O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odstupenie od zmluvy
Ahojte. Podpísali sme zmluvu, kde sa zavezujeme vyplatiť danú sumu, tu sme vyplatili, a druha stran…
favzuzana
Pred 2 rokmi
3
Polyuretanove podlahy
Poradite spolahlivu firmu na polyuretanove podlahy za rozumnu cenu? Bratislava.
exponent
Pred 2 rokmi
2
Lepenie dlazby
Lepil som dlazbu na terasu.v ten vecer zacalo prsat .prsalo 2 dni teraz som s sa bol pozriet na to …
cucesino
Pred 2 rokmi
4
Aky nabytok, resp, z akeho materialu je vahovo lahsi?
dreveny, ci drevotrieska? v com je podstatny rozdiel?
wolodymyr
Pred 2 rokmi
9
Okno v kúpelni
Čaute, aké okno by ste dali do tejto kúpelne? Ďakujem
zita19
Pred 2 rokmi
21
Anglický mobilný dom
Zdravím chcem sa spýtať či niekto býva v takom Anglickom mobilnom dome. Ak je celoročný či ho bolo …
zicher
Pred 2 rokmi
2
Plastové okná do novostavby v triede A0
Dobrý deň, Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s plastovými oknami od spol. Hesta, konkrétne Harmon…
mellie111
Pred 2 rokmi
5
Ako vyrovnat schody?
Ahojte, z financnych dovodov chcem vyspravit interierove schody aktualne co najlacnejsie. Uvazujem …
purplesticks
Pred 1 rokom
11
sponzor fóra
Skladba podlahy pod kúrenie
Dobrý deň prajem všetkým. Rekonštruujeme starší rodinný dom. Potrebujem radu ohľadom skladby podlah…
pablo87
Pred 2 rokmi
8
Krov + Montáž strešnej krytiny
Ahojte prosím Vás poznáte niekoho kto nám spraví krov domu + namontuje strešnú krytinu ? Orava Ďak…
monika0714
Pred 2 rokmi
1
Zle podlozie
Dobry den, co poviete na toto podlozie? Chceme maly 3i dom montovany. Mate niekto prosim skusenost …
itgospa
Pred 2 rokmi
4
Presadenie staršej Vajgely kvetnatej
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s presadením staršej ale zato krásnej vajgely? Má cez 2 metre výš…
luckab1
Pred 2 rokmi
1
Teplota vody
Dobrý deň, mám plynový kondenzačný kotol Bosch. Pre výrobu teplej vody mám k nemu zásobník. Na term…
megdesign
Pred 2 rokmi
1
2
38
Drevodom-skúsenosti po rokoch bývania
Prosím Vás, chcela by som sa opýtať či je tu niekto, kto už žije v drevodome 9 a viac rokov, že ako…
peter977
Pred 2 rokmi
13
Vymeniť technickú za šatník?
Dobrý deň, rozmýšľam že vymením technickú miestnosť (02) za šatník. Šatník má teraz cca 3m takže te…
srssen
Pred 2 rokmi
12
Rekonstrukcia a ohlasenie drobnej stavby
Dobry den, potrebovala by som poradit. Ideme rekonstruovat exterierove schody. Budu sa komplet bura…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Tablety do bazéna
Aké tablety do bazéna mám používať na 5m3. Mám v bazéne mestskú vodu.
lukluk
Pred 2 rokmi
1
Cena za pracu za zateplenie 20cm
Ako sa hybu tento rok ceny za pracu za m2 zateplenia polystyrenom a mineralnou izolaciou hr.20cm do…
spinavykokot
Pred 2 rokmi
14
Pripojenie sirény k ústredni Jablotron
Vedel by mi niekto skúsený elektrikár poradiť, akým spôsobom zapojiť vonkajšiu sirénu /nie Jablotro…
ralf364
Pred 2 rokmi
4
Liaty mramor - vanička - zrezanie
Ahojte, máme vaničku do sprchového kútu z liateho mramoru. Vanička má 140 cm a potrebujeme kvôli o…
paulus33
Pred 2 rokmi
17
Prefukuje cez okno, zdeformované pvc krídlo
Dobrý deň. Mám malý alebo veľký problém. Cez balkónové okná fúka. Okna som kupil s bytom a pokial v…
kovarmartin46
Pred 2 rokmi
8
Vyrovnávanie podlahy
Dobrý deň, chcel by som do predu upozorniť že nemám veľké skúsenosti a budem rád za rady a typy. …
frantisek1997
Pred 2 rokmi
5
Kuchyna kasmir/satin a dub alebo siva
Zdravím. Idem si sem pre inšpirácie 🙈 pomaly premýšľame nad kuchynskou linkou, len vôbec si neviem …
srssen
Pred 2 rokmi
2
Hrubá stavba a dážď
Dobrý deň prajem, stala sa nám nešťastná vec, pri začatí stávania nášho drevodomu prebiehalo všetko…
1joz
Pred 2 rokmi
4
Vystavba
Chcem sa poradiť: ešte niekto neodporúča spoluprácu s firmou harshop.sk a stavbarskeprace.sk, či ib…
kaman
Pred 2 rokmi
1
Plyn prípojka
Pozdravujem, chcel by som sa spýtať či niekto náhodou neviete ako približne sa pohybuje cena za m p…
jamur
Pred 2 rokmi
4
Salinator
Vedel by mi niekto poradit ako je to so salinatorom? Je potrebne spustat salinator kazdy den? Lebo …
lucan21
Pred 2 rokmi
4
Balkonove dvere vrzgaju
Ahojte, zacali nam celkom dost vrzgat balkonove dvere. S wd40 som prestriekal panty, nepomohlo to. …
vrajmantak
Pred 2 rokmi
5
Malá predsieň
Ahojte, prosím poraďte ako by ste zariadili takúto predsieň. Keďže je dosť malá uvažujem ako čo naj…
vejam
Pred 2 rokmi
4
Vytiahnutie plechu z pod škridle
Dobrý deň, mal by som otázku, či by sa dal vytiahnuť plech z pod škridle v mojom prípade? Dostal so…
martin_ostriz
Pred 2 rokmi
7
1
2
…
296
297
298
299
300
…