O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zmena kotla z olynoveho na tepelne cerpadlo
Prosim vas . Ideme kolaudovat a mame v projekte plynovy kotol ale namonzovane mame tepelne cerpadl…
midilidi01
Pred 3 rokmi
1
Keramický drez 2 otvory na filter
Ahojte. Chceme Biely keramický drez, uvažovala som nad Blanco Palona 6, lenže by sme potrebovali 2 …
raphael42
Pred 3 rokmi
3
Zatekanie pri stresnom okne
Ahojte odbornici .. mam jednu otazku pred 2 rokmi sme menili na RD stresne okna za poplastovane , b…
gerchanko
Pred 3 rokmi
1
Likvidacie skumpy (sumach)
Tento invazivny strom nam prerasta cez hlavu a musime ho zial zlikvidovat. Ma s tym niekto skusenos…
exponent
Pred 3 rokmi
3
Ako predelit priestor v spalni
Ahojte. Mam v spalni taketo podium. Chcela by som ho oddelit od zvysku spalne a urobit tam satnik. …
fruko5
Pred 3 rokmi
10
Rozvody vody
Chcem sa spýtať.Mozem ťahať v podlahe rozvody vody.Ked tam budem mať podlahovou
rudy5
Pred 3 rokmi
1
2
59
Zimná záhrada na terase
V rodinnom dome máme nad garážou terasu. Terasa je položená na garáži, je z betónových platní o hrú…
pavol_senko
Pred 3 rokmi
4
Kurzy interieroveho dizajnu - poradte
Ahojte, viete prosím niekto poradiť ako čo najlepšie začat s interiérovým dizajnom? Seriózne uvažuj…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
14
sponzor fóra
Robotický vysávač s mopom
Ahojte. Viete poradiť robotický vysávač s mopom do domácnosti kde je mačka a už aj potomok? V celom…
rapidek
Pred 11 mesiacmi
1
2
60
Vstavaná skriňa rohová
Ahojte. Potrebovala by som poradiť na akú firmu sa obrátiť ohľadom vstavanej skrine (alebo komu sa …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
5
Väzníkovy krov
Dobrý deň, Chcel by som sa informovať ohľadom použitého dreva na výrobu väzníkov. Mám viacero cenov…
ratt_viera
Pred 1 rokom
1
2
...
...
6
7
193
Ma obec povinnost odpovedat na maju ziadost o odkupenie pozemku?
ak ano viete mi prosim poradit aj konktrene nariadene/zakon? dakujem
petersd
Pred 3 rokmi
9
Prístupová cesta cez stojacu garáž
Dobrý deň, chcem sa opýtať na pozemku cez ktorý chceme ťahať siete stojí garáž, ktorú nechceme mome…
exponent
Pred 3 rokmi
5
Pridanie klimatizácie a fotovoltaiky
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať vás skúsených, s priateľkou kupujeme holodom novostavbu ktorú si …
robertpastuszek
Pred 3 rokmi
6
Najtichšia chladnička ever
Akú chladničku (menšiu, vstavanú) by ste poradili človeku, ktorý bude v jej blízkosti spať, ale kto…
borisss
Pred 2 rokmi
1
2
36
Ošetrenie sokla pred zamkovou dlažbou
Zdravím Vás mam dom zatepleny sivym eps 15cm pod tým sokel styrodur 10cm, budem robiť zamkovú dlažb…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
6
Krov a sedla
Čaute. Chcem sa spýtať čo hovoríte na fotky krovu, konkrétne na sedla, a na spájanie pomurnic. Nebu…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
Atypická kuchyňa na mieru alebo z obchodu?
Dobrý deň všetkým, prerabame dom a kuchyňu riešim už dosť dlho. Neviem sa rozhodnúť. Či navštíviť v…
kubejova
Pred 3 rokmi
19
Poloha sifónu v sprchovom kúte
Dobrý deň. Idem robiť sprchový kút, vaničku máme obdľžnikovú rozmeru 100x80 cm. Sprchový kút bude i…
eagleowl
Pred 3 rokmi
5
Zrkadlo s LED osvetlenim
Ahojte chcem sa opytať na skusenosti s Led zrkadlami stači Vam svetlo. Je dostatočne alebo je treba…
lukso88
Pred 3 rokmi
18
Montovanie zaluzii pred zateplenim
Zdravim, chcem sa spytat ohladne zaluzii Z90, zateplenie este nemame, kastlik chceme zakryt do zate…
zanettle
Pred 3 rokmi
5
Zimná záhrada - PVC plachty
Dobrý deň, mame murovaný záhradný domček ktorého polovicu tvorí terasa. Uvažujeme nad prekrytím te…
radovan_vrba
Pred 3 rokmi
2
Tlak v studni
Zdravim, len tak ci mate skusenost. Asi pred mesiacom a pol som daval vzduch do tlakovej nadoby (vo…
worker_falcon
Pred 3 rokmi
6
Kuchyna beton-drevo-biela
Ahojte má niekto podobnu kombinaciu? Potesim sa fotkam. Uvazujem nad spodnymi skrinkami bielymi, pr…
majokx
Pred 3 rokmi
8
Aký dom pri 200m²
Dobrý deň, prosím o názor, či je lepšie bungalov alebo poschodový dom, pri rozlohe cca 200m2 (3 spá…
bihi87
Pred 3 rokmi
25
Predaj bytov
Ahojte, predavame byt od 8.7 mame zaujemcov, ktorym doteraz neschválili hypoteku. Realitak nam vrav…
kristina_kik3d
Pred 3 rokmi
1
Pomoc so zariadením úzkej /dlhej kúpeľne
Ahojte strecháči, chcel by som Vás požiadať o pomoc pri zariaďovaní kúpeľne. Kúpeľňa je široká 2 m…
wivik
Pred 3 rokmi
27
Zateplenie stropu dodatočnou izoláciou.
Zdravím strecháči, Potreboval by som radu od skúsených majstrov. Mám poschodový dom s väzníkovým…
eagleowl
Pred 3 rokmi
27
Stena za kuchynskou linkou
dobry den, co je prosim vas toto? ideme prerabat kuchynu a taketo prekvapenie tam je. Novu linku by…
markpp
Pred 3 rokmi
8
Fúkanie izolácie
Decká.....dávali sme vatu do stropu a viete aké su väzníky 🤷♀️ Druhá vrstva šla totiž nad prvú. …
tomik25
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
439
440
441
442
443
…