Vodovodná pripojka

Zdravím, potreboval by som vodovodné prípojku v starom dome.(je tam len studňa s čerpadlom v pivnici) Viem ze musím ísť na vodárne, ale oni mi aj povedia napr akú šachtu?, s kade sa dá ťahať voda atď? Neviete čo má to bude stáť vlastne? Prípojka, projekt , šachta, žumpa cca samozrejme. A ako začať, ako prve musím ísť ba vodárne jie? Vybavuje sa niečo aj na obecnom ?
Odpovedať
Bože, sorry za ten pravopis 😄 len teraz som si všimol
Odpovedať
@malph Kým si napísal príspevok a otázku, už si mohol študovať podmienky: https://www.bvsas.sk/domacnosti/nove-... Všetko je už na nete, aj podmienky pripojenia, veľkosť šachty. Tú si musíš kúpiť sám. Jediné, čo tam nie je, je cena prípojky. Tá závisí od mnohých faktorov. A čo má žumpa spoločné s prípojkou? Teraz máš ako riešený odpad vody, keď máš studňu?
Odpovedať
Profilova fotka
@malph prva vec je,ze uvedies v ktorej obci to je. Podla prislusnosti si nastudujes pripojovacie podmienky prislusnej vodarenskej spolocnosti a splnis ich. Cena pripojky moze byt v intervale od 1euro (akcia) az po XXX, v zavislosti od miestnych podmienok (pretlaky, komplikovana situacia). Presne info ti daju aj na stavebnom urade ku ktoremu spadas podla miestnej prislusnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som isiel na vodarne kam patrime spytal sa a pan hned ze ci na to niekoho mam a ja ze zatial nie a on na to ze uz hej. Povedal kolko ja som suhlasil a mam hotove. Vykopali ...dali sachtu ....ruru.. vodomer... zakopali a panko prisiel skontroloval dal zmluvu a zobral lowe. Na paradu 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?