O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Striekana pripadne fukana izolacia za dobru cenu
Prosim poradte firmu na striekanu / fukanu izolaciu za dobru cenu ak ste robili nedavno. Napiste aj…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
3
Zimna zahrada od Esmero
Dobry den, je tu niekto kto ma skusenosti s firmou Esmero? Alebo aku firmu by ste prosim odporucili…
aneort
Pred 3 rokmi
3
Podbitie z osb dosiek
Dobry den chcem sa spytat existuje specialna farba na osb dosky odolna vode,slnku,mrazu?robila sa …
aduskalac
Pred 3 rokmi
1
Pozor na fuserov z terasywpc.sk
Chcem upozornit na firmu co pravdepodobne podnika na cierno cez stranku terasywpc.sk, robota hrozna…
ris66
Pred 3 rokmi
5
Autobazár Darex, skúsenosti
ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s autobazárom Darex? Nenašla som tu žiadnu diskusiu konkrétne…
viera321
Pred 3 rokmi
14
Oprava / nastavenie push open vysuvu
Prosim poradte ci sa da opravit bezuchytkovy vysuv push open smart slide by samet. Mame 2 zasuvkove…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Závesy na stropnej koľajnici - Prešov
Pekný deň prajem. Vedeli by ste mi poradiť, kto overený v Prešove ponúka inštaláciu závesov spolu …
dexter89
Pred 3 rokmi
2
Laminát na starší korok
Dobrý deň. Kúpili sme dom, ktorý má na hornom poschodí korkové podlahy. Sú už trochu staršie, vyble…
martina_pucikova
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Uskladnenie ytongov cez zimu
Zdravim, Tento rok planujeme zrealizovat zakl. dosku. Ako mnoho dalsich, tiez uvazujem ci sa oplat…
luk1
Pred 3 rokmi
15
Firma na realizaciu zelenej strechy
Ahojte, viete odporucit nejaku spolahlivu firmu na realizaciu zelenej strechy? Robi to kadekto, ale…
maros_get
Pred 3 rokmi
22
Aktuálna cena peliet
Prezraďte. Kto je ochotný pokračovať v kúrení s peletami za momentálne ceny - 500e/t ? Ako vám to …
kollega
Pred 2 rokmi
29
Pagaštan pleťový
Dobrý deň, má niekto vysadený v záhrade pagaštan PLEŤOVÝ? Navrhli nám ho do projektu ale neviem nik…
matazi
Pred 3 rokmi
1
Izolácia, zatekanie
Dobrý deň, na dome z porothermu máme urobený spätný spoj. Ipa je vytiahnutá aj hore na múr. Dom je…
veronika306
Pred 3 rokmi
1
Kreatívna fasáda
Dobrý deň, máte prosím Vás niekto skúsenosti s takouto fasádou? Ďakujem
kristof_ko
Pred 3 rokmi
9
Priečky z nepálenej tehly
Ahojte, pri stavbe RD sa dostávame k výstavbe priečok - po zhliadnutí blogu pána Lehockého veľmi uv…
tigon22
Pred 3 rokmi
1
Umiestnenie kuchyne
Ahojte kde by bola podľa vás najvhodnejšia kuchyna, neviem sa rozhodnut.Ide i starší dom m, ktorý p…
prvosienka5
Pred 3 rokmi
8
Problém pri čistení okien
Ahojte. Máme menší problém. Neskoro sme dali dole z okien ochranné fólie a po sňatí zostali takého …
bellatrix27
Pred 3 rokmi
14
Stavebna firma Skalica a okolie
Odporucte prosim stavebnu firmu, ktora vie vypracovat ponuku na stavbu holodomu.
matka_bob
Pred 3 rokmi
2
Poradíte? Fasádny obklad
Prosím,kto máte rovnakú terasu s prekladmi ako my. Chceme ju obložiť fasádnymi tehličkami, ale nevi…
hind
Pred 3 rokmi
5
Teplovodné podlahové kúrenie a regulácia /zónová regulácia , zmysel a princíp fungovania, skúsenosti
Ahojte , nechcela som zakladať novú tému, lebo je toho kvantum popísané aj tu na MS, ale z toho čo …
dusan72
Pred 1 rokom
1
2
...
3
67
Otázka na vodára
Dobrý deň Viem mi niekto poradiť prečo každý deň keď chcem zapnúť záhradné čerpadlo musím najprv r…
jkovalcik666
Pred 7 mesiacmi
17
Oprava travnika
Ahojte, mame kobercovy travnik a podarilo sa mi ho preliat, co sposobilo danu situaciu na foto. Ako…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Dotácia
Ahojte.Treba ku dotáci na tepelné čerpadlo aj znalecký posudok domu
jaros87
Pred 3 rokmi
3
Poter - prasklinky
Dobry den, su podla Vas tieto prasklinky na poteri robenom 2.8. v poriadku? Dakujem.
zefe
Pred 3 rokmi
6
Dvere do kuchyne z pristavby
Ahojte, planujeme pristavbu k domu - jediny sposob je za stenou kuchyne. Ako vsak vsak prepojit kuc…
zltalienka
Pred 3 rokmi
10
Tehlový obklad-balkónová stena
Dobrý deň, zateploval som balkónovú stenu s 2 menšími oknami a balkónovými dverami minerálnou vlno…
emresanter
Pred 3 rokmi
1
Rekonstrukcia a kurenie
Dobry den, chcela by som sa poradit ohladom rekonstrukcie rodinneho domu, konkretne kurenia. Kupil…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
2
Aký účinný herbicíd použiť ? burina zelina
Ahojte, do pár týždňov by som sa chcel pustiť do vyrovnávania a pokládky závlahy, s tým je spojené …
zuzimia
Pred 3 rokmi
27
Rolety - oprava
Ahojte, Potrebujem vymenit snuru na rolety. Kryt vnutorny je dany uplne na pevno. Zvonka sa k tomu…
izaac
Pred 3 rokmi
1
Kosik na muskaty -folia
Poradte : chcem si vyrobit kosim v ktorom budu muskaty Aku foliu mam pouzit na vystlanie kosika ,? …
minesa2020
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
444
445
446
447
448
…