Všetky izby v dome sú priechodne, poraďte🙏

Profilova fotka
Dobrý deň poraďte prosím ako mať súkromie v dome kde sú všetky izby priechodne? Pridávam foto kde je moja izba a hneď vedľa nej je bratova ktorá je ako jediná nepriechodná nakoľko je na konci domu...Cez moju izbu sa ide von/dovnútra do jeho izby takže žiadne súkromie V predu máme obývačku a kuchyňu vedľa kuchyne je ešte jedna izba kde je mladší brat ale tiež nemá žiadne súkromie nakoľko je hneď vedľa jeho izby wc a kúpeľňa takže celé zlé...jediné čo ma napadlo je že možno do bratovej (zadnej izby) spraviť nejak vchod z kuchyne/obývačky aby nemusel cez moju chodiť do svojej...alebo neviem...skúste poradiť, ďakujem
Odpovedať
@es_mi To Vase foto nie je velkou napovedou. Nakreslite nam tu plan a vyznacte, ktore priecky su nosne steny.
Odpovedať
@es_mi Mozno by Vam stacilo pre viac sukromia urobit len dvere.
Odpovedať
Tiez mi to ako prve napadlo, ze by prosto mohli stacit aj nejake kvalitne lepsie dvere, ktore aj nejak budu "tesnit". Potom jedine spravit nove dvere, alebo dispozicne to pomenit. Zalezi od toho, kolko casu a financii je na to urcenych.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@es_mi prve, co mi prebehlo hlavou boli dvere. ine riesenie tu asi nevidim, aj ked je pravda, ze celkovo tu z tej fotky vela nevidiet, potreboval by som lepsiu foto, pripadne nejaky nakres.
Odpovedať
Profilova fotka
Nejaky nakres, podorys by pomohol. Ono niektore domy, byty su dost nestastne riesene, co sa tohto tyka a pri mnohych sa neda ani bohvieco vymysliet.
Odpovedať
neda sa vymysliet kvazi nejaka chodbicka cez tie priechodne izby? ci to by ubralo vela z priestoru? lebo neviem ako inak z priechodnej izby spravit taku, aby v nej bolo dostatok sukromia.
Odpovedať
@es_mi Včerajšia diskusia nestačila? http://www.modrastrecha.sk/forum/reko... Prečo nepokračuješ tam? Načo novú diskusiu na tú istú tému?
Odpovedať
@chrobak7 mozno pridu ine odpovede a rady a bude sa skusat dovtedy, kym niekto neporadi to, co chce pocut 😄
Odpovedať
Nakresli pôdorys s rozmermi 🙏 ....ak chceš nejaké reálne návrhy.
Odpovedať
@toky1 Tak iste, ak niesu aspon dvaja surodenci v trojke, je to fest nuda.
Odpovedať
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 @kejsix Si zabil. 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ascedant @kejsix chlapci, neviete kolko ma toto dieta rokov a vy tu take oplzlosti
Odpovedať
@wivik Pockat , Pockat, ja som sa len tomu zasmial. 😄
Odpovedať
@ascedant to len pre istotu keby si tomu chcel este nieco pridat 😉
Odpovedať
@wivik A ked uz tak zacali to toky1 a kejsix. 😉
Odpovedať
@ascedant tak snad to uz aj toky1 pochopil 🙂
Odpovedať
Ale teraz vazne , bez aspon nejakej skice podorysu sa neda rozumne riesit. Druha vec podla nicku tazko posudit, ale predpokladam ze su asi dvaja bratia a segra. Ak sa nemylim vyhodnejsie by bolo keby si prehodia izby, dievca by malo aspon ake take sukromie, a bratia by sa zmierili kolko tolko s prechodnymi izbami. Inac neviem poradit, ale to su len domnienky.
Odpovedať
..all..: nepripadá mi, že zadávateľ témy disponuje nejakou znalosťou doložiť podoris, zaplatiť prerabku a už vôbec nie ju vykonať nejakým spôsobom. To vyzerá byť na nastanú segru, ktorej robí napriek bracho a rodičia im do toho nejako nekecaju. Samozrejme, možno sa mýlim.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mam z toho podobny pocit, ze to bude nejaky takyto pripad. Ako prve mi napadlo, ze nabit haciky do stropu, zavesit tam nejaky zaves a je to vybavene.
Odpovedať
Profilova fotka
@es_mi toto musíš riešiť s rodičmi. Rady typu prerobiť dispozíciu sú asi mimo tvoju kompetenciu. Nevieme koľko máš rokov. Ideálne čím skôr sa osamostatniť a je vybavené.
Odpovedať
@jankazb Ja si myslím, že zadávateľka bude už dospelá a nie dieťa, keď chce riešiť stavebné úpravy. Ale možno sa mýlim...
Odpovedať
Ja si myslím práve že to bude dievča 13-17 rokov, keďže iba je zadaná téma a žiadne reakcie už. Vedľa je asi brat 18-21, ktorý si asi užíva súkromie a možno aj neskoré príchody/návštevy frajerky. V tej puberte väčšinou človek začína riešiť svoje súkromie. Ak sa nevymení brat, tak buď vyburať nový otvor na dvere alebo tu proste domurovať priečku s dverami alebo SDK stenu a vybavené. Na to stačí niekto šikovný, ale asi kvôli veku nikoho takého nepozná a preto sa pýta tu.
Odpovedať
@marsdm je to pochopitelne, ale ked si vezmem, ze my ked sme boli deti sme o sukromi mohli akurat tak snivat, boli sme viaceri surodenci v jednej izbe a museli sme sa naucit fungovat, zvyknut si, respektovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?