Zarubna - ako toto zachranit?

5. aug 2022370
  • @roman_x  to urcite nebol. Ale kde sa stala chyba netusim 😃

• Pani, este mam na vas jednu otazku aby ma zas niekto neobabral pri vymene tych dalsich zarubni. Medzi izbami je vyskovy rozdiel asi 1 cm. Ked sa osadia nove zarubne, tak ten vyskovy rozdiel sa da na jednej strane zarubne normalne upravit skratenim zarubne, ano? Ide o to ze tam mam zatial stare zelezne zarubne tak ci ich mozem dat vybrat a pojde to spravit ako treba.

• @roman_x  vobec to nemusi tak byt, tiez som si zazil pred rokmi v byte majstrov, ktori prisli a teda len rychlo porobili aby bolo, ale to ako to bolo urobene im bolo totalne sum a fuk

• Sponzor fóra
  • @bejkaxx  Ked ten ofrancovany spodok dveri v kupelni nezaizolujete nejakym vodovzdornym naterom, tak pocase Vam dvere zo spodu navlhnu a zmenia svoj tvar.

• @exponent  dakujem za radu. Nieco na to pojdem popytat do obchodu a natriem to.

• @bejkaxx  to takemuto cloveku by som mala problem aj zaplatit, ved to by som mala nervy, nechapem to, ze clovek si zavola majstra a este aj na to aby proste dozeral, ze ako je to urobene, to uz dnes nik negarantuje ozaj nic

• @roman_x  suhlasim, to je strasne. ja osobne by som za takto odvedenu pracu nezaplatila ani cent.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Machovna.sk
    Bratislava
    Machovna.sk - všetko pre Vaše machové obrazy.
    Je krásne byť doma! ♥ Bývanie, stavba, rekonštrukcia, záhrada a ešte niečo navyše... 🙂 Navštívte náš web a inšpirujte sa!
    Vyberte si z ponuky krásnych kobercov do obývačky, spálne alebo detskej izbičky! 🙂
    Články od našich partnerov
    Vonkajšie omietky Ytong si dokonale rozumejú s obvodovými stenami z tvárnic Ytong a Silka
    Tepelné čerpadlo FHA Monoblok. Jednoducho univerzálne.
    Vetrajte bez úniku tepla!
    Archív článkov od partnerov