O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Fasáda - biela či ...
Priatelia poraďte prosím. Poschodový dom s pultovou strechou, okna a strecha klasika antracit.. Ako…
kajo873
Pred 1 rokom
27
Ci kurenie je tesne
Velmi by som ocenil nazory na utesnenie kurenia. Mam medene trubky, cca. 8 radiatorov a robim si k…
paloky
Pred 2 rokmi
15
Makita SP6000 aky kotuc na Laminovanu DTD?
Ahojte, viete poradit vhodny kotuc na 18mm lamino dtd? Mam Makitu SP6000 a pribalene kotuce su trag…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Demontaz a montaz krytiny
Dobry den Viete mi niekto doporucit firmu na demontaz a montaz stresnej krytiny v BA a opravu paro…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
6
Skusenosti stolar Erik Kubiny
Ak sa chystate dat si vyrobit nabytok od stolara Erik Kubiny, rad by som Vas upozornil na jeho nekv…
mkdesign
Pred 2 rokmi
5
Rekuperácia iný dodávateľ
Dobrý deň, v rámci výstavby sme si urobili predprípravu na rekuperáciu a klímu. Pri centrálnej reku…
uhro
Pred 2 rokmi
4
Ako sa zbaviť myší?
Čauko. Mám v dome jednu takú chyžu, v ktorej je prasknutý betón, to robil ešte starý majiteľ a vybo…
kordo3
Pred 2 rokmi
1
2
39
Screenova roleta na terase, kto ma?
Caute, zaujimalo by ma kto ma na terase screenove rolety., s akou priepustnostou/perforaciou a ako …
sofkabarbie
Pred 1 rokom
8
sponzor fóra
Co skor: stierka, sadrokartonovy plafon alebo izolacia
Zdravim, Mohli by ste mi prosim poradit, co sa ma robit skor. Stierka, sadrokartonovy plafon alebo …
eagleowl
Pred 2 rokmi
5
Hydroizolacia pri šalovaní styrodurom
Dobrý den, ako by som mal postupovat pri hydroizolácii platne pod murivo. Výška zeminy bude do polo…
marsdm
Pred 8 mesiacmi
25
Interiérové dvere v Košiciach
Ahojte. S ktorou firmou a značkou interiérových dverí ste boli v Košiciach spokojní? V tom obrovsko…
ikvac
Pred 2 rokmi
5
Salamander tesnenie
Menili ste uz niekto tesnenie na oknach? Kde sa daju kupit tesnenia na profil salamander bluevoluti…
revolucne_okna
Pred 2 rokmi
4
Kúpa krovinorezu
Ahojte. Potrebujem radu ohľadne kúpy benzínového krovinorezu. Máme 600 metrový pozemok a potreboval…
jaroonkel
Pred 2 rokmi
10
Možnosti rekonštrukcie podlahy v staršom dome
Dobrý deň, Ideme rekonštruovať podlahy v staršom tehlovom dome, kde predpokladáme vodorovnú izolác…
lenka_4499
Pred 2 rokmi
9
Alternatívy ku kachlickam v kupelni
Ahojte. Zrovna sa chystám rekonštruovať starú kúpeľňu v bytovke. Pôvodne som uvažoval nad klasikou,…
sissik
Pred 2 rokmi
9
Akú farbu k červenej tehlovej krytine
Dobrý deň môžem poprosiť o inšpiráciu na farbu fasády k červenej krytine, okná sú tmavý orech. Ďaku…
nora7
Pred 2 rokmi
13
Elektrická prípojka do záhradného domčeka
Je mozne pripojit elektricku pripojku do zahradneho domceka priamo od elektromera, alebo musi ist o…
stavkluc
Pred 2 rokmi
12
Návrh závlahy
Hladam niekoho, kto by mi spravil navrh zavlahy na svahovitu zahradu... samozrejme za poplatok
zipsuliak
Pred 2 rokmi
7
Cena za HLINIKOVE okná, trojsklo
ahojte, ako sa prosím aktuálne, v dobe vysokej inflácie, hýbu ceny za hliníkové okná, trojsklo? Nap…
chrobak7
Pred 2 rokmi
5
Polystyrén 200x100 - rezačka
Ahojte, planujem zatepľovať polystyrénom 20cm, alw s rozmermi tabule 200x100cm, len ma tak trochu o…
joujou1
Pred 2 rokmi
15
Kompletná renovácia trávnika
Potreboval by som poradiť ako na kompletnú renováciu trávnika. V prvom rade aktuálny trávnik ktorý …
zipsuliak
Pred 2 rokmi
10
Ako spevniť svah výsadbou?
Ahojte,viete mi poradiť čo nasadiť alebo ako by ste spevnili tento svah-za chatkou? Niečo lacné-sta…
majky81
Pred 2 rokmi
7
Čo nad austrotherm?
prosím o radu, ešte tu o tom nepísali... nad lepenkou mám 6cm ružový austrotherm na ňom klasika kar…
zicher
Pred 2 rokmi
5
Môžem zabetónovať odpadové potrubie ?
Zdravím, môžem zabetónovať staré odpadové potrubie ? Bol tam WC ktoré bolo napojené na starú žumpu …
luk_sk
Pred 2 rokmi
4
Idem si po radu
Zdravím, idem si po radu. Rozhodli sme sa prerobiť stary rodinny dom..... tak by som možno prosila …
zicher
Pred 2 rokmi
3
Stilo absolut +2m
Ahojte. Máme objednaný domček stilo absolut predĺžený o 2m. Akurát čakáme na stav. povolenie tak sa…
adonathova
Pred 1 mesiacom
7
Inteligentny termostat z Ciny
Ahojte, nemate niekto skusenosti s inteligentnymi (s wifi) termostatmi s Ciny ? V dome mam podlahov…
johnnnyk
Pred 2 rokmi
13
Darujem výkopovú zeminu
Zdravim vospolok, darujem väčšie množstvo výkopovej zeminy cca 50 Tatroviek. Zem je pekná s malími …
lubo_strenger
Pred 2 rokmi
3
Predajca kupelnedeluxe.sk
Dobrý deň, má niekto skúsenosti s predajcom kupelnedeluxe.sk? Neobjednaval niekto od nich niečo? Ma…
mirkasab
Pred 2 rokmi
8
Zateplenie strechy garaze
Dobry den. Ake zateplenie by bolo vhodne dat na strechu do garaze? Vlnu, penu, či take už vytvarova…
zicher
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
302
303
304
305
306
…