O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Krov na keramický dom
Potrebovala by som kontakt na firmu teda tesarov ktorý vedia urobiť strechu na keramický dom za oza…
frantisekca
Pred 3 rokmi
2
Vodovodná prípojka: HDPE a LDPE
Dobrý deň. Ideme robiť výkopové práce na inžinierske siete, cca 60m. Na prívod vody budeme mať HDP…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
14
Overeni montaznici pre vonkajsie rolety na stresne okna VELUX
Poprosim o doporucenie na certifikovanych a schopnych montaznikov pre vonkajsie rolety na el. poho…
32hanka
Pred 3 rokmi
5
Návrh domácnosti - robotický vysávač
Zdravím ľudia, aké typy by ste mi dali pri návrhu domácnosti pre zjednodušené upratovanie (pre robo…
akvi
Pred 3 rokmi
4
Natieranie farbou Hammerite ULTIMA 3v1
Ahojte, chcem vas poprosit o radu. Planujem sa pustit do natierania plotu, je to klasicky ako sa r…
duzu
Pred 3 rokmi
6
EKO vychytavky do domu
Ahojte, nemate prosím nejaké tipy na rozne ekologicke a šetriace vychytavky/technológie do domu? Ok…
bohuslavs
Pred 3 rokmi
1
2
35
SIVÁ STRECHA
Chceli by sme na strechu pálenú škridlu v sivej farbe. Ak máte niekto na dome sivú strechu, mohla b…
zara71
Pred 3 rokmi
3
XPS 500 kPa
Dá sa niekde v SR kúpiť XPS Pevnosť v tlaku pri 10% stlačení 500 kPa, po balíkoch? Potreboval by so…
eagleowl
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Elektrika vypadne a opäť naskočí
Dobrý deň, prosím o radu. Včera som zapojila vysávač, zapla som ho a vypadla nám jedna fáza. Bez to…
durino
Pred 3 rokmi
23
Vizualizácia vstupnej miestnosti ( niekto ? )
Ahojte, niekto by mi vedel urobiť vizualizáciu?
majkasss
Pred 3 rokmi
2
Kuchyňa na mieru a krivé steny
Rekonštruujeme starý tehlový byt kde sú dosť krivé steny ktoré sme nevyrovnávali. Stolári, ktorí ná…
brapene
Pred 3 rokmi
12
Beton a zalievanie
Dobry den, Chcem sa spytat, bol by nejaky problem kebyze rovno laminatovu podlahu zalejem s betonom…
petersd
Pred 3 rokmi
3
Co prve ? Streska na mur z tvarnic alebo omietka
Zdravim . Mame mur z tvarnic ktory je nedokonceny a potrebuje este betonove striesky a omietku . C…
petersd
Pred 3 rokmi
10
Vstavaná skriňa a krivé steny
Rekonštruujeme starý tehlový byt ale v záujme šetrenia sme nevyrovnávali steny čo sa ukázalo ako ch…
steffan33
Pred 3 rokmi
22
Zateplenie stropu-povaly v starsom rodinnom dome
Chcel by som poprosit skusenejsich, ci je vhodne zateplit strop/pochodznu povalu starsieho rodinneh…
miaf123
Pred 2 rokmi
4
Oprava vypukleho prekladu
Ahojte, vie niekto poradit ako vyrovnat vypukly preklad? Uvolnilo sa trochu salovanie a precnieva o…
skrutka11
Pred 3 rokmi
21
Vlhký betón,poter, základy
Ahojte máme stavbu cca 70 rokov. Nikdy sme tam nemali problém s vodou,vlhkosťou či už na podlahe kt…
juristbo
Pred 3 rokmi
7
Elektrické krby
Ahojte, prosím vás, je tu niekto, kto má elektrický krb v byte zapracovany do sadrokartonu? Nemyslí…
raphael42
Pred 3 rokmi
2
Stavebný úver a medziúver
Zdravím, chcem sa opýtať, či sa dá vybaviť stavebný úver aj bez predošlého sporenia ?
romi94
Pred 3 rokmi
10
Anhydritove poter
Zhanam firmu, ktora mi do montovaneho domu v pohranici cca 30 km od BA, nanesie anhydritovy poter h…
marostt
Pred 3 rokmi
2
HPL vonkajší obklad na fasádu
Ahojte. Chcem sa spýtať, ak máte niekto tento vonkajší obklad na fasáde, ako ste s tým spokojný. A…
kajo873
Pred 3 rokmi
1
Nekomunikujúci správca
Dobrý deň, potrebujem poradiť. Predávame byt, a potrebujeme prirodzene získať potvrdenie od správcu…
martinko85
Pred 2 rokmi
21
Prosba o radu _kolajnicka posuvnej skrine
Vazeni. Podla navodu sa postavila skrina s posuvnymi dverami. Vsetko ok, podla navodu. Akurat blbne…
hroma
Pred 3 rokmi
18
Zateplenie prekladu pod zaluzie
caute stavbari. potrebujem poradit. dom mame postaveny z 30 porfixu . okenne preklady su tiez porfi…
mpichanda
Pred 1 rokom
15
Jolly hrany Senec
Ahojte, poradí niekto, kde sa dajú dať zbrúsiť Jolly hrany na gresovom obklade (dlažbe), v okolí …
gretka2
Pred 3 rokmi
1
Hladam dosku dekor senosan silverline
Nenajde sa u niekoho doska pripadne dvierka senosan silverline sirka aspon 60cm? Kupili sme umyvack…
sandria
Pred 3 rokmi
3
Fotovoltaika, dodávateľ
Ahojte, chcem sa informovať, či má niekto skúsenosti s dodávateľmi fotovoltaiky s firmami: NÁRODNÝ …
frankyb
Pred 3 rokmi
7
Kolaudačné rozhodnutie k verejným sieťam
Dobrý deň, poprosím o radu. V banke od nás k hypo.. žiadajú dokladovať - právoplatne kolaudačné …
frantisekca
Pred 3 rokmi
7
Vodovodná šachta
Dobrý deň Prosím vás Trnavská vodárenská spoločnosť mi dala vyjadrenie k vodovodnej prípojke : Ná…
bellatrix27
Pred 3 rokmi
4
Mastné flaky na stene
ahojte, mám problém. Syn mi s mastnými prstami poťapkal stenu a zostali mi na nej mastné fľaky. Skú…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
436
437
438
439
440
…