O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zateplenie Altánku.
Ahojte . Niekomu to možno príde smiešne ale potrebujem si upratať v hlave čo vlastne urobiť. Mam na…
chovo80
Pred 3 rokmi
22
Drez blízko spoja pracovných dosiek
Drez budeme mať blízko spoja pracovných dosiek. Keďže spoj je náchylný na vodu,radi by sme elimino…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
4
Murovanie priecok na poter
Murovali ste niekto priecky (nenosne) az na poter? Aku mate skusenost? Predstava spravit komplet po…
eagleowl
Pred 3 rokmi
15
C2TE VS C2TES1 - dlažba a podlahove kúrenie
Lepidlo Dlažba : Prosim vás, až teraz keď mam uloženy už full dom , tak som si uvedomil ,že na dlaž…
dan8181
Pred 3 rokmi
14
Doplnkové kúrenie
Ahojte, riešime otázku doplnkového kúrenia v prípade výpadku elektriny atď. Kúriť by to malo ozaj z…
mirecka3
Pred 3 rokmi
13
Treba povolenie na vyburanie zarubni z nosnych priecok?
Zdravim, hladam, googlim ale neviem sa dopatrat ci je treba nejake povolenie / staticky posudok ak …
adushka_dr
Pred 3 rokmi
19
Roznasacia platna
Ahojte, mám otázku: zabetonovali sme roznasaciu platnu -10cm, na nu ma ist hydroizolacia a dalsi be…
stefanby
Pred 3 rokmi
3
Mikroškrabance na garážovej bráne
Chcem sa poradiť ako, čim odstániť resp. preleštiť mikroškrabance na garážovej bráne ( hliniková s …
martin6699
Pred 3 rokmi
27
sponzor fóra
Dodatocne zasklenie
Zdravím chcel by som sa informovať ci niekto už na spravenú terasu s dlažbou aj fasadou niekto dora…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Prenájom
Ahojte chcela by som radu hlavne od skúsených, zdedila s po maminke byt. Uvažujem nad prenájmom... …
zefe
Pred 3 rokmi
23
Atika 1,25m, moc vysoká!
Ahojte, máte prosím atiku na pultovej vaznikovej streche 1,25m mne sa to zdá strašne vysoké a som z…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Pultova strecha a skridla
Dobry den Pultova strecha a skridla?? Dobra kombinacia?? Ktoru a ako to urobit aby to bolo kvalitne…
chrobak7
Pred 3 rokmi
7
Stavebný projekt
Poraďte mi, prosím, šikovného, ústretového a hlavne spoľahlivého projektanta prip.architekta, ktor…
patricia_kupcova
Pred 3 rokmi
1
Kúpa nového RD
chcem sa opýtať, zapáčil sa nám jeden dom a chceme ísť na obhliadku. Už vieme približne čo si všíma…
frantisekca
Pred 3 rokmi
2
Čov Podrečany
Zdravím 😊 Chcela by som sa informovať ohľadom čov v Podrečanoh. Zvažujeme kúpu domu kde je momentál…
adriana_vranova
Pred 3 rokmi
4
Kolaudacia chatočky
Ahojte, pisem to do fora k rodinnym domom, ale ide o chatu. Je to murovana chata, postavena na zakl…
nicholiacik
Pred 3 rokmi
5
Sadrokartón
Chcem sa spýtať koľko je cena práce m2 sadrokartón.len konštrukcia
frantisekca
Pred 3 rokmi
2
Drevený krov a Bramac
Môžeme dať pri slone strechy 40 stupňov, hrúbky pomúrnice 160 na 160, krokvu 80 na 160, klieštiny 4…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
7
Z500.sk projekt Z228
Zdravím, Neviete či niekde na Slovensku stojí tento dom? https://www.z500.sk/tovar/253/elegantny-…
luboskisel
Pred 3 rokmi
1
Ako predať les
zdedila som asi pred 40 rokmi bukový les necelé 4 ha-37748m2, ktorý chcem predať. Dala som niekoľk…
jazminn
Pred 3 rokmi
9
Skladba podlahy na poschodí
Ahojte, co si prosim myslite o tejto skladbe podlahy na poschodi? Podla toho co som cital tu v skup…
kejsix
Pred 3 rokmi
2
4 hranne pletivo Vs 3D panel (4 mm pletivo)
Dobrý deň. Chceme si oplotiť záhradnú chatku a rozmýšľam nad obyčajným klasickým 4 hrannym pletiv…
palo18
Pred 3 rokmi
7
Palivové drevo do krbu
Dobrý deň, zo skúsenosti, oplatí sa teraz siliť kúpu palivového dreva na kúrenie do krbu (máme aj h…
uhlikova_stopa
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Drevený strop a podlaha
Ahojte, vyberáme podlahu a mame veľkú dilemu. Nevieme sa zhodnúť na farbe. Máme bohužiaľ nešťastnú …
akvi
Pred 3 rokmi
7
Tepelné čerpadlá PALM
Ahojte. Niekto skúsenosti s TČ značky PALM? Je to Čína, našiel som aj homepage vyrobcu, ale akosi s…
jaroy
Pred 1 rokom
1
2
53
Travnik hnije/schne?
Ahojte, zasadili sme trávu do zatravnovacej dlažby. Už vyzerala super a teraz takto, ani neviem či …
peter0
Pred 1 rokom
17
Dĺžka steny 2,10m - aká vaňa?
Ahojte, máte niekto dĺžku stenu 2,10m a pri tej stene vaňu? Akú ste sa tam rozhodli dať? Voľne stoj…
katka2511
Pred 2 rokmi
21
Poradte nejake zmeny
Dobry den Poradte nejake zmeny?? Vchod od severu kedze pozemok je len 14m siroky a aby bol prejazd …
mackatakaczova
Pred 3 rokmi
8
WPC dosky na fasádu
Ahojte Viete mi poradiť firmu z polska na WPC dosky na fasádu ? Máte niekto skúsenosť s takou fir…
frantisekca
Pred 3 rokmi
6
Kvalitny kúpeľňový záves? NR kraj
Ahojte, prosím viete mi poradit predajnu v NR,ZM a okolí, kde maju kvalitne (hlavne hrubsie) kupeln…
lamiak
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
441
442
443
444
445
…