Ako dlho sa čaká na obklad do kúpelne v Maďarsku?

Ahojte, chcem sa opytat, kto kupoval v Madarsku obklad do kupelne? Zaujimalo by ma, ci su tam obklady hned k odberu, alebo treba nejaky cas cakat, a ak treba cakat, tak ako dlho? Dakujem za odpovede ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj bizka:-) ja sa chystám do mi budúci víkend a celkom rada by som si spravila výlet do Maďarska. nevieš o dobre predajni s keramikou príp. elektronikou neďaleko hraníc? :-) ďakujem
Odpovedať
ahoj daniela6 , no neviem co je blizko hranic, my ideme v sobotu do Miskolca a tam, nedaleko obchodu Auchan su myslim ze 2 alebo 3 obchody s keramikou, teda obkladom do kupelne a o elektre som iba pocula, ze su tam tiez suprove ceny, ale vobec netusim kde sa ten obchod nachadza, ale tiez niekde v Miskolci, v blizkosti Auchanu alebo tych velkych nakupnych centier, no presne neviem
Odpovedať
Bol som v Romhany. cca 30km od hraníc /Šahy/. Je tam veľká fabrika na výrobu obkladov a dlažby. ceny od 1000HUF-3000HUF - m2. V jednej predajni sa dá platiť kartou v druhej len hotovosť. Vedľa je bankomat OTP. Nie veľmi veľký výber ale dá sa. Viac také jednoduchšie a rustikálne vzory. ešte pošlem www. teraz neviem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Dakujem ti robo669, prezrela som si stranku a mam uz aspon aku-taku predstavu, mozem si zhruba porovnat co dostat na Slovensku a ake vzory maju tam. Dakujem :-)
Odpovedať
čo sa týka elektroniky, v GYORy hned na začiatku v nákupnom centre ARKÁD je predajna SATURN ,nieco ako u nas NAY-ka, len ceny sú polovičné. Aby som nezavádzal je to lacnejšie o 30-50% , zaleží podľa typu tovaru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?