Bilit sprej na osy

Zdravím , Kupil som Biolit na osy, a pre istotu sa chcem spýtať , že ked budem striekať ten sprej na osy a nechtiac zasiahnem fasadu bytu , že či tam ostane flak na stene ?
Odpovedať
neraz som kadeco striekal a flaky neostali ziadne, takze myslim, ze sa nemas coho bat, tento rok som uz tolko striekal, zbavoval sa hniezd, mam pocit, ze ich je ako maku :/
Odpovedať
ahoj, ja pouzivam biolit aj na osy, aj na pavuky a sem tam mi ujde na stenu ked striekam v izbach a ziadne flaky
Odpovedať
Profilova fotka
Neostanu ale biolit ma slaby dostrek teraz skusane v sobotu. Hasicak je lepsi aj ked biolit pomohol islo o pre mna dost blizky kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr Hasicak som akurat minuly tyzden kupoval ten velky, ten ma aj dost dobry dostrek a teda je velmi ucinny, to hned isli k zemi. Osy popadali a uz ich len triaslo. Ale ak sme tento rok nemali uz styri hniezda tak ani jedno. V hojdacke, na zahradnom domceku, pes vo voliere.
Odpovedať
Profilova fotka
Skús sprej čistič bŕzd - okamžite ich vysuší - padajú mŕtve (aj sršne, keď treba).
Odpovedať
Profilova fotka
Nie flaky napriklad mne zatial neostali. Kupoval som taky hasicak v obi . Celkom fajn daleky dostrel to malo, takze clovek mal ako tak fajn odstup a cestu na rychly utek
Odpovedať
@laco17 ako si prisiel na to, ze toto je ucinne? Ci si len tak skusal, co doma bolo? 🙂 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Inak aj tieto pasce sú celkom fajn, vďaka nim, už máme na terase tak povediac pokoj a musím ich celkom často obmienať, keďže sa rýchlejšie plnia
Odpovedať
mne sa presťahovali osy niekde do iného hniezda, lebo blízo posedu už nemali potravu, no ihned mám viacej rôzneho otravného hmyzu
Odpovedať
Profilova fotka
@dannyso Je to stará známa metóda. Vyskúšaj a daj vedieť.
Odpovedať
@pavol_v to je klasicka pasca do ktorej das nieco sladke a na to idu nie? len je rozdiel, ked je niekde uz urobene hniezdo a treba sa toho zbavit, my sme mali teraz u psa vo voliere
Odpovedať
@laco17 nasiel som taky sprej doma a mal si pravdu. Na garazi mali zboku hniezdo a teda padali jedna radost. Ziadne take zeby agresivne z tade vyleteli alebo co. Dik za tip.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?