Podlaha od klebra

Ahoj strechaci. Majstri nám poslapali vnútri dlažbu s topánkami od klebra, fasádnej omietky... No kadecoho, čo doniesli na topánkach z vonku. Ako sa to da čo najsetrnejsie odstrániť z podlahy? Klasická keramická dlažba.
Odpovedať
Profilova fotka
@marina14 kléber keď dobre zaschne a dlažba je drsná, tak to bude držať dobre, opatrne oškrabať ... fasáda - to je sviňa ...
Odpovedať
@marina14 Ak to je silikónová fasádna omietka, tak to už asi nepôjde dole. Jedine to oškriabať škrabkou centimer po centimetri.
Odpovedať
@chrobak7 ono to nie je vyslovene že hrubá vrstva, ale také doslapane ako šmuhy, drhla som to normálne, nešlo to vodou ani čistiacimi prípravkami. Asi jediné zoskrabavat, len to je nanič, lebo dlažba je tmavo sivá. Prevažne ide o kleber
Odpovedať
@marina14 Kleber to nemôže byť, lebo kleber ide ľahko dole - stačí voda a drsnejšia handra. To musí byť silikónová alebo silikátová omietka.
Odpovedať
@chrobak7 no musela som skrabat, neslo to len kefou a vodou, ale je to
Odpovedať
Profilova fotka
Skusit cistic betonovych povrchov ale v rukaviciach je to na baza kyseliny a skusit na mieste kde nebude vadit poskodenie glazury lebo stat sa to moze. Ak neposkodzuje tak smelo a ide krasne dolu kleber ci aj fasadna to zistis.
Odpovedať
@wolodymyr vyskusam, diky, lebo este mi poslapali aj plavacku, co som si vcera vsimla
Odpovedať
@marina14 neda mi sa nespýtať, to ti behali po vnutri majstri fasadnici? Co tam hladali?
Odpovedať
Profilova fotka
@marina14 skúste toto... https://www.tover.com/wp-content/uplo... ale je to bez záruky 🙂
Odpovedať
@cukrik25 to uz radsej neriesim, to je na inu debatu 😄 😄 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?