Zdravím , Kupil som Biolit na osy, a pre istotu sa chcem spýtať , že ked budem striekať ten sprej na osy a nechtiac zasiahnem fasadu bytu , že či tam ostane flak na stene ?
neraz som kadeco striekal a flaky neostali ziadne, takze myslim, ze sa nemas coho bat, tento rok som uz tolko striekal, zbavoval sa hniezd, mam pocit, ze ich je ako maku :/
@wolodymyr Hasicak som akurat minuly tyzden kupoval ten velky, ten ma aj dost dobry dostrek a teda je velmi ucinny, to hned isli k zemi. Osy popadali a uz ich len triaslo. Ale ak sme tento rok nemali uz styri hniezda tak ani jedno. V hojdacke, na zahradnom domceku, pes vo voliere.
Nie flaky napriklad mne zatial neostali. Kupoval som taky hasicak v obi . Celkom fajn daleky dostrel to malo, takze clovek mal ako tak fajn odstup a cestu na rychly utek
@pavol_v to je klasicka pasca do ktorej das nieco sladke a na to idu nie?
len je rozdiel, ked je niekde uz urobene hniezdo a treba sa toho zbavit, my sme mali teraz u psa vo voliere
@laco17 nasiel som taky sprej doma a mal si pravdu. Na garazi mali zboku hniezdo a teda padali jedna radost. Ziadne take zeby agresivne z tade vyleteli alebo co. Dik za tip.