O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zmluva o dielo končí a dom v nedohľadne
Ahojte. Nájde sa tu niekto kto staval dom na základe zmluvy o dielo? Nám sa stala taká vec, že 31…
zefe
Pred 3 rokmi
11
Kalná voda zo staršieho vrtu
Zdravím potrebujem poradiť čo mám robiť. Mám vŕtanú studňu cca 13m, podložie íl. Vrt má cca 4 roky.…
danielo20
Pred 3 rokmi
4
Problém s tmelenim
Dobrý deň prosím vás čo spôsobilo bublinky pri temeleni betónových striesok na plote? Pouzil som pr…
rkorba
Pred 3 rokmi
3
Úprava pozemku
Dobrý deň ,dostali sme cenovú ponuku ,okolie BA,na úpravu pozemku cca 430 m2 -Vybratie zlej zeminy …
audinak
Pred 3 rokmi
2
American mobile house skusenosti firma Bušince
Ahojte, má niekto skúsenosti teda postavený modulový dom od firmy American mobile house z Bušiniec?…
jan_cief
Pred 3 rokmi
1
Starý dom drevo+múr
Serwute, máme z rodinkou starší dom, ale že dosť starší, momentálna situácia nedovoľuje stavbu nové…
marosko18
Pred 3 rokmi
1
Kované ploty
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť majstrov na výrobu kovaných plotov a brán k rodinnému domu? Prip…
tamilu
Pred 3 rokmi
1
Chladiaci strop - iba v 1 izbe?
Ahojte, mate niekto chladiaci strop iba v jednej miestnosti? Paci sa mi ze to netrci a je to scho…
kejsix
Pred 3 rokmi
6
sponzor fóra
Podlaha od klebra
Ahoj strechaci. Majstri nám poslapali vnútri dlažbu s topánkami od klebra, fasádnej omietky... No k…
marina14
Pred 3 rokmi
11
Andhydrit Trnava hladam firmu na poter
Ahojte, Kedze omietky sa dokoncuju tak hladam firmu na andhydritovy poter pre TT kraj. Zatial vybra…
dooscoby
Pred 1 rokom
6
Ladomat
Ahoj, plánujem zriadiť akumulačnú nádrž aj s kotlom na tuhé palivo. Čo všetko treba k zapojeniu? Je…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Otvor na vchodové dvere+preklad nad dverami
Zdravím poradcovia, potreboval by som poradiť. Mame problém. V Pondelok nám boli zamerať okná a vc…
romi94
Pred 3 rokmi
4
Dlažba pod bazen
Pekný deň, riešim podklad pod bazén. Čo to som si tu prečítal. Chceli by sme plochu cca 3x5m. Pod…
rkorba
Pred 3 rokmi
16
Zapojenie indukcie 400V
Ahojte, chcel by som Vas poprosit o radu. Svagor (nie je elektrikar..) si mysli ze pri indukcii kto…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
34
Zastropovanie cien plynu - problem
Ahojte chcem sa opytat ci niekto nemal podobny problem. Byvame v bytovke kde na 8 bytov je jedna s…
kejsix
Pred 3 rokmi
25
Podlahový polystyrén hneď po omietkach
Ahojte, plánoval som začať pokladať podlahový polystyrén hneď po odchode omietkárov z časových dôvo…
roberto18
Pred 3 rokmi
3
Sikmina alebo schody
Caute. Prosim vas o radu. Vstup na pozemok mam v sklone 25cm na 2,5m. Co by ste dali schody alebo s…
jamur
Pred 3 rokmi
13
Tlak vody dole kopcom
Ahojte, Na vstupe pred vodomerom mám hadicu s vonkajším priemerom 27mm a tak istú mám v projekte o…
kajo873
Pred 3 rokmi
17
Realna farba drezu Blanco Eleon
Ahojte. Vedeli by ste mi odfotiť vaše drezy značky Blanco? Konkrétne sa rozhodujem medzi jasmin, bi…
senti4640
Pred 3 rokmi
7
Plechovy zahradny domcek
Dobry den, chcel by som kupit plechovy zahradny domcek rozmery š3,0m, d4,0m... s dverami na dlhsej …
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Odtekanie kondenzatu
Ako ma odtekat kondenzat z klimatizacie? Mam ho vyvedeny pod vonkajsiu jednotku. Ide samospadom z v…
marccel
Pred 3 rokmi
8
Väzníkový krov 14,5x14,5
dobrý deň vospolok, prosím radu. mám nacenený väzníkový krov. Krov z drevených priehradových väzn…
bado1990
Pred 3 rokmi
16
Chlapčenská izba
Ahojte, potrebujem pomoc so zariadením izby pre 10-ročného chlapca. Ide mi hlavne o rozmiestnenie n…
fruko5
Pred 3 rokmi
20
Optický kábel
Dobrý deň, prišla som si po radu. Chceme robiť plot, avšak zrovna tade ide optický kábel, ktorý mal…
lubk0
Pred 3 rokmi
15
Ako nastaviť Metabo KS 55 FS s lištou?
Čaute borci, špeciálne @wolodymyr. Chystám sa robiť drevenú terasu, tak som nakúpil náradie a ešte …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
Sadrokoartonovy podhlad na sadrokartonovy strop
Zdravim, vedeli by ste mi poradit ako a ci sa da neako uchytit sadrokartonovy podhlad na sadrokart…
hajecej
Pred 3 rokmi
2
Vymena stupaciek bez burania?
Mate niekto skusenost ze sa daju v byte vymenit stupacky aj bez vyburania kusu steny? Mam cerstvo p…
bejkaxx
Pred 3 rokmi
9
Zateplenie Altánku.
Ahojte . Niekomu to možno príde smiešne ale potrebujem si upratať v hlave čo vlastne urobiť. Mam na…
chovo80
Pred 3 rokmi
22
Drez blízko spoja pracovných dosiek
Drez budeme mať blízko spoja pracovných dosiek. Keďže spoj je náchylný na vodu,radi by sme elimino…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
4
Murovanie priecok na poter
Murovali ste niekto priecky (nenosne) az na poter? Aku mate skusenost? Predstava spravit komplet po…
eagleowl
Pred 3 rokmi
15
1
2
…
440
441
442
443
444
…