O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Jolly hrany Senec
Ahojte, poradí niekto, kde sa dajú dať zbrúsiť Jolly hrany na gresovom obklade (dlažbe), v okolí …
gretka2
Pred 3 rokmi
1
Hladam dosku dekor senosan silverline
Nenajde sa u niekoho doska pripadne dvierka senosan silverline sirka aspon 60cm? Kupili sme umyvack…
sandria
Pred 3 rokmi
3
Fotovoltaika, dodávateľ
Ahojte, chcem sa informovať, či má niekto skúsenosti s dodávateľmi fotovoltaiky s firmami: NÁRODNÝ …
frankyb
Pred 3 rokmi
7
Kolaudačné rozhodnutie k verejným sieťam
Dobrý deň, poprosím o radu. V banke od nás k hypo.. žiadajú dokladovať - právoplatne kolaudačné …
frantisekca
Pred 3 rokmi
7
Vodovodná šachta
Dobrý deň Prosím vás Trnavská vodárenská spoločnosť mi dala vyjadrenie k vodovodnej prípojke : Ná…
bellatrix27
Pred 3 rokmi
4
Mastné flaky na stene
ahojte, mám problém. Syn mi s mastnými prstami poťapkal stenu a zostali mi na nej mastné fľaky. Skú…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
7
Ochrana domu pred el.výpadkami.
Zdravím. Poslednú dobu sú na dennom poriadku niekoľkosekudové výpadky el. energie. Často niekoľkokr…
neutrino
Pred 3 rokmi
1
2
50
Zálohová platba elektrika
Strecháči,len sa chcem opýtať,aké máte zálohove platby na elektriku. Neviem,koľko si máme dať. Máme…
uhlikova_stopa
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
106
sponzor fóra
Vhodná hydroizolacia - Mapei alebo iná značka
Dobrý deň. Rád by som sa poradil o správnej hydroizolácii pre novú pivnicu vybudovanú z betónových …
zahradnik6
Pred 3 rokmi
5
Skrutka do pórobetónu
Máte skúsenosť s tkz. skrutkou do pórobetónu ? Udrží to obvodové šalovacie dielce z dosák do obvodo…
zefe
Pred 3 rokmi
30
Montaz vonkajsich zaluzii na stresne okna VELUX
Planujeme montaz vonkajsich zaluzii s el. pohonom na stresne okna VELUX. Ktoru certifikovanu montáž…
exponent
Pred 3 rokmi
4
Klimatizácia - dá sa demontovat a pouzit opäť?
Ahojte, v novom byte ostala po povodnych majiteloch klimatizacia? ma do 7 rokov. My budeme davat no…
bubbo
Pred 3 rokmi
12
Firma ComplexBuild s.r.o.
Mate niekto skusenosti z firmou ComplexBuild s.r.o. z RS , dali mi zaujimavu cenovu ponuku na vysta…
jedendvatri
Pred 3 rokmi
1
Je potrebne k žiadosti o hypotéku zmluva o nadobudnuti nehnutelnosti?
Dobry den, chceme refinancovat hypotekarny uver. Pani v banke mi povedala, ze potrebuje k ziadosti …
andreah25
Pred 3 rokmi
5
Z akej firmy okná
Zdravím, vie niekto poradiť odkiaľ objednať okná? Bývam pri Poľsku ci nebude lepšie sa ísť tam pozr…
exponent
Pred 3 rokmi
7
Ktorú bezpečnostnú vložku? EVVA vs Mul-T-Lock
Ahojte, Vyberám bezpečnostnú vložku do vchodových dverí, chcem 4. bezpečnostnú triedu a mal som v …
engine_er
Pred 2 rokmi
11
Penaze
Neverte tejto firme su len snimi problemy dodnes ma nevilatili aj ked je to na sude
pachi12
Pred 3 rokmi
7
Kotol maga 23 zapojenie
Ahojte , Viete mi poradit ? Kupil som kotol na drevo Maga 23.,pred tym som fungoval na 20 rocne…
emilia25
Pred 3 rokmi
2
Tepelne cerpadlo wolf
Zdravim.chcel by som TČ tejto znacky o vykone 10kw.mam nejake cenove ponuky,no chcel by som sa opyt…
zubko1
Pred 3 rokmi
14
Pultova strecha skladba
Čaute banda mam otazku na skladbu pultovej strechy. Sklon bude 9° a krytina falcovany plech Schleb…
marek_petruska
Pred 3 rokmi
1
Podlaha a lepidlo
Nepoznate niekto, uplne najsilnejsie lepidlo? Vrzgala mi podlaha, tak som najprv kupil sekudnove le…
saimon852
Pred 3 rokmi
25
Bungalov s využívaným podkrovím (tipy)
Zdravím, nemáte nejaké inšpirácie (fotografie) na obytné podkrovie bungalovu s využitím len ako ho…
andrew26
Pred 3 rokmi
1
Čo namiesto podhrabových dosiek pre kosenie okolo pletiva a neprerastanie trávy?
Ahojte, chcem sa vas spýtať, čo dávate na spodok štvorhranného pletiva, aby ste nezničili pletivo a…
itgospa
Pred 3 rokmi
4
Kotvenie UD do venca?
Kotvil niekto z vás UD do venca? Tak mi totiž vychádza výška. Ako to kotviť čo najefektívnejšie, hl…
gashtaan
Pred 3 rokmi
5
Pleseň v pivnici
Zdravim Vas, chcem sa Vas spytat ci niekto síril pivnicu, ale nie na skladovanie zeleniny ale klas…
fiel
Pred 3 rokmi
8
Obklad Vaspo skala - kotvenie
Ako ste kotvili ? novostavba, mám na dutej tehle nalepený styrodur 10 cm. Na to má ísť vaspo kameň…
tino2
Pred 3 rokmi
1
Zateplenie strechy altanku
Ahojte píšem novú tému nakoľko som nikde nenašiel odpoveď na tuto špecifickú tému kedže sa jedna o …
chovo80
Pred 3 rokmi
13
Anhydrit - prievan v dome
Ahojte, v pondelok nam maju prist liat anhydrit a nemame este uzavrety doma (nie je urobene podbiti…
gedy
Pred 3 rokmi
11
Vaznikovy krov dážď
Zdravim, minulý týždeň mi robili väznik a tento týždeň mali pokračovať fóliou, skridlou atď. Lenže …
muska414
Pred 3 rokmi
6
Nesúdržný beton
Ahoj! Vopred ďakujem každému, kto sa zaujíma o to mi poradiť v mojej situácii. Skúsim byť stručný. …
matej_mikula
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
437
438
439
440
441
…