O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Krivá stena nová fasáda a vonkajšie zalúzie
Dobrý deň, mám trochu neobvyklý problém a chcel by som poprosiť o radu, ak niekto riešil podobnú si…
mart445
Pred 3 rokmi
5
Rozlozenie izieb
Ako by ste umiestnili izby ta dlha izba je obyvacia , stredna je kuchyna ta mala je kupelna
sladam6
Pred 3 rokmi
8
Vinyl plavajuca podlaha na dlzbu
Zdravim , rozmyslame ,ze dame plavajucu podlahu na dlazbu . Dlazba je 30x30 a ma slabsi vzor ktory …
marcos33
Pred 3 rokmi
2
Prasknuta nadstresna cast, co s tym.
Zdravim, deje sa nam taka nemila vec, ked prsi pri vetre nam zateka komin (mapy v izbach). Vlozka j…
kominarbb
Pred 3 rokmi
3
Bateria flexibilne rameno
Mate skusenost so znackou KFA? Su to spolahlive vyrobky alebo je to pri baterii jedno?
tomasuli
Pred 3 rokmi
6
Na našom pozemku je cesta 3. triedy - je šanca, že by ju odkúpili?
Prosím o radu,Cesta 3 triedy je na našom pozemku,mate niekto s tým skúsenosti?Je nejaká šanca zeby …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Akú rastlinu dať na betónový plot?
Poradte s fotkami a reálnymi skúsenosťami :slight_smile: Vopred ďakujem. :slight_smile:
luckapuc
Pred 3 rokmi
31
Rekonstrukcia vlhkej garaze
Zdravim Vas. Chcel by som sa opytat co by ste navrhovali ako najlacnejsie riesnie pri oprave podlah…
duzu
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Lepeny vinyl vs click vinyl
Zdravím. Aké máte skúsenosti? Co preferujete? Chceli by sme tichu podlahu a mäkkú ideálne. Lepeny …
tomasuli
Pred 3 rokmi
5
Daikin Atherma 3 - pripojenie na WiFi router
Zdravím vás, potreboval by som poradiť ako nakonfigurovať WiFi router aby sa mi pripojil WiFi mod…
pier
Pred 3 rokmi
19
Stresne krytiny na stredomorsky styl
Pekny den prajem. Pacia sa mi stresne krytiny na stredomorsky styl. Chcel by som sa opytat ci nahod…
jozi380
Pred 3 rokmi
4
Cena chodu spotrebičov
Ahojte, prosim Vas koľko bude vlastne stáť prevadzka spotrebičov len tak, ze budu v offline režime?…
toky1
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
159
Pistol - salama pouzitie.
Zdravim , chcel by som sa opytat na skusenosti s pislotou na salamu . 600ml vychadzaju lacnejsie ,…
mgx
Pred 3 rokmi
2
TinyHouse na prenájom
Zdravim, rozmyslam, ze by som si splnil detsky sen a kupil si daky mensi pozemok v lese, kde by s…
pe_to
Pred 3 rokmi
1
Poličky v sprchovom kúte - aké zvoliť?
Dobrý deň. Prosím vás ako mate riešené poličky v murovanou sprchovým kúte. Nevieme sa rozhodnúť :sm…
anavy89
Pred 3 rokmi
24
Vhodné el. vykurovanie
Dobrý deň, Aké by bolo podľa Vás najvhodnejšie el vykurovanie do nasledujúceho priestoru? - star…
dexter89
Pred 3 rokmi
15
Výrub ovocných stromov v záhrade
Dobrý večer, kúpili sme časť záhrady v intraviláne a chceli by sme tam stavať, ale je tam pár Jablo…
zita19
Pred 3 rokmi
24
Cim a ako zrovnat betonovu stenu v suterene
Zdravim, mam v suterene domu betonove steny ktore chcem trosku zrovnat s omietkou. Bude tam technic…
noxon
Pred 3 rokmi
7
Aduro - krbové kachle-SKÚSENOSTI
Má niekto Aduro - teplovzdušné krbové kachle? Pls, podeľte sa o skúsenosti. Klasické využitie v obý…
paulus33
Pred 3 rokmi
4
Vonkajšie omietky zámená
Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc. Postavili sme bungalov z tehly. Doteraz sme mali …
chrobak7
Pred 3 rokmi
27
Nivelacny poter
Ahoj idem riešiť podlahu do garaze a chcem sa poradiť akú nivelacnu dať Jedna sa o samostatné stoj…
garazenakluc
Pred 3 rokmi
5
Komín nemá odvod kondenzu ani vetraciu mriezku
Ahojte prosím vás dali sme si komín schiedel Kombigas, a v nutri nerez, majster vraví ze odvod kon…
brapene
Pred 3 rokmi
10
Wittner haus, BF-stavby, Mirano- pripadne ina dobra firma
Ahojte, velmi rozmyslame nad drevodomom a co citam tu na fore, vychadzaju mi tieto tri firmy. Ma s …
bfstavby
Pred 3 rokmi
1
2
40
Rezanie políc z IKEA - knižnica Billy.
Ahoj, potrebovala by som poradiť, ako je najlepšie rezať police z IKEA knižnice Billy tak, aby sa …
lakarma
Pred 3 rokmi
4
Zvukovo oddelit spalnovu a obyvaciu cast domu
Prosim o radu, ako by ste oddelili spalnovu a obyvaciu cast domu, domurat hrubsiu stenu alebo namon…
durino
Pred 3 rokmi
16
Môžem dať uzamykateľné balkónové dvere na nepochôznu plochú strechu bez zábradlia?
Zdravím, z chodby na poschodí mám v projekte balkónové dvere priamo na plochú strechu garáže, ktor…
ascedant
Pred 3 rokmi
8
Ako vyrovnať niečo takéto?
Zdravím osadenstvo. Ako by ste takýto problém riešili vy? A je nutné betón, ktorý po poklepaní duní…
eagleowl
Pred 3 rokmi
4
Susedov starý dom ohrozuje môj nosný múr
Dobrý deň, nevedeli by ste mi poradiť v nasledujúcej situácii. Susedov starý dom priamo ohrozuje mô…
jozef7778
Pred 3 rokmi
3
Stolár-kuchyňa na mieru
Pekný večer, máte skúsenosť s nejakým stolárom (stolárskou firmou) na kuchyňu na mieru, ale prípadn…
kuchynevalent
Pred 3 rokmi
8
Termostatická hlavica
Je toto termostaticka hlavica, môžem ju odmontovať cez tu maticu?
petersd
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
435
436
437
438
439
…