O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Izolacia na asvaltovy pas, Lepenka, IPA
Ahojte, mam na vstupe do pivnice nalepeny asfaltovy pas. Chcel by som ho teraz zakryt hlinou, ale …
ondrejl
Pred 3 rokmi
3
Ako urobit schody na terasu?
Zdravim, chceme robit schody na terasu ale len oproti HS portalu. Bocne nie. Nemate niekto foto pod…
mart1n99
Pred 1 rokom
13
Ytong -kvalita??
Aku mate skusenost s kvalitou ytong tvarnic? Povodne sme chceli stavat RD z ytongu 30ky + 20 zatepl…
zuzka_88
Pred 3 rokmi
15
Nedostupné preklady
Ahojte, ako ste prosím v dnešnej dobe nedostatku materiálu vyriešili preklady? Podarilo sa ich Vám …
kollega
Pred 3 rokmi
18
Tanieriky na vyzreté lepidlo a sieťku
Ahojte. Svoju dvojgaráž dávam do lepidla a na podhľadoch mám xps 20mm ktorá je prichytená fasadnymi…
excelsior123
Pred 3 rokmi
3
Plesen v trave
Nviete prosim poradit, co toto moze byt za plesen v trave pri takychto horucavach? Trava je zavlazo…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
8
Osy v kamere
Čaute strecháči, včera som si všimol, že sa nám do vonkajšej kamery nasťahovali noví nájomníci. Vzh…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
12
Nadstavba komina
Ahojte. Mame vyfrezovany a vyvlozkovany komín nerezom, ale koli nadstavbe domu sme museli polovicu …
ohryz
Pred 3 rokmi
5
sponzor fóra
Zaklady na plot
Zdravim, ako je to so zakladom pre stlp oplotenia, ked sa stavia na hranici a ked na svojom? V druh…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Firma na prerábku kúpelne
Viete mi prosím odporučiť nejaku firmu na prerábku kúpeľne v okolí Trenčina? Potrebujem aby spravi…
kucminka
Pred 3 rokmi
1
Financovanie- Rekonštrukcia
Ahojte, boli sme pozrieť dom, ktorý sa nám zapáčil, chceli by sme ho kúpiť a rekonštruovať. Hypoté…
frantisekca
Pred 3 rokmi
8
Ohrievač Mora 371
Má niekto taký ohrievač alebo vodnú armatúru?
jean2
Pred 3 rokmi
1
Systémova doska priamo na liapor
Zdravím, máte niekto skúsenosti alebo ste niekto dával systémovú dosku priamo na liapor, podlahové …
mgx
Pred 3 rokmi
5
Netesny stupel na umyvadle
Poradte preco odteka voda aj ked stupe pasuje skusali sme ich viac
dedo758
Pred 3 rokmi
4
Inspiracie na predsien do 400 eur
Ahojte, Nemate nejaky napad ako zlepsit a zutulnit tuto predsien? Alebo neprerabal z vas nieko pred…
lenkito10
Pred 3 rokmi
16
Kachlová pec
Zháňam šikovného zručného a cenovo dostupného kachliara. Ak by ste mi vedeli aj poslať foto kto ma …
reward
Pred 1 rokom
12
Interiérový dizajn
Poraďte mi prosím šikovného interierového dizajnéra v okolí Čadca, Bytča. Šikovný, cenovo a časovo …
ivana_jandova
Pred 3 rokmi
1
Montáž drziaku na wc
Pls poradte nechyba tam nieco Nevieme to namintovat Neviete postup , popripade video ? Dakujem
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Usporiadanie v sprchovom kute
Zdravim, Rada by som sa poradila, ci je mozne aby bola sprcha namontovana na protilahlej strane od …
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
8
Zapis do katastra vrátenie správneho poplatku
Pred viac ako rokom som kupil pozemok od jedného výlučného vlastníka. Spísala sa zmluva a vypracova…
dodok
Pred 3 rokmi
5
Poškodenie elektrickej prípojky
Ahoj. Sused mi umyselne bágrom pretrhol zemnú elektrickú prípojku k mojej nehnuteľnosti. Privolaní …
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
12
Epoxid Pomoc
Dobry den, mate niekto skusenosti s epoxidom? Chcem ho pouzit na laminatovu kuchynsku dosku, je to …
hosmanikova
Pred 3 rokmi
3
Jedalensky stol
Prosim kupovali ste niekto v poslednom case stol do jedalne o rozmeroch priblizne 250x120 z masivu?…
emilia25
Pred 3 rokmi
14
Festav
Dobrý deň,prosím vás máte niekto skúsenosti so stavebnou firmou Festav ( krasnydom.sk)?Plánujeme st…
chrobak7
Pred 3 rokmi
13
Ako na vymenu kondenzacneho kotla, kto robi navrhy, vypocty a vela zaciatocnickych otazok
Zdravim, kotol protherm lev dosluzil a povodne sme uvazovali len o vymene za novy. Ide o dom po pre…
poliacik321
Pred 3 rokmi
8
Podlahove kurenie s kobercom
Zdravim , mate tu niekto ci uz novostavbu alebo prerabku , ze ste si dali podlahove vykurovanie kl…
poliacik321
Pred 3 rokmi
12
Tepelné čerpadlo v kombinácií s FVE
Pozdravujem vás, Máme RD kde zabezpečuje ohrev TUV a kúrenie TČ vzduch-voda panasonic monoblock 9kW…
foox
Pred 3 rokmi
1
2
33
Aká je mesačná priemerna spotreba vody v jednoizbovom byte?
Zdravím, mám nájomcov v byte ktorí od zaciatku roka minuli doteraz 58m3 studenej vody a 27m3 teplej…
veva91
Pred 3 rokmi
10
Pomoc s projektom- dispozícia
Zdravím vás, prosím o pomoc pri dispozícii projektu. Nepasuju nám tam takéto rozmery detských izieb…
mirecka3
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
78
Renovacia drevennych parkiet
Dobry den, vedeli by ste prosim odporucit firmu na removaciu drevennych parkiet BA okolie? Len do…
barbora_dinkova
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
449
450
451
452
453
…