O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Napojenie drezu na odpad, kuch. baterie a mycky.
Dobry den. Co je primerana cena s DPH za tuto sluzbu + material predlzovacie hadicky od hadiciek ba…
exponent
Pred 3 rokmi
9
Vnútorne omietky
Dobrý deň Práve nám idu robiť vnútorne striekané omietky (sadrové ) Keďže pozerám predpoveď a hlá…
milanista
Pred 3 rokmi
2
Ravak, ci Lotosan?
Dobry den, pokial mate niekto skusenosti s vyrobami Lotosan, prosim, napiste. Rozhodujeme sa medzi …
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
5
Terasa a gresova dlazba - Odporucte kladenie
Mila skupina, prosim o radu ako je najlepsie ulozit gresovu dlazbu (mam na mysli tu 2cm hrubku a ve…
lubk0
Pred 3 rokmi
7
Vodovodná pripojka
Zdravím, potreboval by som vodovodné prípojku v starom dome.(je tam len studňa s čerpadlom v pivnic…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
6
Aké profily
zdravím, ideme robiť plot s hliníkových profilov ako je na obrázku, rozostup nám vychádza na cca 18…
brapene
Pred 3 rokmi
6
Okná zo Srbska
Pekný večer prajem, na stavbu som si objednal okná, ktoré sa vyrábajú v Srbsku (20 kusov) Vedeli b…
tomik25
Pred 3 rokmi
26
Páska na hliníkovú fóliu
Ahojte, máte nejaké typy na dobrú pásku na lepenie hliníkovej fólie s rastrom pod podlahové kúrenie…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Podlahové či stropné vodné vykurovanie
Ahojte. Máte niekto reálnu skúsenosť (tzn. máte niekto osobne doma) so stropným vykurovaním vodou? …
toky1
Pred 1 rokom
22
Firma nám zvýšila cenu za strechu bez toho, aby nás informovali.
Dobrý deň, aký máte názor na to ze nám firma nacenila strechu na 18 140€ schválili sme im to . Zača…
robco_99
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
79
Špina vo vode
Pri čistení takých filtrov čo sú na koncoch každej batérie som zistil že vo vode je nejaká hrdzavá …
sperhak
Pred 3 rokmi
14
Kúpacia kaďa - rady a skúsenosti
Prosím všetkých, čo majú reálne skúsenosti s kupacou kaďou. Plánujem kupit ale neviem sa rozhodnúť,…
vojtti
Pred 3 rokmi
18
Nivelačka ako finálna vrstva
Dobrý deň. Uvažujem v kotolni použiť nivelačku ako finálnu vrstvu na podlahu plus samozrejme nejaký…
5_ulko
Pred 3 rokmi
15
Kde kupit PIR dosky
Ahojte, chcel by som pouzit PIR dosky ako izolaciu pod kastliky na zaluzie. Nevite mi poradit kde s…
jozefsv
Pred 3 rokmi
6
Oprava drevenej dosky
Zdravim, vedeli by ste mi poradit, ako by som vedel opravit znicenu drevenu dosku - vid fotky. Pant…
igor42
Pred 3 rokmi
3
Chvenie železobetónovej dosky
Ahojte, rekonštruujeme 50ročný dom, kompletne sme vyhádzali staré skladby podláh (10cm trámy + škv…
jsturbo1994
Pred 1 rokom
18
Automaticke zatvaranie dveri z zahradnom domceku
Ahojte, nemate nejaky tip na nejake pruzinove zatvaranie dveri na zahradnom domceku z plechu? chcel…
frantisekca
Pred 3 rokmi
3
Drevena konstrukcia na sadrokarton
Ahojky.. Robime podkrovie a chceme dat sadrokartonovy strop. Aku hrubku stresnych lat treba na kons…
marcuss
Pred 2 rokmi
3
Vybratie zarubni z panelovej steny
Zdravim strechaci, prosim vas vyberali ste niekto povodne zarubne v panelovom byte? Dufali sme ze t…
podko
Pred 3 rokmi
8
Žalúzie
Dobrý deň,chcela by som sa poradiť neviem sa rozhodnúť akú farbu vonkajších žalúzií. Typ budeme dáv…
zemie
Pred 3 rokmi
21
Zmluva o pripojeni maleho zdroja
Ahojte Prosim Vás Ti z Vás ktorí už máte FVE s pripojením do DS máte v zmluvách o pripojení s Vašim…
jarddo
Pred 3 rokmi
7
Osadenie vaňovej batérie
Stretol sa niekto prípravou na osadenie vaňovej batérie na stenu ? Vodár inštaloval aluplastové p…
dedo758
Pred 3 rokmi
9
Podkrovne schody pre pasívny dom
Dobrý deň, neviem sa rozhodnúť medzi Minka Polar Top a Fakro LWT Passive House. Nejaké skúsenosti? …
zvedavypes
Pred 3 rokmi
7
Stará pivnica - využiť alebo zakopať
Zdravím, ideme búrať starý dom, ktorý má menšiu pivnicu, hrubým odhadom cca 2 m na výšku, 6 m dlhá …
zita19
Pred 9 mesiacmi
14
Stare vodovodne potrubie v byte
Dobry den, idem si po radu - ak sa da najma od tych co riesili podobnu situaciu. V 1i byte (bytovka…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Stit strechy - ukoncenie pri okrajovej skridle a latovani
Ahojte, Firma, ktora mi stavia hrubu stavbu mi chce odovzdat strechu tak ako je uvedene na fotkach…
adam_w
Pred 3 rokmi
9
VEKA OKNA
Zdravim , chcela by som sa spytat so skusenostami s firmou VEKA , ma niekto tohto vyrobcu na RD ste…
artep1987
Pred 3 rokmi
3
Tv stolík na stenu
Prosím Vás hlbka 45 cm tv skrinky je veĺa, ktorá je pripevnená na stenu? Výška od podlahy 30 cm uká…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
34
Susedove potrubie cez nás pozemok
Dorby deň ,chcela by som poradiť ,ak niekto vie ,bližšie kúpili sme pozemok spolu so susedom od jed…
frantisekca
Pred 3 rokmi
14
Ochrana spar
Máte niekto skúsenosti s nejakým prípravkom na ochranu špár? Odporúčate nejaký,prípadne ktorému sa …
zita19
Pred 3 rokmi
5
1
2
…
442
443
444
445
446
…