Aký podklad sa dáva pod terasu?

Dobry den, mame postaveny domcek v miernom /naozaj miernom/ svahu. chceme si urobit terasu. momentalne mame za domom este stale len stavenisko a stojime pred rozhodnutim, ci si dat navozit pod terasu nejaky strk alebo nejaku "sutinu" ALEBO staci hlina a nechat to do buducej jari usadit. Jedna strana nam tvrdi, ze pod terasu si mame nechat navozit strk a nechat si ho "zabkou" ubit, druha strana tvrdi, ze staci hlina a ubit tu. Vyska je cca 50-60cm. Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
určite makadam a ubiť žabou :-p
Odpovedať
ja by som tam dala strk a uzabovat to. neviem si predstavit co by urobil v lete silnejsi dazd keby tam naprsalo nedzi dosky. teda neviem z coho bude terasa ale ak by tam bolo nieco take ako sa teraz dava urcite by tam naprsalo a hlina by sa podla mna zmenila na blato
Odpovedať
strk uhyba, ale ked das makadam a udupe sa to, tak by to malo stacit. Odporucam este dat pod makadam geotextiliu, aby neprerastala burina.
Odpovedať
a ten makadam sa da v pohode zohnat?
Odpovedať
jasne ze da. vyzera to takto skoro ako strk len su to väcsie kamene
Odpovedať
Profilova fotka
My máne terasu z navezené hlíny, která zbyla ze základů. Je přez metr vysoká na délku má 10m a šířka asi kolem 4m.Zatím tam máme nasypaný štěrk aby jsme se nebrodili v blátě. Do budoucna bude zámková dležba dekor podzim. Před navezením hlíny jsme kolem baráku natáhli odvodňovací husí krky a udělaly se svody ze střechy. :-)
Odpovedať
o makadame som vedela len tolko, ze sa pouziva pri budovani ciest...netusila som, ze je bezne k zakupeniu
Odpovedať
Najlepší a najlacnejší je štiepaný betón netreba zhutňovať. 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?