O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Epoxidovy nater alebo epoxidova liata podlaha
Caute, mam garaz pre 2 auta (40 m2), je tam cementovy poter. Chcel by som tam dat epoxid. Len pozer…
tomasbenc
Pred 2 rokmi
1
Hnednutie trávnika
Chcem Vás poprosiť o radu čo robiť, aby som zachránila trávnik. Na jar sa vertikuloval, pohnojil, c…
majhara
Pred 2 rokmi
11
Porfix p2 440 + aká izolácia?
Dobrý deň, prosím o rady a skúsenosti, je vhodné zatepliť porfix p2 440 - 25cm s Isover Profi TF 15…
miroslav_timko
Pred 2 rokmi
3
Kamenný obklad sokla
Ahojte modrostrechári, chcem sa opýtať či ste niekto riešili kamenný obklad sokla. premýšlam nad no…
tronic
Pred 2 rokmi
1
Mate skusenosti s eshopom VEMZU?
napr takato komoda? https://www.vemzu.sk/komoda-74228/?gclid=Cj0KCQjw-pCVBhCFARIsAGMxhAe9wFvsRerVhc…
keira
Pred 2 rokmi
17
Bazén Azuro Vario problém pri montáži
Dobrý deň. Začali sme s montážou bazéna Azuro Vario. Z rána bolo krásne a keď sme ho už začali napú…
mobu
Pred 2 rokmi
1
Zasklenená terasa a pocit ako v skleníku
ahojte, prosím o reálne skúsenosti ľudí, ktorí vyriešili veternosť a uzatvárateľnosť svojej terasy…
manasko
Pred 2 rokmi
3
Drevene/dverohlinikove okna - aku firmu? skúsenosti
ideme stavat dom a chceli by sme drevene alebo drevohlinikove okna (podla ceny). poradte prosím s k…
manooo_
Pred 2 rokmi
5
sponzor fóra
Pracovná doska EGGER Keramika Tessina krémová
Ahojte, prosím Vás má niekto pracovnú dosku/zástenu od EGGER Keramika Tessina krémová? Mám vybrat…
zumi89
Pred 2 rokmi
1
Montaz klimatizacie.
Ahojte, mate niekto skusenost s postupom, ze klimatizacnu jednotku ( teda 1 vonkajsia jednotka a 2…
fugas20
Pred 2 rokmi
5
Zmizol mi v mobile gmail
Vždy som posielala sestre fotky z galérie v mojom mobile cez zdielať, na jej gmail. Aplikacia gmail…
frantisekca
Pred 2 rokmi
23
Financial & reality s.r.o
Dobry den mate niekto realne skusenosti s touto firmou ? Chcela by som cez nich riesit kupu domu ni…
lovatko1991
Pred 2 rokmi
1
Betonove zumpy
Ahojte, Vedeli by ste nam, prosim, poradit, nejaky kontakt na betonove zumpy, s ktorou ste spokoj…
frantisekca
Pred 2 rokmi
2
Stolár na renováciu schodov Košice
Dobrý deň, viete mi odporučiť dobrého stolára, ktorý by vedel zrenovovať drevené schodisko? Košice,…
majka_her
Pred 2 rokmi
1
Rekonstrukcia nitra
Dobry den, potrebujeme rekonstruovat starsi rodinny dom v Nitre. Jedna sa o kompletnu rekonstrukciu…
kreisel
Pred 2 rokmi
3
Mokro pri sparovacke
Ahojte, prerabali sme kupelnu. Po zasparovani podlahy nam zvlhla podlaha okolo spar. Vidno na obraz…
zicher
Pred 2 rokmi
6
Dispozícia horného podlažia
Prosím vás o nazor a vylepšenia nočnej časti. Osobne riešim práve to, že v spálni mame okno na juh…
sverdik
Pred 2 rokmi
13
Košičania, kde v okoli KE žijete
Ahojte. Zaujímalo by ma, kde na dedinu ste sa presťahovali Košičania, máte deti a žije sa vám tam d…
toky1
Pred 2 rokmi
9
Podkladový betón na dvakrát?
Zdravím, rekonštruujeme starší dom. Môže sa v jednej miestnosti dávať podkladový betón na dvakrát? …
mgx
Pred 2 rokmi
5
Výmena vložky na vchodových dverách
Zdravim, viete mi prosim poradit, ako vymenit vlozku pri tychto dverach? Je tam viacero srobov a ne…
zicher
Pred 2 rokmi
3
Intex virivka
Dobrý deň chcel by som sa spýtať mám doma intex vyrivku a stále mi vyhadzuje chybu E90 aj keď napus…
jozef7778
Pred 2 rokmi
4
Klimatizáciu do pasívnej novostavby?
Dobrý deň rád by som počul skúsenosti od ľudí, ktorí bývajú v pasívnych domoch, či sa oplatí p…
sissik
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
63
Tapety a sadrokartón
Ahojte Viete mi poradiť ako bezpečne dat dole tapety zo sadrokartónu? Príp skúsenu firmu co to robí…
lumopolasek
Pred 1 rokom
5
Z drevenej terasy izba
Ahojte, mame drevenu terasu na pilieroch. Terasa je zastresena s podlahou z dreva. Chceli by sme z …
matko291
Pred 2 rokmi
5
Dá sa zmeniť minerálna omietka na hladkú omietku?
Dobry den , chcem sa opytat da sa zmenit mineralna omietka sp1 velkost zrna 1mm na hladku omietku ?…
jozeff32
Pred 2 rokmi
2
Ako správne vysušiť poter
Zdravím..prosím vás ako správne vysušiť poter? Vlhkosť je 4% ..chceme dávať lam.podlahu, ideme zača…
mgx
Pred 2 rokmi
12
Montaz pohonu dvojkridlovej brany nice wingo 2024
Dobry den Vie mi niekto pomoct s montazou motorov 2 kridlovej brany? Ide o to ze mam nahodene konz…
janci0802
Pred 2 rokmi
1
Ako sa starate o Hloch?
Ako sa starate o hloch?Co vidavam tak vsade maju tie hlochy nejake desne, vsade len par listkov na …
rado220
Pred 2 rokmi
15
Droliace sa betónové základy
Ahojte, zateplujem starší rodinný dom a pri odstraňovaní pôvodného sokla som zistil, že murivo/betó…
0x007
Pred 2 rokmi
3
Podklad pred garaz a chodnik
Zdravim, Ku kolaudacii budu vyzadovat nejaku upravu pozemku, ale nejak sa mi nechce riesit nejaky …
frantisekca
Pred 2 rokmi
4
1
2
…
300
301
302
303
304
…