Je toto ukončenie cd profilu v poriadku

Zdravím budem robiť sadrokartónový rošt a prvé profily pôjdu v tom smere ako krokvy a budú ukončené na betónovom venci. Ako ukončiť tieto profili namontovať pod ne ud profil a zohnúť ho do uhlu alebo ich stačí ukotviť do venca?
Odpovedať
@adams42 Ja nie som odborník na SKD, ale myslím, že takto sa to nerobí - usudzujem z toho, čo som obkukal, keď mi robili SDK obklady a stropy. Urobil si vôbec vymeranie výšky po obvode? Tam sa má dať na obvodovú stenu profil po celom obvode a do neho sa potom uchytávajú tie profily, čo sú uložené nad miestnosťou.
Odpovedať
@adams42 pozri si videa a navody. Neviem ci rigips nemal taky velky dlhy dokument s pracovnymi postupmi a nejakymi specifikaciami okolo toho. Kazdopadne urobi sa najprv podla lasera UD dookola. Nosne (horne) CD profily sa ulozia zhora na UD pricom vzdy sa striha CD o 1cm kratsie ako je priestor, aby tam bol volne. CD profily sa zhora chytaju okami alebo priamymi zavesmi. Nasledne sa nastrihaju montazne CD (spodne), tie sa vlozia do UD-ciek - tiez o 1cm kratsie. Spoja sa CD spojkami - ohnes ju, zhora vlozis a spodne CD do toho zacvaknes. CD sa do UD nemontuje, je tam navolno. To, co je na obrazku je uplna sprostost. Je milion videi a dokumentov ako spravne montovat SDK.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?