O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rekonstrukcia podlahy v starom dome
Ako by ste riesili podlahu v starom dome? - stavba niekedy po 1. svetovej - podlaha je nad urovnou …
marian_harustak
Pred 3 rokmi
1
Pracovna doska mramor
Pekny den. Najde sa tu prosim niekto, kto ma v kuchyni pracovnu dosku z mramoru? Zaujima ma, ako st…
ludo22ando
Pred 3 rokmi
1
2
55
Výstavba podkrovia
Ahojte, mám trošku netradičnú otázku. Ide o to, že chceme zhodiť starú strechu, podmurat 3 rady + v…
frantisekca
Pred 3 rokmi
11
Pracka vs Pracka so susickou
Zdravim, riesim pracku do noveho domu a zaujima ma: 1) Ake mate skusenosti s prackou so susickou, …
emill22
Pred 2 rokmi
23
Prístupový mostík
Ahojte priatelia, Potrebujem vyhotoviť prístupový mostík cez odtokový jarok. Je dosť hlboký a širo…
lrdk
Pred 3 rokmi
9
PUR na vypenenie dier pod betonom
Daval som sem davnejsie moj problem so sadnutim zeminy pod schodami kde mi zostali medzery. Rad by …
andreus
Pred 3 rokmi
5
Samonasávacie čerpadlo na vodu v ktorej sa vyskytuje piesok
Ahojte. U rodičov je ručne vŕtaná studňa. Zle vyhotovená, bez obsypu, čiže pri čerpaní sa vo vode o…
kajo873
Pred 3 rokmi
3
Externé žálúzie
Zdravím, v dome ideme riešiť externé žalúzie a neviem cez koho ísť. Viete mi poradiť nejaké dobré…
timea59
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Firma na betónový poter
Ahojte, prosím Vás nemáte nejakú overenú partiu na betónový poter v okolí Žiliny , Čadce?
kejsix
Pred 3 rokmi
3
Termostat-zapojenie,značka
Ahojte, prosím vás aký kábel treba priviesť k termostatom do izieb? treba aj dátový alebo 3x1,5 ale…
neutrino
Pred 3 rokmi
13
Falošná stena pre posuvné dvere
Ahojte, prosím riešil niekto falošnú stenu s SDK pre posuvné dvere? Zaujíma koľko to uberie z pries…
nicholiacik
Pred 3 rokmi
5
Krbova vlozka - teplovzdusny krb s akumulaciou zaroven
Zdravim vospolok, ak je tu niekto kto robi krbove vlozky a bude mi vediet odpvoedat - budem velmi …
kosto13
Pred 3 rokmi
2
Odstranenie sklennej vaty s odvozom Malacky
Hladam dodavatela na odstranenie tatranskeho profilu v neobyvanom podkrovi, pod ktorym je sklenna…
sonau
Pred 3 rokmi
4
Podlahovka- rozvadzac- servo
Zdravim vazeni, potrebujem radu, resp. potvrdenie mojho zameru s rozvadzacom kurenia. RD, vodna pod…
kaspy
Pred 3 rokmi
24
Bungalov 667
Ahojte! Mate tu niekto bungalov 667 od euroline? Fotky by potešili! 😁
regina_varga
Pred 3 rokmi
1
Grafitovy polystyren 300mm vs 260mm
Dobry den, Na projekte mam definovany grafitovy polystyren 300mm a murivo km beta 240mm. Firma, co …
radovan_vrba
Pred 3 rokmi
10
Piestové alebo pružinové otváranie postele?
Zdravím, chcela by som sa opýtať, aké mate skúsenosti s otváraním postele na úložný priestor? Zvo…
paula_ivankova
Pred 3 rokmi
1
Má niekto skúsenosti s mastencovými pecami?
Zdravím Vás, mal by som dotaz či niekto má skúsenosti s mastencovými pecami? Momentálne riešime d…
jjurcik
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
76
Vzorka
Zdravím, nemá niekto z vás náhodou vzorku pracovnéj dosky dub halifax od eggru na predaj. Ďakujem …
svetlanik3
Pred 3 rokmi
4
Zvýšenie cien nám môže paradoxne pomôcť ?
Ja som ako dieťa pred 65 rokmi u starej mami spával pod duchnou pričom teplota ráno klesla v zime a…
danaracko
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
9
10
293
Kombinácia 2 typov bojlerov
Zdravím, máme plynový kotol Geminox a k nemu nerezový zásobník TUV Geminox 120 l. Dali sme si namon…
richie
Pred 2 rokmi
10
Kvalitná izolácia?
Použil niekto túto izoláciu ? Sú to izolačné dosky resolution. Robí ich napr. Baumit a Austrotherm…
michal_dovomi
Pred 3 rokmi
1
Domový rozvádzač
Zdravím, chcem Vás požiadať o pripomienky k domovému rozvádzaču. 2P RCD sú 30mA 4P RCD je 100mA -…
merak
Pred 3 rokmi
1
2
44
Zateplenie 150m2 - EPS (180) 5000€ vs vlna Knauf (180) 6500€
Zdravim majstri, o par tyzdnov ideme zateplovat. Dostal som cenove ponuky na EPS aj mineralnu vlnu…
frantisekca
Pred 3 rokmi
5
Pouzivanie susicky
Prosim o akekolvek rady co sa tyka susicky .... mame susicku prvykrat a uz som aj skusala susit len…
matusko48
Pred 3 rokmi
30
Celá stavba cez stavebnú spoločnosť
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať cez akú firmu ste stavali svoj domček. Hľadáme katalógové stavb…
kolibrik42
Pred 3 rokmi
1
Zmena kotla z olynoveho na tepelne cerpadlo
Prosim vas . Ideme kolaudovat a mame v projekte plynovy kotol ale namonzovane mame tepelne cerpadl…
midilidi01
Pred 3 rokmi
1
Keramický drez 2 otvory na filter
Ahojte. Chceme Biely keramický drez, uvažovala som nad Blanco Palona 6, lenže by sme potrebovali 2 …
raphael42
Pred 3 rokmi
3
Zatekanie pri stresnom okne
Ahojte odbornici .. mam jednu otazku pred 2 rokmi sme menili na RD stresne okna za poplastovane , b…
gerchanko
Pred 3 rokmi
1
Likvidacie skumpy (sumach)
Tento invazivny strom nam prerasta cez hlavu a musime ho zial zlikvidovat. Ma s tym niekto skusenos…
exponent
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
438
439
440
441
442
…