O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pouzivate vak na stromy?
Kupil som vak na stromy 85L a uvadzane je ze za 5hod vytecie voda z neho a ani po 14hodinach sa vod…
stanlej
Pred 3 rokmi
16
Ako prehodit vzduch z klimatizacie za dvere
Ahojte, mam klimatizaciu, ktora chladi/kuri do velkopriestoru v prednej casti domu a tu sluzi svojm…
rkorba
Pred 2 rokmi
1
2
37
Zive kvety v kupelni
Prosim mate niekto zive kvety v kupelni??? Ak ano ake???
zavana
Pred 3 rokmi
7
Choroba sliepok
Zdravim,opytam sa. Co moze byt priznakom akej choroby,ked vo volierovom chove jedna sliepka donedav…
chilim
Pred 1 rokom
19
Zvod dažďovej vody pri plochej streche - vnútorný na vonkajší
Ahojte :slight_smile: Čoskoro začínam s výstavbou RD, toto fórum a vaše skúsenosti v rôznych diskus…
k3ep3r
Pred 3 rokmi
1
Poradte dobreho majstra na realizaciu kupelni- Trencin
Dobry den, chcela by som vas poprosit o kontakt na dobreho majstra, alebo partiu na realizaciu 3 k…
lenik32
Pred 3 rokmi
1
Lepeny vinyl a dilatacia
Ahoj majstri. Niekde som postrehol ze vinyl by sa nemal lepit cez dilatacne skary . Cez tie skary p…
tomasuli
Pred 3 rokmi
4
Výber typu rekuperacie
zaujimaju ma vase skúsenosti. 1. Mate rotačný alebo doskový výmenník alebo doskový s entalpickym v…
muska414
Pred 3 rokmi
11
sponzor fóra
Osetrit konstrukciu drvodomu?
Ahoj stavitelia. Chcem sa spytat na Vas nazor, ci osetrit ramovu konstrukciu drevodomu, alebo nie..…
feds
Pred 3 rokmi
15
Krore zviera ma takyto exkrement?
Zdravím vospolok, Už dlhšiu dobu sú v okolí domu na chodníkoch aj terase exkrementy asi 5 cm dlhé,s…
bubbo
Pred 3 rokmi
1
2
37
Krivé steny + nízky poter
Ahojte, 1, zistili sme, že steny kam chceme umiestniť kuchynskú linku tvaru L sú absolútne krivé .…
jan45
Pred 3 rokmi
4
Firma na pokladku podlahoveho polystyrenu
Ahojte, vedel by poradit niekto firmu,pripadne murara, ktory by mal teraz cas polozit podlahovy pol…
adiso
Pred 3 rokmi
4
S čím prikrit strechu
Zdravím všetkých, prosím vás mám takú staršiu drevareň a chcem tam vymeniť strechu, s čím by to vyš…
ascedant
Pred 3 rokmi
4
Prechod vody do chaty na patkach
Ahojte, riesim prechod vody do chaty ktora bude na drevenych patkach asi 20cm nad zemou. Hadicu zo …
jakub199
Pred 3 rokmi
1
Okenice z Poľska
Ahojte. Nedával si prosím niekto naceniť, a prípadne aj vyrobiť, okenice na dom z Poľska? Drevené, …
beuss149
Pred 3 rokmi
1
Zlá fólia pod laminát
Prosím vás poraďte mi mám hlavu v smútku :disappointed: ide o to že máme podlahové kúrenie a nesprá…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
4
Dvojumyvadlo alebo jedno?
Ahojte, riešim dilemu, mám v kúpeľni priestor cca 120cm na umyvadlo. Dajte info či máte jedno ale…
srssen
Pred 3 rokmi
1
2
33
Zatienenie pristresku
Dobry den, Chcem sa opytat, mame lexanovy sklenik a hladam sposob ako znizit teplotu prostrednictvo…
frantisekca
Pred 3 rokmi
18
Aktuálna skúsenosť RP Team
Ahojte, máte nejakú aktuálnu skúsenosť s touto firmou ohľadom realizácie vápenno-cementových omieto…
marselino7
Pred 3 rokmi
1
Zodpovedaná
Fotovoltaika, rodinny dom, rocna spotreba 10500kw
Ahojte. Rád by som sa spýtal, ktorú firmu by ste odporučili na montáž fotovoltaiky. V našom RD máme…
petersd
Pred 5 mesiacmi
25
Predlženie stavebného povolenia
Ahojte, neviete o koľko sa termíny počas covidu posúvali na úradne záležitosti? Totižto stavebné p…
kamzo112
Pred 3 rokmi
11
Drevená podlaha použitá ako obklad na stenu do WC
Zdravím. Chcela by som vás poprosiť o radu. Všade teraz bežia plávajúce/drevené podlahy ako obklad.…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
Postupnost prac podla projektu
Zdravicko, chcela by som sa spytat ked si dame vyrobit na mieru projekt od projektanta co vsetko j…
marsdm
Pred 3 rokmi
2
Všetky izby v dome sú priechodne, poraďte🙏
Dobrý deň poraďte prosím ako mať súkromie v dome kde sú všetky izby priechodne? Pridávam foto kde j…
matlies
Pred 3 rokmi
25
Legalizovanie stavby 2022
Zdravím, chcem sa spýtať, ako by som mal postupovať pri zlegalizovaní stavby, tak aby som sa nedost…
wivik
Pred 3 rokmi
2
Zapojenie klimatizácie: zásuvka/stena/strop?
Viete mi vysvetliť, ktoré riešenie je najlepšie, ak je byt hotový a nemá žiadnu predpripravu? a) j…
dexter89
Pred 3 rokmi
26
Umývanie
Prosím o radu Ako vyčistiť antrazitove okennené rámy a dvere od fasády? Boli síce prekryté ale aj t…
mya_33
Pred 3 rokmi
5
Susedove kozy znicili zahradu
Dobry den,chcela by som sa poradit,aky postup zvolit v pripade,ked nam susedove kozy ohryzli ovocne…
jozik123
Pred 3 rokmi
1
2
36
Dekorácia dreva ku krbu
Dobrý deň Ako vyriešiť drevo ku krbu ako je na fotke ? Drevo sa nebude používať na spotrebu čisto …
duzu
Pred 3 rokmi
4
Ina kupna Zmluva na katastri
Ahojte, raz som tu čítala príspevok, ze predávajúci vlozil inú zmluvu na kataster ako mal kupujúci,…
miska2907
Pred 3 rokmi
17
1
2
…
447
448
449
450
451
…