Čauko, dostal som od známeho Siemens EH675MB11E/02 že "nefunguje". Je tam rozožratá tá vodivá pena, či čo to je za chmára, pihol som tam 4 medene kábliky a celkom to aj ide. Až na to, že pod pojmom "celkom" mám na mysli, že niekedy sa tej peci musím prosiť 15 minút, aby sa zapla (bug bol na on/off buttone). Žena hovori, že jej bude treba rýchlo variť a nebude mať čas sa naťahovať s pecou, čo jej verím.
Problém je ten, že náhradný diel - ovládací panel, stojí origoš 165€ +10 poštovné a za toľko už dneska kupiš aj novú indukčnú, aj keď len značky Clever, alebo CBA.
napr.: https://www.tekra.sk/elektricke-varne... alebo https://varne-dosky.heureka.sk/midea-...
No takže sa neviem rozhodnuť, či v cene novej indukčnej dosky kupiť nahradny diel, alebo sa na to vyprdnuť a kúpiť CBA indukčnú dosku novú.
Najviac sa totiž bojim toho, že teraz to bol ovládací panel, o mesiac to môže byť cievka za ďalších 200€ a bude sa to ďalej kúrovať.
V konečnom dôsledku nejako nedokážem pochopiť, v čom je táto siemens indukcia taká úžasná, že nová stála skoro 1000€ (v tej dobe). Takže podľa mňa to za to asi nestojí...
platí sa za značku. Možno to hodnotu takú nemá, ale cenu áno. Detto ako ked ti klakne motor v Mercedese, nový ti nacenia aj na 15000 a takisto je na zváženie, či nekúpiť z lacnejšej fajty niečo nové...Ale zase méďa je méďa, aj keď dnes to je taký istý šunt ako všetko ostatné
Ahoj. Potes zenu a kup vam poriadnu indukcnu dosku.
Budete ju vyuzivat kazdy den.
Moja ma cez 11 rokov...
Nemysli si, ze za 5rokov budes mat na drahsiu znacku. Budes mat ine vydavky.
Tuto kamaratovu odloz do letnej/vonkajsej kuchyne.
@arcticcode osobne by som sa na tuto vykaslal a kupil novu. Mam z ikei za cca 220 eur a funguje spolahlivo. Tuto oprav a kym este funguje strel dalej alebo strel dalej takuto pokazenu niekomu koho bude bavit sa s tym serkat 😀
Aká je stara ta doska? K tomu čo tu píšu ostatni poviem iba jedno, raz som ulakomil a kúpil lacnu chladnicku Amica.
Do roka je pol chladnicky rozlamanej lebo všetko je poddimenzovane, nekvalitne. Čakám kedy odide cela.
Rodicia majú Bosch komplet kuchynu a 12 rokov vsetko ok
@marcos33 ono proste ale zalezi aj od toho, na aky kus natrafis. k nasim sa kupovala asi styri roky dozadu nova chladnicka a ozaj lacna, neviem ani co za znacku a ide uplne v pohode. niekedy to nie je len o znacke.
@murika akoze to ano, tie opravy su kolkokrat ozaj nerentabilne, zvlast ked uz ma spotrebic niekolko rokov. potom rozdiel medzi servisom a novym spotrebicom nie je taky velky.
@arcticcode aky mesiac hňupe ?
Doručenie:
Odhaduje sa medzi pondelkom, 24. júlom a štvrtkom, 27. júlom
Predajca odosiela do 2 dní po obdržaní zúčtovanej platby
@marekjahoda Chcem vlastne dve odpovede.
1. Ja by som kupil diel
2. Ja by som kupil nove
A ktora odpoveď bude mať viac pačikov, podľa toho sa zariadim 😄
@arcticcode ja byt tvojou zenou, tak ti ten pokazeny crep navleciem na hlavu, sadnem k internetu a objednam novu dosku. Aku, to by som sa rozhodla ja, tvoja uloha by bola len poskytnut šušne. Veci, ktore pouzivam hlavne ja, vyberam zasadne ja. Pracka, rura, sporak, robot, vysavac.... a cela kuchyna.
@zita19 Ale si mudra. Jak Šalamunova prdel. Všetko by bolo v poriadku, až na to, že ja nie som ten bežný typ chlapa, čo pride domov z roboty, otvorí pivo, kuká futbal a prdí do gauča. Tiež varím, aj periem, aj vysávam. Ty šušeň 🙂 Nehádžte nás do jedného vreca 😄
U nás čo používa jeden to si vyberie sám, čo používajú obaja vyberajú spolu. Všetko sa ale preberá spolu tak či tak, nie si to ešte komplikovať anketovými otázkami, keď už to malo byť doma aby sa to dalo používať 😉
@arcticcode nie, neotvaras si pivo po prichode domov. Lenze ty setris aj tam, kde sa to neoplati. Uznam, si sikovny chlap, ale vzdy setris tam, kde sa ti to potom vrati. Na teba sa hodi: Usetrime, nech to stoji co to stoji 😬