O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aký účinný herbicíd použiť ? burina zelina
Ahojte, do pár týždňov by som sa chcel pustiť do vyrovnávania a pokládky závlahy, s tým je spojené …
zuzimia
Pred 3 rokmi
27
Rolety - oprava
Ahojte, Potrebujem vymenit snuru na rolety. Kryt vnutorny je dany uplne na pevno. Zvonka sa k tomu…
izaac
Pred 3 rokmi
1
Kosik na muskaty -folia
Poradte : chcem si vyrobit kosim v ktorom budu muskaty Aku foliu mam pouzit na vystlanie kosika ,? …
minesa2020
Pred 3 rokmi
1
Externé žalúzie "Z" alebo "C"
Dobry den, zvazujem externé žalúzie na rodinný dom a neviem sa rozhodnúť medzi Z alebo C profilom. …
zuzana838
Pred 2 rokmi
22
Krive zakladove pasy terasy
Dobry vecer, prosim o radu ako postupovat pri stavani terasy z dt na krive zakladove pasy. NA 8 met…
daro22
Pred 3 rokmi
5
Krbové kachle s EPV
Hľadám krbové kachle s externým prívodom vzduchu, čierne, minimalistické, skôr širšie. Viete, prosí…
lejak2
Pred 3 rokmi
4
Kuchynska linka vidiecka
Prosim vas o recenzie a kontakt na Poliakov vidiecke kuchynske linky
lalipo34
Pred 3 rokmi
4
Fassada
Ktorú by ste dali ďakujem
stanlej
Pred 3 rokmi
13
sponzor fóra
Zakladova doska bez stavebnej firmy
Zdravím, Plánujeme stavať 2podlazny dom bez pivnice, projekt hotový, na realizačnom projekte sa pr…
luk1
Pred 3 rokmi
13
Byt
Ahojte da sa predat byt ked je zalozeny v banke
andreah25
Pred 3 rokmi
12
Sadolin na Slovensku?
Dobry den! Vie mi prosim niekto poradit, ci na Slovensku existuje nahrada za Sadolin Szperdec bielu…
bigapple1
Pred 3 rokmi
1
Uchytenie bojlera v drevebej stene
Ahojte, riesim problem ako uchytit 80l bojler cize asi 110kg na drevenu stenu, hrubka steny je len …
dedo758
Pred 3 rokmi
5
Ako vyplniť priestor medzi krokvami?
Zdravim lidi. Neukamenujte prosim.. Radte 😂 Robim podkrovie a jasne bez chlapa. Ako mam prosim vy…
palo18
Pred 3 rokmi
9
Existuje nejaká appka na vizualizáciu exteriéru a interiéru?
Existuje nejaka appka, kde si viem zadat zakladne parametre a urobi mi na hrubo vizualiciu? Rozhodu…
sandria
Pred 3 rokmi
5
Skúsenosti so spotrebičmi SMEG?
Skúsenosti so spotrebičmi SMEG? Najviac ma zaujímajú sporák (plynový 5 horákový+ elektrická rúra…
bernard_1
Pred 3 rokmi
13
Stolár v okoli okresu DS
Dobrý deň.Našiel by sa dajaký šikovný stolár ktorý by mi vedel navrhnut a približne naceniť kuchyns…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Kotol na tuhe palivo a akumulacna nadoba
Zdravim, je tu niekto kto by mi vedel nacrtnut zapojenie kotla na tuhe palivo a akumulacnej nadoby …
kristof_ko
Pred 3 rokmi
3
PERGOLA POMOC
Dobrý deň, Obraciam sa na vás všetkých s prosbou o pomoc. Chceli by sme s manželkou pergolu o veľk…
peto24
Pred 2 rokmi
7
Drez bez odkvapkavacej plochy
Ahojte, Koli setreniu priestoru na pracovnej doske uvazujem nad drezom bez odkvapavacej plochy.. da…
eagleowl
Pred 3 rokmi
12
Cistenie zamkovej dlažby sivá grafit
Zdravi. Ako cistite zamkovu dlazbu mam stadreko delano siva grafit a pofvoch rojoch bezneho uzivani…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
2
Kolavdacia
Dobry den chcel by som radu ako by sa dala napadnut kolaudacia z 2019 kde doslo ustupku alebo uplat…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
13
Môže stavebný úrad vydať stavebné povolenie napriek nesúhlasu suseda?
Ide o to, že sme kúpili starší rodinný dom, ktorý plánujeme rekonštruovať. Dom je postavený na hran…
dusantt
Pred 3 rokmi
1
2
36
Smoovio cena a kvalita vs HS portal
Ahojte, ma niekto skusenost so systemom Smoovio? Kvalita a cena vs HS portal. Nikde som to tu nenas…
b33ro
Pred 2 rokmi
2
Osvetlenie panelakovej kupelne
Ahojte, potrebujem pomoc ako vyriesit osvetlenie malej kupelne. Obklad je biely leskly, okno tam je…
toky1
Pred 3 rokmi
4
Radiátory
Ahojte idem si pre radu od vás. Keď chceme v starom byte robiť na novo stierky za radiátormi stačí…
zuzana_dobronova
Pred 3 rokmi
4
Cinkanie umývadla
Z čoho môže cinkať umývadlo? Raz za čas sa stane, že ide taký zvuk z kúpeľne ako keby ste buchli na…
daralbajda
Pred 3 rokmi
11
Povolenie zmeny vykurovania
Chcem sa spýtať, či nepotrebuje prevádzka ktorá zmení zdroj vykurovania s plynu na tuhé palivo tj p…
moratibru
Pred 3 rokmi
19
Búranie
Ahojte máme búracie povolenie zlúčené so stavebným. Chcem sa spýtať či treba teda do stavebného den…
ascedant
Pred 3 rokmi
2
Fasadna omietka 2 ryhovana
Strechari majstri objednali 25kg 14ks vedier silikónovej omietky 2 ryhovanej. Ake mnozstvo je mozne…
sajan
Pred 3 rokmi
1
Likvidácia agátu
Dobrý deň, chcem sa s vami poradiť o likvidácii drevín. Aké máte skúsenosti? Riešim zarastený poze…
markus67
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
445
446
447
448
449
…