Skrabkanie v dverach a v polystyrene

Ahojte, neviete co by mohlo sposobovat akoby skrabkanie vo vyplni hlinikovych dveri? Podobny zvuk som pocul v polystyrene pri dverach - je tam uz nejaku dobu na betonovom stlpe a kedze to nebolo uplne priliehajuce k ramu dveri a akurat zateplujeme, tak som ten kus vyrezal aza polystyrenom boli pavuciny, tak som to pripisoval tomu, ze sa tam nastahovali pavuky. Teraz ale rovnaky zvuk pocujem vo vyplni dveri 😞. Co to moze byt za hmyz alebo zviera, co takto hryzka, skrabe, neviem ako inak to popisat. Mate niekto s niecim podobným skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
@feriicko pavúk ...
Odpovedať
Profilova fotka
kludne moze byt, ze sa pavuky presunuli na ine miesto, ked za polystyrenom si im to zrusil.
Odpovedať
prikláňam sa k názorom vyššie, nemyslím si žeby to mohlo byť niečo iné, avšak toto len ťažko zistíš, čo to je, kedy to počuješ? aj bežne cez deň, či len pri úplnom tichu?
Odpovedať
Mna skor zaujima, ako sa toho zbavit, ak teba by sme ratali s tou moznostou, ze su to pavuky. Nejak to vystriekat alebo co? Lebo zase pochybujem, ze by sa niekto pustil do toho, ze by rozoberal teraz dvere skrz toto.
Odpovedať
@bernard_1 to za polystyrenom som pocul aj pocas dna, toto v dverach som si vsimol az vcera vecer ked som uz siel spat a bolo ticho. Ale presne ten isty zvuk. Akurat neviem kadial sa tam tie pluhy dostali, asi jedine cez otvor pre kondenzat. Rozmyslam ze skusim donho nieco strieknut, ale uvidim ako otravne to bude. Pokial mi to nevyzere izolaciu v dverach tak to nie je az taky problem 😄.
Odpovedať
@dominik_galaba ak to moze robit aj pavuk tak potom sa asi niet coho bat, zeby mohol poskodit?
Odpovedať
Profilova fotka
@feriicko zazil som pavuka ktory hryzol tablu polystyrenu - kedysi mal otec vlaciky modelove na velkej table 2x1m a bolo to hore na skrini, v noci ticho a daco skrabkalo, bol to pavuk ktory hryzol do polystyrenu.
Odpovedať
@dominik_galaba myslis ze moze realne aj nepachat nejaku vacsiu skodu? V tom polystyrene vonku som taketo skrabkanie pocul uz viac ako pred rokom a teraz ked som to vyrezal tak nevyzeralo zeby tam bolo nieco vyzrate. A fakt neviem ako sa dostal do dveri a ako to odtial dostat prec 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
To co muselo byt preboha za pavuka, ked mal taku silu
Odpovedať
Profilova fotka
@ris66 na to netreba nejak veľkú silu si myslím, ono aj my keď kupujeme červy pre jaštery, tak večer, keď už je tak ticho, tak počujeme, ako si tie červy obžúvajú suché pečivo, čo im prihadzujeme do tej prepravky. To by si isto tiež netipol, že toto môže byť počuť nejak.
Odpovedať
Mame chodbicku,a jedna stena je oblozena tvrdenym polystyrenom,nam tam hryzkali mysky,ale ze vo velkom papali.Sadrokraton,tak isto si hryzkali.a uz sme s toho boli hotovi,ze kurnik odkial spiny chodia. Jaj a pod schodami mame spajzu,tam sme sa toho veru este nechytili,jedna strana len skvara,odkryly sme police,co tam byvali majitelia mali a tam v rohu taka diera,ze az.Ako uz sme zistili odkial spiny chodili.Dufam,ze tuto zimu mat uz nic nebudeme,hned tam muz sklo dal a zabetonoval,polozil dlazbu. Ono to aj takou hnusnou zatuchlinou pachlo,cela spajza.
Odpovedať
@emilia25 toto mi nepride ako mys, a navyse do hlinikovych dveri neviem ako by sa dostala. To busi byt nieco malicke. V tom polystyrene vonku to bolo viac ako rok a tam som nevidel ziadne cesticky ani poskodenia polystyrenu. Ale viem si predstavit ze mysi su nocna mora 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
@brnkinka mimo témy: Aké jaštery máte? Bývalá kolegyňa mala Agamu a bolo zaujímavé počúvať jej príhody, napr. pri kŕmení. Kamarát mal zase asi 2 roky krokodíla (niečo vyše 0,5 metra) - úžasný tvor. Potom ho daroval nejakému kasínu, kde mu urobili veľké terárium. a bol ako atrakcia podniku.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 jooooj, toho krokodíla by som brala hneď. V nejakej reštike mali tiež takto krokodíla, ale potom ho tiež dali niekam preč. Tiež máme aj agamu, ale tá je ešte malinká, okrem nej máme chameleóna a zopár gekončíkov. Ten chameleón, to je tiež zvláštny tvor ti poviem. Máme ho už dlho, ale stále viem len tak sedieť a sledovať ho 😄
Odpovedať
@chrobak7 moje oblubene su felzumy, pagekoncik, gekony.. agama je vacsia, ta je nudny tvor 😅.. nastastie uz mame 5r hadov a tie jasterky z domu.. okolo toho dostvroboty. Cvrckov, rosit, svietit.. Hady nie, ale jasterky ano..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?