Kreatívna fasáda

Dobrý deň, máte prosím Vás niekto skúsenosti s takouto fasádou? Ďakujem
Odpovedať
@feky111 skusenost s cim? S realizaciou? Skus konkretnejsie popisat co ta zaujima.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne to pride take ako keby to bolo zle spravene, nemozem za to.
Odpovedať
@wivik áno, realizácia. Najbližšie som tomu našiel dekoratívnu omietku od baumitu creative top urobenu tak, že po nanesení vrstvy na stenu sa materiál pretrie maliarskou štetkou.
Odpovedať
presne, vyzera to ako sfusovana robota, ale ked sa ti to paci, proti vkusu ziaden disputat 😉
Odpovedať
@feky111 tiez mi to pride ako odflaknuta robota. Videl si to aj nazivo? Aj weber ma kreativne omietky. My sme davali taku ktora sa potom brusila a vysledny efekt je ako beton. Chceli sme docielit efekt obkladu z vacsich dosiek. Nakoniec to pretierame farbou lebo tie cmuhy sa nam nepacia. A to sme videli vzorku cca ako A3, ale na vacsej ploche uz to vyzeralo trosku inak. Od weberu som videla nazivo aj imitaciu zuly alebo nejakeho takeho kamena, tiez hladena len tam bolo polamane sklo alebo zrkadlo (neviem presne). Chcela som tym povedat ze najlepsie je to vidiet na dome na velkej ploche a aj to sa moze stat ze prave na tom tvojom to nebude presne tak isto vyzerat. Skus pozriet ten weber myslim ze tam mali aj postupy ako sa robia tie kreativne omietky. Aj mozno referencie ze si vies pozriet nazivo.
Odpovedať
co sa ti na tomto paci? vyzera to ze to nie je dobre urobene, na taketo typy fasady treba ludi, co sa tomu ozaj venuju, to je obdobne ako ked sa robia tie rozne dizajnove omietky do obyvacky
Odpovedať
Profilova fotka
Na taketo nieco pozbieras v osadach degešov, co o sebe tvrdia ze su murari. Akurat nebudu silou mocou tvrdit, ze je to dekorativne...
Odpovedať
@prirodokochac a este to vyjde aj lacnejsie ako davat si robit s tym zamerom, ze je to dekorativna kreativna fasada 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?