrinka
Pred 2 rokmi
14
Vhodná tarifa
Dobrý deň, prosím Vás o radu, akú tarifu je najvhodnejšie zvoliť pri plne elektrickej domácnosti (b…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
5
Ako sa zbavit macacieho zapachu
Dobry den, uz sme zufali, tak skusam, ci je tu niekto medzi Vami, kto sa stretol s problemom ako …
borisss
Pred 3 rokmi
19
sponzor fóra
Echinacea - tinktura a caj
Ahojte, mozte sa podelit o recept ako vyuzivate echinaceu? Alebo web stranku odkial cerpat. Chcem s…
lenkito10
Pred 3 rokmi
4
Cim vyplnit medzeru medzi nosnymi prekladmi v stite
ahojte, mam taku otazku, zvysili sa mi 2+2 nosne porobetonove preklady 125mm sirka, kedze sme nakon…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Povolenie na zachytavanie dazdovej vody
Dobry den, prosim Vas vedel by mi niekto poradit co vsetko je potrebne vybavit na povolenie zadrzia…
jan45
Pred 3 rokmi
14
Čierny prach pri vŕtaní do panelu
Ahojte, V paneláku v kúpeľni som vŕtacím kladivom začal vŕtať do stropu nad vaňou dieru a po 1cm za…
j001
Pred 3 rokmi
5
Rekonštrukcia kocky zo 70. rokov vo svahu
Ahojte :slight_smile: máte niekto skúsenosti, inšpirácie a fotky, postrehy… z rekonštrukcie staršej…
suzan1111
Pred 3 rokmi
13
Poškodenie obkladu v kúpelni zistené mesiac po výmene stupačiek
ahojte, ako by ste postupovali, aK: cca mesiac dozadu boli v našom bytovom dome menené komplet stúp…
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Vjazd na pozemok parcela E
Dobrý deň všetkým, rada by som sa tu informovala ohľadom jednej veci, ktorá ma dnes zarazila. Dali…
chrobak7
Pred 3 rokmi
12
Garaz - rad.zastavba - oprava zatekajucej strechy
Na streche garaze mi zateka cez povodnu hydroizolaciu bitumenovych pasov. Vedeli by ste mi, prosim,…
modrastrechask
Pred 3 rokmi
3
Overenie ceny za opravu kotla
Zdravím, je tu niekto kto ma prehlad o cenach servisu kotla? jeden pan ktory mi pride seriozny a n…
martinnitra
Pred 3 rokmi
4
Podlozenie - dreveneho ramu pre drevodomcek
Ahojte, robim zahradny domcek stylom 2 by 4 - cize drevodom. Mam 2 otazky. 1.podklad kde bude stat …
maracana99
Pred 3 rokmi
9
Orezanie polozeneho obkladu
Ahojte, mam nasledujuci problem. Obkladac oblozil wecko a zmensil pritom vchod do miestnosti. Obkla…
profistavbari
Pred 3 rokmi
8
Firma v okolí Popradu na dokončenie podkrovia v rodinnom dome
Dobrý deň prajem, hľadáme firmu v okolí Popradu na dokončenie podkrovia v rodinnom dome. Ďakujem
breskovicova
Pred 3 rokmi
1
Prechod stena - stablon
Zdravim, prosim vas ako spravit prechod z obv. muriva na stablon? Naň pojde este 3 cm eps, no ako s…
zefe
Pred 3 rokmi
6
Tepelne čerpadlo napojene na starsie radiatory
Prosim,ak mate skusenost napiste ako a ci ste spokojny. Miesto stareho kotla sme dostali ponuku na …
martinbeyma
Pred 3 rokmi
6
Chlapčenská Izba pre dvoch
Prosím poradit..Vás názor na túto izbu … čo zmeniť pripadne vylepšiť … tie plagáty sa budú meniť… p…
skrekyno
Pred 3 rokmi
25
Vodar, kurenar, murar - oprava odpadu v kuchyni na kompletku
Ahojte, Bratislava - poradite mi prosim dobreho vodara, ktory mi spravi rekonstrukciu na kompletku?…
uzacroo
Pred 3 rokmi
1
Sklo na sprchový
Pekný večer strecháci. Prosím, nekupoval niekto od 14.6. po sucastnost, pripadne sa nechystá kupov…
patula_andy
Pred 3 rokmi
4
Vypocet vykonu TC
Zdravim, akym sposobom by som vedel vypocitat vykon pre TC ? Mam stary RD ciastocne zatepleny s kon…
toky1
Pred 3 rokmi
13
Alternatívne kurenie
Zdravím celú skupinu Som tu nový ale akosi som tu nepostrehol nič o využití tepla z kompostu ved kd…
dendo015
Pred 3 rokmi
7
Firma na terasu
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť firmu na terasu a chodníky - okres Trnava?
rino
Pred 3 rokmi
1
Škodca
Ahojte, prosim aky skodca toto moze byt alebo preco vyzeraj rastlinky takto prosim? Moze to byt len…
ks817eh
Pred 3 rokmi
10
Tepovac
Ahojte. Aky tepovac by ste doporucili. Na bezne tepovanie v domacnosti (koberce, sedacka atd.) Daku…
brnkinka
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
458
459
460
461
462
…