Prasknuta nadstresna cast, co s tym.

Zdravim, deje sa nam taka nemila vec, ked prsi pri vetre nam zateka komin (mapy v izbach). Vlozka je viac vrstvova, neizolovana, a nieje s nou ziaden problem, aspon to mi tvrdi kominar. Prerabali napojenie pred mesiacom - krbove kachle 2st. Druhy prieduch je nevyuzivany, so stareho plynoveho kotla (ostala tam len nejaka flex hadica, tak som tam dal zaslepku v kotolni). Nadstresna cast je prasknuta, co by sa s tym dalo robit? Podla mna je to cele z betonu, iba ta platna hore ma mozno vystuhy, ani to som si nie isty. Pridavam foto, opravy ktore vidite som robil ja pred 6-7 rokmi obycajnym stavebnym lepidlom. Popadane kusy lepidla a betonu to je tiez moja robota z predvcera. Ziadne tehly tam teda nevidim, co mi pride divne. Moj plan je obit co sa da a co je uvolnene, a veru vela toho nieje - dat tam stavebne flex lepidlo - sietku, pripadne kovovu - omietku, pripadne sanacnu - pripadne tam nalepit tabule z mineralnej vlny a vyrovnat ten komin, lenze potom uz mi to pojde mimo resp. ponad oplechovanie - biely limcek okolo je obycajny sanitarny silikon tiez spred 6 rokov dozadu. Vas nazor nato je aky? Pripadne co tam dat. Ta voda ide urcite cez tie pukliny, nakolko sa to deje len pri vetre a silnych lejakoch - nie odkedy kominar prerabal komin.
Odpovedať
Profilova fotka
Zhod striesku konina aj tak uz na co to za sebou. Na komin daj novu s vacsim presahom a nalep 30mm nobasil kusok cez oplecovanie zatiahni klebrom sietkou a daj do fasadnej onietky.
Odpovedať
Profilova fotka
Otlct co ide dole, napenetrovat, exterierove lepidlo hruba omietka do sietky + rohovniky, nechat 3-4 dni preschnút, finalna omietka (fajnpuc exterierovy) napriklad perla exterior a zapucovat, hotovo, pripadne na vrch si dat vyrobit plechovu kryciu dosku s vacsim presahom, vyflexovat si otvor podla potreby, ten od stareho plynaku ani neotvarat flexkou, naco
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?