Kto môže urobiť návrh kúpeľne? Obklady a dlažbu mám.

Chcela by som Vás poprosiť o radu. Vybrala som si dlažbu a obklad v obchode, kde nerobia návrh. Kde si mám dať nakresliť návrh kúpeľne so sanitou? Ja predstavu mám ako by to malo vypadať, ale predsa potrebujem nahádzať štandardné výšky a nejaký štandardný kút a vidieť to, ako to bude vo finále.. Ďakujem.
Odpovedať
@laila22 niektorí výrobcovia obkladov majú voľnostiabnuteľné programy, takže pozri si stránku výrobcu toho obkladu, ktorý si si vybrala. prípadne u vás v meste obehni iných predajcov obkladov. myslím, že za poplatok by vizku vytvorili.
Odpovedať
ahojky, myslím, že každé väčšie stavebniny robia vizualizáciu...ak si od nich zoberieš matroš, vizualizácia je zdarma...ak nie, tak musíš zaplatiť..napr. tomistudio.sk chce 100 eur, stavmat in chcel od nás 20 eur, a také iné štúdio 30 eur... najlepšie bude, ak si to bud obehneš...alebo obvoláš a spýtaš sa..
Odpovedať
Ďakujem, za rady, už som našla jednu odborníčku, čo mi to nakreslí...:-) Apropo, obehla som nejaké štúdia a čudujem sa majiteľom, že zamestnávaju také osoby ako tam zamestnávajú... Mňa odradil ich prístup ku zákazníkovi ako taký... Mlčiace sochy... Nemala som dôvod im dať kresliť nejaký návrh, ked to boli amateri...Predavči, čo nemajú prehlad a nevedia koľko stojí u nich dlažba :-D Som rada, že som našla odborníčku v jednom nemenovanom študiu v TT :-)
Odpovedať
@laila22 žiaľ taká je realita poväčšinou :-| česť výnimkám.
Odpovedať
@laila22 zial realit aje kruta a nie je to len nasa natura. toto sa nam stalo na morave v jendom studiu a chlapik sa tvaril ze co ho otravujeme..nakoniec mm to spravili v susednejdedine do tyzdna a on tak do mesiaca. sef by si mal zisit koho zamestnava a ze mu takto odchadzaju penezi
Odpovedať
@andrejh0 @tyli @laila22 viete, odborníci nebudú pracovať u niekoho za pár korún, preto často stretávame amatérov tam, kde nemajú čo robiť.... zamestnávateľ je rád, že málo platí, a zamestnanec je rád, že čosi zarobí ....
Odpovedať
Ja som objavila jednu dlažbu za super cenu a predavacka v danej predajni, mi hovorila, ze je to novinka preto má takú super cenu a ked som polemyzovala, ze aka bude udrzba, nieze to nasúkam do celeho domu a potom budem nadávať, lebo sa bude zle udržiavať. Pani predavačka v zápätí zadrela, že udržiava sa super, lebo ju má už dva roky na chodbe a pri odchode mi povedala, že nech jej prinesiem potom naspäť katalog s kupelnovým nabytkom čo mi dala, lebo, že to má posledný... :-D No pravdu povediac, neviem ani ci mam tu dlažbu kúpiť, keď mi ju núka takáto osoba, pre mna, nie doveryhodna a všetko na čo som pozrela, vychválila do neba, ake je to super a modrné...:-D. No nie som padnutá na hlavu a ja si cením, ked mi predavač povie, že viete čo, je to síce lacné a mne by mohlo byť jedno, hlavne, že predám, ale nekupujte to, lebo to neni až také super, radšej si priplatte a máte istotu... ;-)
Odpovedať
@laila22 novinka za super cenu.... a ona ju ma uz dva roky, tak aká je to novinka??? :-| tá pani tomu h...o rozumie..... silou mocou chce predat...... navstivila by som radsej inu predajnu...... velakrat, vdaka "super" pristupu predavacov nenakupime tam, kde by sme chceli.........
Odpovedať
@laila22 Ahoj aj ja som z TT a chcela by som vedieť čo ťa to bude stáť tá vizualizácia?? Ideme stavať tak som zvedavá.
Odpovedať
Profilova fotka
@haronikova bezne v studiach sa cena za vizualizaciu pohybuje od 50 - 100 eur, s tym, ze ti tuto zalohu odrataju pri nakupe tovaru, z kt. ti tu kupelnu navrhnu... takze, ked sa to tak vezme je to zadarmo :)
Odpovedať
@haronikova bude to stat asi 70eur, s tym, ze sa mi to odrata, ked od nich nakupim tovar.
Odpovedať
@laila22 To je celkom slušná ponuku a kde v TT to je?? Môžeš mi posunúť kontakt??
Odpovedať
Článok sa načítava...
@haronikova je to v kúpelňovom štúdiu na ulici "Pri Kalvárii," oproti predajne Slay , cca 200 m za FEVA CARom na ľavej strane cesty - neviem ako sa to volá :-( a je ta celkom šikovná babenka/ teda aspoň boala/, ak tam kúpiš aj obklad, odrátajú Ti to z ceny, musela som sa tam objednať....
Odpovedať
@stanislava111 OK vďaka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?