O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vonkajsie osvetlenie domu
Ahojte, dajte napady ako osvetlit dom z prednej a ľavej strany. Mam na mysli svetla na fasáde. Rozm…
dominod
Pred 2 mesiacmi
1
2
45
Zarezanie soklových líšt do rohov kt. nemaju 90 °
Ahojte, je tu prosím nejaký kutil/odborník ktorý by mi poradil, ako zamerať a následne zarerať sokl…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
23
Studna okr. Nove Zamky.
Ahojte. Chcel by som sa popytat, ako ste na tom so studnami v tomto okrese. Hlavne ma zaujima kva…
frantisekca
Pred 3 rokmi
1
Natrusene na podlahe
Vedel by mi prosím niekto poradiť čo to môže byť na chatke na podlahe natrusene? Vyzerá to ako namr…
nicicka
Pred 3 rokmi
7
Finalizacia
Dobry den Rad by som sa spytal na rady ohladom projektu ... sme ako tak vo finalnej faze projekto…
hajecej
Pred 3 rokmi
1
Spínač ovládania žalúzií Valena - zapojenie
Zdravím, potrebujem si zapojiť spínače na žalúzie Valena Life - 752229 (https://www.elmit.sk/valena…
martinedo
Pred 3 rokmi
4
Odvetrávacie komínky
Dobrý deň, chceli by sme sa opýtať, či sa odvetrávacie komínky na zimu balia do fólií (viď.fotky v …
sunrisesunset
Pred 3 rokmi
3
Obecná studňa na súkromnom pozemku
Ahoj, prosím o radu. Dokončujeme stavbu domu na pozemku, ktorý bude po realizácii kúpnej zmluvy spo…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Komplet zaklady cena za m2
Dobry den Viem, ze tato tema tu uz bola spominana velakrat, ale nikde som nenasiel nic aktualne. Ch…
22kubo1
Pred 3 rokmi
14
Sadacka-ano,alebo nie?
Priatelia, dala som sa zlakat na 50% výpredaj. Sedacka tak vychádza na 2000 €. Lenze.... Bude sa na…
sandria
Pred 3 rokmi
1
2
35
Výmena žalúzii
Dobry den chcem sa opýtať ci niekto z vas menil žalúzie a dvere zo sieťkou v 3 izbovom byte aka tam…
juri_no
Pred 3 rokmi
2
Kúpelňa - obklady - Vaše návrhy na zmeny
Zdravím Vás. Rada by som sa s vami podelila o vizualizáciu kúpelne a uvítala prípadné návrhy na zme…
didushik
Pred 3 rokmi
21
Firma na montované domy
Dobrý deň, tiež by som súrne potrebovala nejakú solídnu firmu na výstavbu rodinného domu, montovan…
ris66
Pred 1 rokom
1
2
41
Skusenosti so stav. firmou Gresstav - PO ?
Zdravim, Hladal som tu na fore ale bez uspechu. Ma niekto skusenosti s firmou Gresstav s.r.o (PO a…
soki
Pred 3 rokmi
3
ČOV ... Asio AS - iNutricut 4 (Monocomp4)
Má niekto túto čistiareň ? https://www.cov.sk/domova-cov-asinutricut/ Napíšte prosím svoje skúsenos…
jan45
Pred 10 mesiacmi
7
Práčka preskočí program
Dobrý deň, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť čo sa mohlo pokaziť? Po umytí nádobky na prášok/ av…
slaber
Pred 3 rokmi
11
Farba kameninového drezu
Ahojte. Potrebovali by sme najlepšie pomôcť fotkami. Robia nám kuchyňu do domu. Farba pracovnej dos…
legasi
Pred 3 rokmi
17
Riešenie krížového roštu SDK pri väčšom rozostupe väzníkov.
Zdravím, mali ste niekto väčší rozostup väzníkov ako 1m? V CP na krov mám síce rozostup 1m, no odme…
tomas_st
Pred 3 rokmi
5
LD-SERVIS, ld-servis, Stolárstvo Duchovič skusenosti POZOR !
Dobry den, Mate niekto skusenost s firmou LD-Servis z Partizanskeho, Male Uherce, ktora vyraba zah…
pomiuk81
Pred 2 rokmi
17
Aké rohovniky na benátsky štuk?
Mám dve steny, ktoré majú spoločný roh. Obe chcem natiahnut benatskym stukom. Aky rohovnik je najep…
radoslavc
Pred 3 rokmi
3
Energeticka trieda A0
V projekte sa ratalo s el.bojlerom s TC pre TUV s COP 2,6 ale nakoniec som sa rozhodol pre fotovolt…
jedendvatri
Pred 3 rokmi
24
Betonovy plot z tvarnic_
Dobry vecer,staviam plot z beton.tvarnic a mam pocit,ze sa kyve,poradte,co s tym,zburat a nanovo?ci…
dusantt
Pred 3 rokmi
9
Dub bardolino, sonoma
Dub bardolino, nábytok
nboba
Pred 3 rokmi
5
Mimo obce
Dobrý deň Je možné postaviť drevodom na ornej pôde kde by nebola základová doska ale makadam a betó…
nicholiacik
Pred 3 rokmi
18
Podlaha a oprava
Da sa nejako opravit podlaha ak je pod nou diera ? mam dost velku obyvacku cca 28m2 a na asi 5 mies…
frantisekca
Pred 3 rokmi
11
Pultova strecha, pomer strán rada
Zdravím, prosím o radu. Je možné urobiť pultovu strechu z dvoch častí oproti sebe tak, že jedna str…
mirecka3
Pred 3 rokmi
6
Sachta s poklopom
Ahojte, surne by som potreboval kde sa ta kupit v BN, alebo v TN, sachta s poklopom na zumpu. najle…
miselito
Pred 3 rokmi
3
Preklasifikovanie stavby
Má niekto skúsenosti alebo vie poradiť ohľadom preklasifikovania stavby. Ideme stavať chatu ktorú s…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Prekrytie terasy do U nad atikou
Ahoj, máme terasu do tvaru písmena U. Jej rozmer nie je veľký cca 3x3m. Hľadáme spôsob zastrešenia,…
rolandik
Pred 3 rokmi
4
Stavebná firmy
Dobrý deň, potrebovala by som pomoc kto máte skúsenosti so stavebnými firmami rodinných domov aleb…
monika_meganova
Pred 3 rokmi
5
1
2
…
443
444
445
446
447
…