Skrinky do kupelne biele alebo drevodekor

Profilova fotka
Ahojte, prosim o radu ake skrinky pod umyvadlo by ste dali.chcela by som halifax ako budeme mat aj dvere a nabytok v inych miestnostiach.ale bojim sa,aby to uz nebolo vela dreva.dakujem za postrehy.
Odpovedať
Biele
Odpovedať
@zdenka_direrova Buď biele alebo drevodekor. Nepýtaj sa druhých, každému sa páči niečo iné. Daj to, čo sa tebe páči. Nemáš vlastný názor či vkus? Ak nevieš opýtaj sa manžela, čo by dal on.
Odpovedať
@chrobak7 11 z desiatich manzelov povie: Ja neviem, vyber sama
Odpovedať
@zdenka_direrova určite biele. Drevodekor ak nebude identický s tým obkladom, čo určite nebude, tak za mňa to nevyzerá bohvieako. Ja nemám rada, keď sa "bijú" rôzne drevodekory. Bielou nič nepokazis.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa tiez hodili viacej biele, nech to nie je vsetko take jednoliate, trosku to rozbije ta biela 🙂
Odpovedať
biela ide ku vsetkemu, tym nepokazis nic a drevo aspon vynikne na obklade, lepsie to ukaze potom vo vysledku, takze skor by som isla do nabytku jednoducheho bieleho, to aj presvetli priestor 🙂
Odpovedať
biele. s dalsim drevodekorom by som rozhodne nespekulovala. tazko povedat ci by ste sa trafili a bud by sa to proste cele len zlialo dokopy, alebo by tam toho bolo uz vela
Odpovedať
@zdenka_direrova tiež sme tak uvažovali že skrinky dáma v dreve.. ale čoraz viac som za biele, lebo ten dekor ťažko dolaďovať k obkladu. Buď drevo na obklady alebo obklad bielu, šedý a drevené skrinky. Aj tam aj tam, to by bolo asi moc. A aký máte obklad? Pekne to vyzerá.. to šedé na stenách je matná či lesklá?
Odpovedať
Profilova fotka
@tabitka337 aj ja wom sa rozhodla za bielu nakoniec obklad je bledosivy lapatto pololesk super na udtzbu tubadzin torano white.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?