Kúpelňa - obklady - Vaše návrhy na zmeny

Profilova fotka
Zdravím Vás. Rada by som sa s vami podelila o vizualizáciu kúpelne a uvítala prípadné návrhy na zmeny 🙏🏻 Budem povďačná
Odpovedať
@didushik u mna velmi zasadne, ja by som vecko nechcela hned oproti dveram. Neda sa ho otocit o 90 stupnov a dat ho na druhu stenu? A vedla neho nejaky murik. Len to tazko z tych pohladov, chcelo by to podorys s rozmermi.
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik wc je uz osadene 🙌🏻
Odpovedať
Profilova fotka
Pekné, decentné a elegantné. Ak sa vám to páči, tak to tak spravte. Za mňa super.
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte. Z tej mantry, že nie záchod proti dverám si netreba nič robiť. U nás je to tak a žiaden problém. Dokonca jeden máme v kúpeľni, kde je stena z číreho skla. Tá však patrí ku spálni.
Odpovedať
@didushik mne sa to tiez paci
Odpovedať
@didushik nic si z toho nerob to WC proti dveram je uplne v pohode. Aj tak na WC sa clovek zamkne rakze to je uplne jedno. 80% samostatnych WC je otocenych proti dveram a nikomu sa nic nestalo.
Odpovedať
Vizualizacia pekna, moze byt, ale mne by sa tam mozno pýtal nejaky dekor, jednofarebne steny mi pridu trosku fadne, ale zas sto ludi, sto chuti.
Odpovedať
Profilova fotka
@ascedant mne tam tiež niečo chýba
Odpovedať
@didushik ja by som zeleny obklad dala len za vanu a za zachod...nie na celu stenu s oknom
Odpovedať
Profilova fotka
@mellie111 mozem to takto skusit dat prerobit a uvidime
Odpovedať
@didushik mne sa to veľmi páči, nič by som nemenila 😉
Odpovedať
Pekný návrh. Odkiaľ plánujete mať ten zelený obklad? My zháňame zelenú príp tyrkysovú a je to problém. Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Je to veľmipekne. Ja by som s tym nerobila nic.
Odpovedať
Ahojte ked sa tu riesi kupelme, vopcham sa sem a spytam sa Vas, ako riesite koberceky vkupelni? Kolko ich mate? My sme.zvyknuti chodit bosy, tak my mame aj pred umyvadlom aj pred sprchov aj pred wc. Ale v dome by som chcela len pred wc a pred umyvadlom, pred sprchu dam, len ked sa budeme sprchovat. A este jedna vec aknebudu mat ten gumenny podklad, tak mi nan nevylezie asi roboticky vysavac, ze? Vdaka😉😉😉
Odpovedať
@domix147 mna zaujalo ,,pred sprchu dam, len ked sa budeme sprchovat.,, ja neviem to sa sprchujete ako volakedy iba v nedelu? Ci ho budete davat hore dole aj 3x za den? A teraz k odpovedi. Mame len pred sprchov a uplne v pohode nie je zima na nohy. Ja som bol nauceny chodit v papuciach a v nasom chodim na boso. Podlaha je zaizolovana a je tepla stale na bosu chodzu. Roboticky vysavac ich pozuje aj ked maju gumenny podklad. Aspon naz teda.
Odpovedať
Mne sa to páči. Aj výber obkladu. Nemám síce rada farebne záväzné kachličky, ale tieto sú príjemné a decentne. Top je to okno. A WC oproti dverám mi vadí jedine na chatách a pod. kde fungujem s viacerými "cudzími" ľuďmi. Doma je to ok, akože kto chce, nech sa zamkne. U nás si ani dvere nezavrieme častokrát.
Odpovedať
@didushik osobne by som tu zelenu ulozila stromcekovo, za vanoi. Vytvori wau efekt. Za wc rovnaky, aj k oknu..menej je niekedy viac, staci ked tam to ozivi skrinka s drevodekorom a kvietky.. 😊
Odpovedať
@palo18 no ja si davam vzdy ano kazdy den ten kobercek hore dole. Nenechavam ho tam. Mokry.je pravda, ze by som sa mohla naucit nohy si utriet a az potom sa nan postavit😄😄😄😁
Odpovedať
Profilova fotka
@domix147 ked sa utries v sprche, mozes potom aj mokrymi nohami na kobercek, tam sa doutieras a kobercek sa uschne bez presuvania. Ked uz si sucha, stupnes na kobercek pred umyvadlom a finisujes hygienu a obliekanie. Koberceky pred wc nemame, podlaha je drevo.
Odpovedať
Profilova fotka
@bernief ahoj, zelena resp presny nazov je Sage matt je zo Sika 39,99€/m2
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?