Kuchyňa na mieru a krivé steny

Rekonštruujeme starý tehlový byt kde sú dosť krivé steny ktoré sme nevyrovnávali. Stolári, ktorí nám robili kuchyňu to vyriešili takto ale s výsledkom nie sme spokojní. Myslite že sa to ešte dá nejako zmeniť/vylepšiť/zamaskovať? Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
No podla mna to uz lepsie nejde zamaskovat. Mne tam nastriekali pur penu a basta.Este ze to mam v tej “neviditelnej casti”. Ty mas tu stenu aspon krivu v jednej priamke a pomerne sumernej.Ja tu mam niekolko bruch,hrbov v roznej velkosti Do buducnosti najlepsie riesenie jednoznacne vyrovnat a mame vsetci po starostiach..
Odpovedať
@mina1234 nic v zlom ale stolar nieje kuzelnik. Ako ste si to lepsie predstavovali by ma fakt zaujimalo . Nechate krive steny a potom ocakavate zazraky.
Odpovedať
Profilova fotka
Demontovat poslednu skrinu obuchat omietku a dorovnat potom to buxe skvelee. Urobili co sa dalo oni totiz spravili 100% prace a vy pri rekonstrukcii tak 30% .... matika neklame.
Odpovedať
@mina1234 samozrejme, že dá. Vyrovnáte si steny. Stolár spravil prácu na 1.
Odpovedať
Profilova fotka
@mina1234 Nie. Co si cakala ze ti spravi s tou stenou stolar na ktoru ste sa vyflakli pri rekonstrukcii? Stolar spravil to najlepsie co mohol. Presne ako pise @wolodymyr a @miro107
Odpovedať
… že rady úplne nad zlato… čo ste mali a čo nemali. Buď tak ako píše wolodymyr alebo nehovorím, že top ale riešenie je, že na ten roh nalepíte do váhy L profil..( nerez, hliník.. neviem čo sa Vám tam hodí) a nevidim to dobre na foto, no k tomu L profilu by som dal spraviť vnútornú špaletu… keď sa spraví pekne do stratena, tak to nebude takto do oči bijúce.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
nebolo kedy poriadne urobit
Odpovedať
Profilova fotka
@brapene ako tu "spaletu" ukoncis hore kde je vlavo ten preklad? stale bude nieco vidno...
Odpovedať
@mina1234 No ešte je taka možnosť, že tu krajnú listu, ktorá je zošikmena k stene dať bielej farby, tým pádom trochu splynie so stenou a nebude tu krivost tka vidieť. Čize farebné budú až dvierka na skrinke. Inak ale stolarom toto naozaj za vinu nedávajte ... Stolár vám steny nevyrovná, to je práca murárov...
Odpovedať
@richard71 nerozumiem otázke… L profil by koncil predsa vo svetlej výške “otvoru”, takze od profilu k oknu sa dá spaleta normálne urobiť. Nikto tu nepíše o nádherných riešeniach, vrchný roh, len treba vyspravit do najlepšieho stavu. Sikmost spalety bude vidieť len voči vrchu a to v 210cm výške a pri zemi..je to podľa mna menšie zlo, než jestvujuci stav.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?