O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zámkova dlažba pred dverami
Dobrý deň, prišiel som si po odbornú radu. Pred domom budeme mat zámkovu dlažbu. Tesne pred hlavným…
jojka83
Pred 1 rokom
9
Zapojenie ventilatora
Zdravím vedel by mi niekto poradiť ako zapojit tento wc ventilátor? Krabicu s papiermi som stratil.
megdesign
Pred 2 rokmi
9
Terasový schody
Ahojte chcem sa opýtať ako a koľko schodov mať na terasu pri výške 90cm ? Chceme aby boli pohodlne …
zicher
Pred 2 rokmi
5
Betonove oplotenie - cena za prácu
Dobrý den, chystame sa na betonovy plot 45 metrov, betonove platne/dosky do výšky 2 metrov (4 rady)…
alena_1990
Pred 2 rokmi
1
Renovácia fasády - koľko vyjde?
Čauko, chcel by som zrenovovať fasádu. Mám teraz starý zlý brizolit. Zamýšľam na to natiahnuť lepid…
arcticcode
Pred 2 rokmi
4
Hlinené omietky
Ahojte, prosím Vás, mám k dispozícii zo zbúranej priečky nepálenú tehlu. Je pravda, že je možné mat…
251katarina
Pred 1 rokom
2
Internetový obchod Bogart
Ahojte, máte niekto skúsenosti s internetovým obchodom Bogart? Hlavne s kvalitou nábytku. Ďakujem.
milanista
Pred 2 rokmi
2
Hydroizolácia pod HS
Ahojte ako ste izolovali -hydroizolacia proti vlhkosti - pod HS portálom a dverami? Ďakujem za radu.
22dodo22
Pred 2 rokmi
7
sponzor fóra
Stierka Atlas GTA
Dobry den, chcel by som sa opytat na nazor/skusenosti so stierkou Atlas GTA ak ju niekto ma v dome/…
komar24
Pred 2 rokmi
1
Prípojka na kanalizáciu na našom pozemku ale nie nakreslená.
Ahojte, Mám na Vás otázku ako by ste vyriešili tento problém. Na našom pozemku máme prípojku na kan…
2timejka22
Pred 2 rokmi
17
Inšpirácie na prerábky
Dobrý deň/ ahojte. S manželom sa rozhodujeme medzi kúpou staršieho domu po starých rodičoch (zo 7…
rchrdba
Pred 2 rokmi
21
Megabad
Ahojte,mate niekto skusenosti so strankou megabad.com?ak hej oplati sa? Dakujem
marcel714
Pred 2 rokmi
4
Zápach v novostavbe
Pekný deň prajem, vedel by mi prosím niekto poradiť nejakú firmu, inštitúciu, ktorá by mi vedela s…
monka258
Pred 2 rokmi
4
Odporučte stolára z okolia Bratislavy
Ahojte, prosím o odporúčania na overeného stolára, ideálne z okolia BA. Ďakujem
angie71094
Pred 2 rokmi
1
Kto vie čo to je?
Toto sme mali dnes v bazéne… vie mi niekto povedať, čo to je? Rýchlo sa to vyrovnávalo a zkrucalo.
liliana6
Pred 2 rokmi
1
2
41
Sol bez jodu do virivky
Neviete kde bezne v obchode by sa dala kupit bezjodova sol do virivky? U nas nie je obi, hornbach a…
lucan21
Pred 2 rokmi
11
Kde osadiť výmenník pre ohrev vody
Ahojte, chcem dorobiť ohrev bazéna s tepelným čerpadlom. Tepelné čerpadlo je zem-voda, dľžka potrub…
standa1981
Pred 2 rokmi
6
Klimatizácia Sinclair skúsenosti
Ahojte, chcela by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s klimatizáciou Sinclair? Potrebujeme 3 v…
joi
Pred 11 mesiacmi
15
Sedačky v tvare U (nova nabytok)
Ahojte, kupovali ste nieco resp sedacku z Nova nabytok ?(senec, Skalica, eshop) uvažujem nad jednou…
lapla
Pred 1 rokom
7
Kvalitny gulovy ventil
Poradte mi prosim Vas nejaku kvalitnu znacku guloveho ventilu na LDPE potrubie 40mm, jedna sa mi o …
duzu
Pred 2 rokmi
14
Skrinky do kupelne biele alebo drevodekor
Ahojte, prosim o radu ake skrinky pod umyvadlo by ste dali.chcela by som halifax ako budeme mat aj …
zdenka_direrova
Pred 2 rokmi
10
Väzníkový krov parozábrana
Ahojte, Idem si k Vám po radu. Idú mi robiť omietky. Postupne potrebujem riešiť izoláciu a parozáb…
tigervzoo
Pred 2 rokmi
1
Renovacia drevenej chaty - podlaha
Dobry den, renovujem svojpomocne staru drevenu chatu v lese. Momentalne mam komplet odstranene star…
ahasver
Pred 2 rokmi
5
Polystyren a finalna fasada
Ahojte nahodou neviete o neakej partii,co by nam dozateplila a potom natiahla fasadu?? Muz nestihne…
wavrinecova12
Pred 2 rokmi
5
Štátny zamestnanec
Dobry den, neporadi mi prosim niekto kde sa mam obratit ked chcem podat staznost na konkretneho zam…
sissik
Pred 2 rokmi
17
Náhradný diel, či nový kus?
Čauko, dostal som od známeho Siemens EH675MB11E/02 že "nefunguje". Je tam rozožratá tá vodivá pena,…
zita19
Pred 2 rokmi
21
Hrúbka tepelnej izolácie podlahy v RD?
Zdravím, akú hrúbku tepelnej izolácie podlahy máte vo svojich stavbách, prípadne aká hrúbka izoláci…
duzu
Pred 2 rokmi
5
Rozdiel medzi ytongom a porfixom
Dobry den, da sa prosim na prvy pohlad rozlisit ci je material na fotke ytong alebo porfix a ak ano…
eagleowl
Pred 2 rokmi
14
Praskliny v drevenom tráme
Zdravím osadenstvo, rád by som sa spýtal odo mňa skúsenejších členov, či praskliny, ktoré sa dodato…
arcticcode
Pred 2 rokmi
6
Plech
Zdravím vospolok, plánujeme opravu (výmenu )strechy, teraz máme škridlu, chceme ju odlahčiť a zaují…
zdennicio
Pred 2 rokmi
4
1
2
…
299
300
301
302
303
…