Terasová doska bez špár

Začal som robiť terasu z červeného smreka. Napadlo ma, či by nebolo možné uložiť na podkladný rošt napr. dosku rozrezanú napoly a na nej by bola terasová doska. Špára terasovej dosky by bola presne na tej podkladnej polovičnej doske. Niečo na štýl španielskeho obkladu. Terasové dosky na podkladnú vrstvu mám. Jedná sa mi o to, že bordel, ktorý padá medzi doskami sa ťažko čistí. Prikladám foto, čo som už stihol urobiť. Nebol by problém, že v špáre by stála voda, lebo dosky sú pozdľžne a bez spádu? Ďakujem
Odpovedať
Ja by som nevymyslal a robil osvedcenym postupom. Ak je dost materialu, tak by som sa v prvom rade snazil pouzit dosky tak, aby na nich neboli tie “kosti“ ktore casom vypadnu.
Odpovedať
@frantisekca tie kosti sú na 5m dľžkach, 4m ktoré prekladám sú krajšie. Ale mne sa kazy v dreve práveže páčia. Niečo také ako keď niekto čistí zámkovú dlažbu od machu a mne sa to páči.
Odpovedať
Je rozdiel mat kosti v dreve a je rozdiel mat diery v dreve. Daju sa z druhej strany “zaflekovat“, ked uz je v plane ich tam mat. Ale to bola len drobna poznamka (a mimo temu), ja neviem, ako doska vyzera z nepohladnej strany.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?