O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Farba na strechu
Čauko, ešte nikdy som nemaľoval strechu (predošlý dom, kde som býval mal lepenkovú). Hľadám nejakú …
arcticcode
Pred 2 rokmi
13
Platňa priamo na pásovh
Dobrý deň, ideme betónovať pásy s tým, že potom pôjde priamo na ne platňa bez DT. Je potrebné aj v …
ander1990
Pred 2 rokmi
5
Ip kamery monitorrs
Zdravim,mate niekto skusenosti z kamerami od Monitorrs Security?zakupil som tento set https://www.k…
annapeter
Pred 1 rokom
23
Plesne kazde leto
Dobry den, prosime o radu. V spalni sa nam kazde leto (ked pouzivame stropne chladenie) objavuju pl…
kemino
Pred 2 rokmi
8
Žiadosť o vyasfaltovanie mestskej prístupovej cesty
Riešili ste už niekto, že ste písali žiadosť na obecný úrad na opravu cesty, aby ju vyasfaltovali ?…
lucosina101
Pred 2 rokmi
8
Znacka nadzemneho bazenu
Robili ste si niekto prieskum a viete mi poradit, do ktorej znacky nadzemneho bazena ist? Merimex, …
dalileos
Pred 2 rokmi
8
Riešenie obývačky s jedálňou
Zdravím. Viete mi prosím niekto poradiť, ako by ste navrhovali vyriešiť priestor v obyvacke, keď ta…
jelaspis
Pred 2 rokmi
10
Je toto plesen?
Ahojte, je prosim toto plesen? Je to odfoteny kusok ihriska. Ak ano, mate radu, co s tym? Na intern…
grateful
Pred 2 rokmi
14
sponzor fóra
Šikovný Maliar Kežmarok okolie
Dobrý deň Môže niekto odporučiť maliara okres Kežmarok,Poprad s ktorým ste boli spokojní.. Ďaku…
stanislavpetras
Pred 2 rokmi
1
Klimatizácia LG
Dobrý deň, vie mi niekto pomôcť ako vypnúť zvuk na klimatizácii LG. Pri vypnutí a zapnutí hlasno z…
toky1
Pred 2 rokmi
5
Vinyl na elektrické rohože
Ahojte Chcel by som spýtať či je možné položiť izoláciu na to následne elektrické rohože zaliať ni…
kim_rossi_stuard
Pred 2 rokmi
2
Vstup do domu - zamkova dlazba
poradte prosim....pred vstupne dvere potrebujem urobit vacsoiu plochu /2x2m?/ a je tam teraz vsade …
terry25
Pred 2 rokmi
10
Šikmý nájazd do garáže, dom vo svahu
Zdravím všetkých, máte prosím nejaký overený kontakt na niekoho, kto by nám pomohol so šikmým nájaz…
magdalenamag
Pred 2 rokmi
3
Jakubka na podpníku...ale na akom???
Ahojte záhradkári, prosím o radu. Rada by som zasadila jakubku. Moja dilema začala po zistení, že e…
duzu
Pred 2 rokmi
4
PENOBETON namiesto zakladovych pasov
Mate niekto skusenost, ze ste pri stavbe zakladovej dosky rodinneho domu vyuzili penobeton namiesto…
frantisekca
Pred 2 rokmi
4
Odpady v deke
Čaute... Potreboval by som poradiť, ako vyriešiť takto urobené rozvody odpadu. Na niektorých miesta…
cololondon
Pred 2 rokmi
14
Online interiérový dizajner
Ahojte, existuje prosim nieco take ako online interierovy dizajner? ze by som mu poslala fotky napr…
zicher
Pred 2 rokmi
9
Vyňatie pôdy a stavebné povolenie
Ahojte, viete mi poradiť, keď požiada o vyňatie pôdy ešte terajší vlastník pozemku a o stavebné pov…
chrobak7
Pred 2 rokmi
10
Krokvy nesedia na tramoch
Zdravim, opat mam otazku ohladom strechy. Vsimol som si, ze krokvy nesedia na vaznici. Co si o tom …
johnyo
Pred 2 rokmi
14
Živý plot bez strihu zo stromov do 3 metrov :)
Zdravím, poprosila by som aby ste mi poradili ..chcela by som neopadavý, takým rýchlejším tempom ra…
dorali
Pred 2 rokmi
5
Ako vyrovant podklad pod terasu
prosim vas, velmi by som chcela peknu terasku na dvore, na fotke ta nerovna cast dolu. ako by ste r…
zicher
Pred 2 rokmi
4
Hnedé škvrny na listoch
Dobrý deň, na listoch i stonke kérie japonskej sa objavili hnedé škvrny. Máte, prosím, niekto s tak…
jakabu
Pred 2 rokmi
2
Chladenie v spajzi
Ahojte, hladam riesenie ako ochladit spajzu, jedna sa o miestnost cca 3.5m2 kde su samozrejme potra…
jelaspis
Pred 2 rokmi
1
2
38
Odvetranie pivnice-novostavba
Dobrý deň Prosím Vás vedel by mi niekto poradiť ako by som mal odvetrať pivnicu. Podlaha v pivnici …
zicher
Pred 2 rokmi
6
Neopadavý solitér
Ahojte, prosím poraďte neopadavý solitér...do šírky by nám trebalo maximálne 3 m...výška je neobmed…
lenkaz3
Pred 2 rokmi
6
Aký motor a ovladanie externýych zaluzi na casovane otvaranie a zatvaranie
Aky motor odporucate na zaluzie, ktore chcem automaticky cez nejake zigbee zariadenie spustat a vyt…
megdesign
Pred 2 rokmi
16
Zastrešenie terasy aneb dilema s tienenim
Zdravim, na južnej strane v obývačke mám 4.5m okno s hsv portálom, výstupom na terasu (8.5m x 3m) .…
islk
Pred 2 rokmi
30
Odvod vody z pozemku - trativod
Ahojte, riešim dilemu s odvodom nie len dažďovej vody. Vysvetlím. Vodu zo sedlovej strechy som chce…
radovan_kubica
Pred 2 rokmi
11
Zámková dlažba 100x120
Pozdravujem prosím vás má niekto skúsenosť s pokladkov zámkovej dlažby 100x120 velkoformatovej? Kon…
eagleowl
Pred 2 rokmi
8
Aké kúrenie do bytu v tehlovom dome?
Plánujem úplnú rekonštrukciu 4i bytu (80m2) v tehlovom dome. Byt je na 3 poschodí zo 4. Aktuálne je…
arcticcode
Pred 2 rokmi
11
1
2
…
303
304
305
306
307
…