Firma na montované domy

Dobrý deň, tiež by som súrne potrebovala nejakú solídnu firmu na výstavbu rodinného domu, montovaný bungalov..... Okolie Prievidza a viac.... Brutálne sa nám to skomplikovalo. 😞 Vďačná za každý jeden typ. Ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Mirano 🙂
Odpovedať
@maybellinka pripájam sa k @lordkofola , staviame práve s Mirano a zatiaľ všetky etapy prebehli úplne bez problémov
Odpovedať
Skúšala si Bauholding? Maju ten vzorovy dom na tej lúke čo je oproti uniklinike. Pán Gatial, čo to má na starosti by poradil, ja som pri riešení domu od nich s ním nemal problemy, ked som nieco potreboval korektny a rychly pristup. Na dverách domu je kontakt, resp na ich obchodneho zastupcu.
Odpovedať
@calwen306 Ďakujem.
Odpovedať
@ascedant My už projekt domu máme. Hľadáme len firmu, lebo tá ktorá to mala stavať, vyhlásila, že to nedokážu dať v tejto dobe. Ďakujem. Pozisťujem si.
Odpovedať
@maybellinka Jáj ja som si myslel, že nemáš projekt ešte, oni maju len katalogove domy. Tak potom nič, aj keď že robia aj na mieru, ale tam bude zrejme ina cena. Tak som ti moc neporadil.
Odpovedať
@maybellinka my máme síce upravený katalógovy projekt od nich ale počula som že Mirano stavia aj podľa vlastného projektu klienta tak sa skúste opýtať.
Odpovedať
@calwen306 áno, Mirano nám práve stavia, mali sme svoj projekt (pôvodne na murovany dom), ich architekt ho prerobil podľa Mirano stien.
Odpovedať
@calwen306 Oslovila som ich. Ďakujem.
Odpovedať
@ascedant V pohode 😉
Odpovedať
Ahoj @maybellinka. Nam nedavno dostaval podla vlastneho projektu CERAMIC HOUSES. Sme spokojni.
Odpovedať
@erik4827 Ďakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
My mame dom od Kontraktingu a nemenili by sme. Dalo sa s nimi dohodnut na vsetkom, vela veci nam vysvetlili, takze fajn. Ak by ta cosi zaujimalo mozes mi napisat.
Odpovedať
@luckapuc ako dlho uz v dome byvate? Dobre sa vam byva? Nepocut zvonku viacej zvuky?
Odpovedať
@viktorbeniak pred dvomi rokmi sme si ho davali postavit, po par mesiacoch sme sa nastahovali. Takze uz je to nejaka chvilka, co v dome sme a je nam v nom dobre. So zvukmi problem nemame, ani zvonku a ani z jednej miestnosti do druhej. V byte som pocula muza ako chrape aj po zavreti dveri na spalni, ale v dome nepocut vobec a teda to viem, ze chrape stale 😄
Odpovedať
@erik4827 Prosím vás, ste z okolia Prievidze? Ďakujem.
Odpovedať
@luckapuc no to je dobra sprava. Zaujimalo ma, ze ked aj vonku napriklad fuci alebo tak, ci to nie je viac pocut. Co teba presvedcilo o tom, ze je dobre ist do drevodomu?
Odpovedať
@maybellinka to veru nie, som z Kosic. U nich lokalita nie je vsak problem.
Odpovedať
@viktorbeniak vobec nie, nie je to pocut nejako velmi. Je to tak ako aj napriklad u nasich v murovanom. Takze netreba sa toho nejako obavat, zeby bolo viac pocut alebo nieco take. Aj na montovane domy sa pouzivaju kvalitne materialy, aby teda nebol problem ani s hlucnostou ani s nicim podobnym.
Odpovedať
@viktorbeniak kolko krat sme ani nevedeli, ze vonku prsi..takze az tak to v montaku nepocut. U nasich mame klasicku kocku z 80 tych rokov, ale zeby sme v montaku viac poculi ako tam, tak to nie.
Odpovedať
@luckapuc @dzonyby dik, ze ste mi napisali, lebo uz to co pocuvam kadejake reci vokol seba, tak som z toho miestami na nervy. Kazdy by nam chcel radit a teda nik nema skusenost s drevodomom, hlavne, ze mnohi mudruju.
Odpovedať
@viktorbeniak nemas zaco, ono sa neoplati niektorych pocuvat, ked nebyvaju v takom dome, nestavali tak, takze nevedia co a ako, vela ludi je zaujatych voci montovanym domom, comu osobne nerozumiem, ale teda kazdy mame nejaky ten nazor no. Ale neni sa z mojho pohladu ako byvame coho bat, ani zvuky nie su problem, ani teplo zeby unikalo alebo nieco take, za mna komfortne byvanie.
Odpovedať
@viktorbeniak mna len stve na domoch a nielen na montovanych unik vody..v zakladovke keby v takom pripade byval bud nejaky odtok alebo nejako to poriesene aby sa na to neprislo neskoro..aj ked v montaku su take miesta, kde sa da dostat napr. indosopickou kamerou az ku zakladovke a tak si to odsledovat. V dome s pivnicou sa to da celkom dobre zistit, v takom pripade je montak topka. Ja ked v montaku zakurim v krbe a pootvaram dvere tak ho aj cez vacsiu zimu dobre vykurim, lebo to mam riesene ako kocku, cize aj do izieb, kupelne a ked je uz moc horuco otvorime aj do verandy.. A pri tych tenkych stenach mam vacsie metre. Aj ten vzduch je taky akoby lahsi oproti murovanym domom, neviem ci je to rekuperaciou...
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonyby Ano tie tensie steny su vyhoda, nam rozpravali znami a tak, ze budeme mat problem, ze vykurime a rychlo sa schladi, ze nam bude teplo unikat a neviem ake veci a nic z toho nie je pravdou.
Odpovedať
@hosmanikova nie je to pravda, ked sme niekolko dni nekurili a potom zakurili tak este rano to bolo poznat, ze mame teplejsie oproti tomu keby sa nekurilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonyby Na to sme prisli aj my, ked sme sa nastahovali, ze vela veci, ktore sme poculi, ked sme niekomu povedali, ze staviame drevodom, ze to boli zvasty, ze to rozpravali ludia, co nemaju s drevodomom ani skusenost. Realita je ina.
Odpovedať
@hosmanikova nasou ulohou ich nie je presviedcat. Napiseme si to ako v nom zijeme a to je cele, no nie?
Odpovedať
@hosmanikova to je vec priorit a niekoho kto je zaujaty myslim, ze nepresvedcis, my tiez sme si z vlastnej iniciativy zistovali aby sme si urobili, co najlepsi obraz co ozaj chceme 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonyby Nie je, to je fakt, len ma to zlostilo, ked som kadeco pocuvala, ked sme sa dali stavat a pritom kvantum nepravd. To ma vedelo rozculit. @luckapuc Ano ano, musim si to tak nejako vsugerovat, ze hladiet si len svojho v konecnom dosledku.
Odpovedať
@hosmanikova inak predvcerom sme nekurili, vcera vecer sme prikurili v krbe. Rano vonku bolo okolo minus 1,5 a v obyvacke teplota 22.5 a v izbach 21.5. Dohorelo asi o 20.30. Cize preco pisu, ze v montovanom dome miestnost hned vychladne? Keby sme vecer nezakurili, tak mame rano chladnejsie. Najlepsie ked komentuju ludia, ktori ten dom nemaju a uz frflu preco ho nechcu ale reale skusenosti bud nemaju alebo maju s nejakym nekvalitnym montakom., nie?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?