Ako vyrovant podklad pod terasu

prosim vas, velmi by som chcela peknu terasku na dvore, na fotke ta nerovna cast dolu. ako by ste riesili zarovnanie? male kamienky a potom polozit dosky? nebude kryta...
Odpovedať
@denkatn vysypať makadamom, okolo kanála a na kanál veľkým, aby neprepadal do kanála, položiť impregnované postrholce, zapracovať do makadamu a na to uložit terasové dosky. Ale možností je neúrekom, otázkou sú finančné možnosti, vkus a šikovnosť zhotoviteľa.
Odpovedať
@zicher dakujem, makadam myslis drobne kamienky? drobny strk? a hlina by robila galibu? kanal je aj tak slepy, lebo bol to stratovod, a zatekalo nam na zaklady, tak sme ho zamurovali. tie moznosti ako ty hovoris nevidime ake su, lebo prave robime aj kupelnu, tento tyzden ideme omietat pivnicu a este nejake stavebne veci, tak vobec nemame fantayiu hladat inspiracie na terasy, len nejake jednoduche riesenie, aby sme aspon zacali., dosky asi nie drevene ked nie je kryta terasa, co?.
Odpovedať
@denkatn ťažko radiť, nepoznám možnosti. Najľahšie je vyliať beton, ked ten kanál je nefunkčný.. A časom na to položiť dlažbu. Len pozor, ten beton odizolovať od steny domu, aby nevlhla a dať ho do správneho spádu, nech voda odteká správnym smerom. Dá sa použiť aj drevo a teraso dosky, ale to je o dosť drahšia alternatíva.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?