Kúpacia kaďa - rady a skúsenosti

Prosím všetkých, čo majú reálne skúsenosti s kupacou kaďou. Plánujem kupit ale neviem sa rozhodnúť, či vybrať vnútro plastové, alebo nerezove. Piecku vonkajšiu alebo zabudovanú? Oplatí sa priplatiť za kvalitnejšie drevo aj napriek tomu, že vnútro nechcem drevené? A máte niekto aj kadu so slanou vodou? Je to dobrá voľba podľa vás? Dakujem že každú radu
Odpovedať
Pripojim sa k tebe ak mozem. Tiez by ma toto zaujimalo. Uz dlhsie zvazujeme a neviem sa rozhodnut. Najma mi ide o dobru kvalitu a nech coto vydrzi.
Odpovedať
@mambo11 a plánujete slanu vodu? Podľa mna je to super voľba zo zdravotného hľadiska. Ale potešili by ma aj reálne skúsenosti, či to nie je zbytočne.
Odpovedať
Profilova fotka
@nika9792 mam znameho co daval kadu, ale nie so slanou vodou, tu maju len v bazene, vraj je to ale jednoduchsie, co sa tyka na udrzbu ten vody.
Odpovedať
@mambo11 @nika9792 Ja rozmyslam nad niecim lacnym, ako napr: https://www.obi.sk/sudy-na-dazdovu-vo... samozrejme ide len o otuzovanie, ak chcete vyhrievanu nieje o com 🙂 sorry az po napisani som si vsimol ze nejde o otuzovanie 🙂 v zime to budem mat v altanku a budem tam mal slanu vodu a sice mam zavlahu, ale v lete si do toho napustim vodu a budem z toho polievat paradajky v kvetinacoch. Nemam naladu davat 1000 - 5000 eur za nieco strasne fancy
Odpovedať
@markpp a nevieš odkiaľ kupoval?
Odpovedať
@lukas1115i my určite chceme s ohrevom, chceme sa tam v zime kúpať aj s detmi 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@nika9792 zistoval som, pisal som mu a nejake kralovstvo pozitkov alebo nieco take mi spominal, ze z tade. ma to z cedroveho dreva, ak by ta nieco zaujimalo, tak sa ho mozem este popytat.
Odpovedať
@lukas1115i na otuzovanie nieco chcem aj ja vyriesit, znamy chodila do jazera, ale na to nemam odvahu, skrz tu vodu, ze nie je cista neviem, asi som trochu fajnovy proste.
Odpovedať
.. ja sa pripojím do diskusie nie skúsenosťou, ale tiež otázkou.. ak sa v zime nevyužíva kada napr jeden týždeň, tak sa nechá normálne ta voda zamrznut?
Odpovedať
Mna by zaujimala nejaka ta starostlivost o kupaciu kadu, ked je z dreva, ci ju treba aj nejako osetrovat alebo netreba s tym nic?
Odpovedať
@markpp zaujimalo by má či má drevené vnútro alebo iné (plastove, nerezove) a v čom vidí výhody, nevýhody. Pozerala som tu stránku, kráľovstvo pôžitkov. Majú celkom slušný vyber. Takze Dakujem za tip.
Odpovedať
@dannyso myslím že s tými celodrevenymi (drevené vnútro) je viac roboty, drevo treba pravidelne ošetrovať a tiež kadu nemôžeš vypustiť na dlhšiu dobu. Musí v nej byt voda. Ale niekto skúsenejší možno napíše viac 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nika9792 Koľko máš tak v pláne za kaďu dať? Robila si si aj nejaký prieskum čo sa týka cien? Lebo to by som rád vedel, čo je taká optimálna cena za to.
Odpovedať
@zdenoo1 neviem čo je optimálna cena ale počítam že okolo 3000€, možno 3500€.
Odpovedať
@nika9792 To je v pohode, známy ten čo kupoval, tak 5 tisíc za ňu dal. Ale aj s kachlami.
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa by tiež zaujímalo čo je v tomto prípade lepšie. Už nad ňou uvažujeme nejaký ten čas, len nevieme sa nejak rozhodnúť hlavne pre variantu piecky
Odpovedať
Profilova fotka
@staliana podľa mňa v tomto smere ti každý bude radiť niečo iné, lebo každému niečo iné sedí. Mám kamaráta ktorý má normálne na drevo, že si zakúriš pod ňou a tam je trošku problém s regulovaním, ale im to vyhovuje a to je hlavné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?