O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Om
Zdravím vás chcem sa informovať. Pred 2 mesiacmi mi robili stukove omietky všetko bolo ôk pekne. Za…
21mimo10
Pred 2 rokmi
14
Odstupové vzdialenosti od 2024/04
Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto poradiť, aké (a či vôbec nejaké) regulatívy budú od 2024/04 pl…
mustika
Pred 2 rokmi
1
Odhlučnenie stropov, technológie v súčasnosti
Zdravim chcem sa opytat ake su v sucasnosti moznosti odhlucnenia stropov od horneho suseda... uz tu…
zicher
Pred 2 rokmi
2
Obehove cerpadlo a ochladozvanie bojlera
Zdravim Viete mi niekto poradit v akej intenzite je bezne ochladzovanie vody v bojlery ak mate obe…
chrobak7
Pred 2 rokmi
11
Plavák
Keď je plavák vo vode s tabletou môžem sa kúpať . A musí ísť filter keď tam je plavák
kemino
Pred 2 rokmi
6
Nadpajanie armovacej sietky na polystyrene
Ahojte, docital som sa ze pod sietku treba natiahnut lepidlo 10mm zubom, kym natiahnem a zarovnam j…
zefe
Pred 2 rokmi
13
DSL Internet
Dobrý den, premyslam nad pevnym DSL internetom od Orange ale v mojej novostavbe v rodinnom dome nem…
zicher
Pred 2 rokmi
9
Prechod HDPE-zavit
Na prechod HDPE (DN25) - zavit na pitnu vodu do domu je lepsie pouzit elektrotvarovku alebo srubova…
foox
Pred 2 rokmi
5
sponzor fóra
Rozloženie kúpelne
Ahojte, poprosila by som o názor, či bude dobré takéto rozloženie kúpelne, kúpelňa má cca 10 m2. Po…
bernard_1
Pred 2 rokmi
21
Anhydritový samonivelizačný liaty poter
Ahojte potrebujem zaliať cca. 200 m 2 podlahy (položené podlahové kúrenie) Anhydritovým samoniveliz…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
3
Co pouzit na vyplnenie spary
Dobry den, poprosil by som o radu ako/cim vyplnit sparu medzi balkonovym oknom a dlazbou na lodzii.…
freel86f8
Pred 2 rokmi
5
Čerpadlo na automatickú závlahu trávnika
Potreboval by som poradiť aké čerpadlo kúpiť na zavlažovanie trávnika. Čerpadlo musí biť voľne sto…
pepkko
Pred 1 rokom
19
Vitocal 111-s vs Toshiba Estia 11kw vs iná voľba
Dobrý deň, dostal som CP na Vitocal 111-S aj Toshibu Estiu Hydrobox Split. Cenovo vychádzajú ro…
ivipopi
Pred 2 rokmi
1
Zamykanie kupoly bazéna
Ahojte, riešim dilemu, ako zamykať kupolu bazéna proti nechcenému otváraniu a pádu detí. Ako to mát…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
7
Bršlen ostal čudny, co mu je?
prosim Vas aka je to choroba na tom kríčku bršlen, alebo co mu je? polievany je kazdodenne..
denkatn
Pred 2 rokmi
13
Stavebná firma západné Slovensko
Máte niekto skúsenosť so stavebnou firmou Conteel? Ďakujem.
tania73
Pred 2 rokmi
7
Kam vesiate nosene oblecenie?
Dobry den, co robite s nosenym, nespotenym a nespinavym oblecenim? Neviem ako to vymysliet. Manzel …
nigmanka
Pred 2 rokmi
24
Echinacea - zber
Ahojte, mate nejaky overeny zdroj ako zberat echinaceu, na caj, ci tinkturu? Na roznych strankach s…
natalyzero
Pred 2 rokmi
2
Hľadám vhodný projekt/pôdorys domu 11x10m, 10x12m, 12.5x9.5m a podobne.
Zdravím, chcel by som pomôcť s hľadaním vhodného projektu na rodinný dom, resp. pôdorysu. Určite s…
fero1821
Pred 2 rokmi
1
Ako dlho trvá teraz schválenie hypotéky
Dobrý deň, je tu niekto kto teraz riešil hypotéku? Ako dlho vám trvalo len schvaľovanie. Žiadosť je…
marmat876656
Pred 2 rokmi
5
Mliečna voda vo vírivke
Ahojte, potrebujem pomôcť, máme nafukovaciu vírivku 910l s kartušovou filtraciou. Voda napustená z …
dominod
Pred 2 rokmi
10
Tienenie
Baby, su nejake vonkajsie zaluzie co su aj bezpecnostne? Mame bungalov, a bojim sa :open_mouth: Mu…
diousaa
Pred 2 rokmi
5
Práčovňa - gulicka v podlahe ano ci nie?
ahojte, davali ste si niekto tu odpadovu gulicku, zleb d pracovne? je to potrebne?
stavkluc
Pred 2 rokmi
30
Ako namontovat koncovy kus rozvodov rekuperacie Vaillant
Caute, nemate niekto foto ako ste uchytili tento koncovy kus rozvodov rekuperacie od Vaillant k st…
palo18
Pred 2 rokmi
3
Dlažba položená cez dilatáciu
Ahojte prosím o radu tých, ktorí majú skúsenosť s pokládkou gressovej dlažby cez dilatačnú škáru v …
zicher
Pred 2 rokmi
2
Firmware pre riadiacu jednotku RBA3R10 pohonu brany Nice Robus
Ti, co robite s pohonmi bran Nice, nemate nahodou k dispozicii firmware na spomenutu riadiacu jedno…
gashtaan
Pred 1 rokom
3
Oplati sa priplatit za vinyl oproti laminatu?
Zdravim, Citam rozne fore kde ludia riesia ci vinyl alebo laminatovu podlahu a nejak sa mi zda ze …
liero
Pred 1 rokom
16
Vibracie a zvuky bielej expanznej nadoby - sustava BAXI
Dobry den, chcel by som Vas poprosit o radu, mame sustavu BAXI, kondenz. kotol + kolektory … Kazdy …
2l8
Pred 2 rokmi
17
Zrovnanie podlahovej konstrukcie v podkrovi
Ahojte, rekonstruujeme starsi domcek, robili sme nadstavbu a teraz riesime podlahy v podkrovi. Prob…
zicher
Pred 2 rokmi
2
Od zmeny územného plánu k stavbe
Ahojte, taká hypotetická otázka... koľko času prejde od zmeny územného plánu k výstavbe? Aké kroky …
marsdm
Pred 2 rokmi
6
1
2
…
297
298
299
300
301
…