O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Umiestnenie TC
Som vo fáze hrubej stavby domu a zamýšľam sa nad tým kde umiestnim vnútornú jednotku tepelného čerp…
peto077
Pred 3 rokmi
9
Aku suchu techniku vyrovnania podlahy vybrat?
Prosim o radu, typicky problem - bukove parkety (2cm), zvlnena podlaha. Takze pod parketami herakli…
ttmarek
Pred 2 rokmi
8
Sklon pultovej strechy
Ahojte modrostrecháči. Podeľte sa, prosím, o foto Vašich pultových striech a napíšte aký veľký je s…
sucho_22
Pred 3 rokmi
19
Kotvenie
Dobrý den.chcem sa opytat,ked dam dole kotvenie,ktore uz nedrzi,ci treba davat daku novu pasovinu a…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Stavebne otvory
zdravim prosim vas chcel by som v prednej casti pozemku vykopat zaklad na plot ake presne vynechat …
wivik
Pred 3 rokmi
3
Izolacia asfaltovy pas pod steny
Dobrý deň , je prosim Vás tento pás .......BauderPYE PV 200 S5 ....vhodný na odizolovanie zaklad…
sonau
Pred 3 rokmi
13
Trativod a lapač nečistôt
Ahojte, neviete, existuje lapač nečistôt pre dažďovú vodu aj taký, že má vstup z boku a vývod buď d…
erik8989
Pred 3 rokmi
3
Vykop kanalizacie na vedlajsom pozemku
Na susednom pozemku - vzadu, sa bude stavať dom. Nová suseda si ale musí priviesť z ulice kanalizác…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Garáž GARDEON (murovaná)
Zdravim mam v plane postavit skoro totoznu gara co sa tyka hlavne vonkajsieho vzhladu ako je gardeo…
juraj363
Pred 3 rokmi
13
Daň z predaja bytu do 5 rokov
Dobrý deň, situácia nás dohnala k tomu,aby sme predali byt,nakoľko potrebujeme dofinancovať kúpu do…
miska2907
Pred 3 rokmi
11
XPS ešte jedna vrstva?
Keď mi zakladali prvý rad, nechali trčať len trochu lepenky. Skúšal som natavit na ten kúsok ďalšie…
tomik25
Pred 3 rokmi
3
13m dlhý a 1,8m vysoky plot zo štiepaných tvárnic musí mať aj stply 40x40cm ?
Prosím o radu, plánujeme 13m dlhý a 1,8m vysoky plot zo štiepaných tvárnic Citystonedesign Casser C…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
Bezpečnostné dvere
Zdravím chcem sa opýtať akú značku a triedu bezpečnostných dverí by ste mi odporučili..... ponúkajú…
grgo123
Pred 3 rokmi
24
Plynová dvojplatnička
Ahojte, hľadáme na chalupu dvojplatničku na plyn, prosím vie niekto poradiť. Asi máme vysoke nároky…
pasikavamacka
Pred 3 rokmi
5
Rozmery garazovych a vchodovych dveri
Pozdravujem, chcel by som sa opytat, je nejaky standard na otvor do garazovych/vchodovych dveri? A…
petersd
Pred 3 rokmi
8
Vavrínovec novita sa neujal
Ahojte, pred cca 2 mesiacmi som zasadil asi 120ks vavrínovca novita na živý plot. Výška bola cca 30…
jabadaba
Pred 3 rokmi
7
Vyjadrenie - návrh na vklad
Dobrý deň, ahojte, pred mesiacom som podával návrh na vklad a akurát dnes som pozrel na portál kat…
viera321
Pred 3 rokmi
10
Bývanie Slovensko
Dobrý deň, keďže som našla veľmi málo reálnych skúseností, skúsim sa spýtať opäť aj ja, máte niekto…
alesbejr
Pred 8 mesiacmi
15
Skrabkanie v dverach a v polystyrene
Ahojte, neviete co by mohlo sposobovat akoby skrabkanie vo vyplni hlinikovych dveri? Podobny zvuk…
hroma
Pred 3 rokmi
16
Ako sa zbavit drozdov
Mame nazvime to sekcie okrasne alebo ovocne a v kazdej sekcii mame koru.Tento rok mame neustale dro…
pachi12
Pred 3 rokmi
29
Skladba plochej strechy
Ahojte, prosim o radu. Dostal som cenovu ponuku na plochu strechu. Okrem toho, ze cena je dost vyso…
jamur
Pred 3 rokmi
11
Ventilator s vlhkomerom , časovačom
Ahojte , rozhodujem sa nad kupou ventilatora s vlhkomerom. Bodla by info ci to naozaj funguje ako m…
matkop
Pred 3 rokmi
12
Išli by ste na dovolenku a nechali strecha rov robiť strechu?
Ahojte, manzel chce ísť na dovolenku zrovna keď nám majú robiť strechu, ja by som strechu radšej po…
dusantt
Pred 3 rokmi
1
2
46
Precerpavanie vody
Byvam v oblasti kde nieje obecny vodovod. Z vlastnej vrtanej studne nemam tolko vody na zavlahu. AL…
jan45
Pred 3 rokmi
11
Postrek proti tráve na pôdu
Zdravím, v záhrade sme si nechali poorať nové miesto na sadenie, kde bola pôvodne len tráva. Tráva …
pqp
Pred 2 rokmi
21
Brána a bránička.
Dobrý deň .Diskusie som prešla,no sú staršieho dáta .Odporučte prosím firmu na brány a bráničky s p…
ralf364
Pred 1 rokom
11
Na co si dat pozor - krov sedlova strecha, falcovana krytina
Ahojte, buduci tyzden by mali prist robit strechu. Bude sa jednat o sedlovu strechu, s krytinou fal…
muska414
Pred 3 rokmi
5
Kuchynska linka oprava
Viete mi poradit niekto ako opravit kuchynsku linku? Je na nej asi 3x3cm vypalena diera, celkova dl…
jan5595
Pred 3 rokmi
5
Zateplenie rekuperačných potrubi
Dobrý deň Plánujeme si dať rekuperáciu do novostavby RD a stretol som sa s názorom, že treba všetk…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
6
Roboticky mop
ahojte. aky cistiaci prodtriedok davate do vody do robotickeho mopu? dakujem
jullike
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
456