O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Starý radiátor
Ahojte, potrebujem vymeniť u starkej na byte 2 radiátory. Na rebrinove 13 ks a 15 ks. Rozteč 500 mm…
rudy2501
Pred 2 rokmi
7
Prerušenie katastrálneho konania
Ahojte, neviete ako to je, keď kataster preruší konanie a následne odstránime nedostatky, tak ako d…
tat12
Pred 2 rokmi
8
Zle rozmery sieťok
Čauky, takže dal som si spraviť sieťky proti hmyzu. Všetko by bolo v poriadku, len som siamsky buk …
arcticcode
Pred 2 rokmi
9
Rekonštrukcia panelakoveho bytu s novymi omietkami
Panelakovy byt bol pred odhad 10-15r rekonstruovany, steny obite na panel, prva vrstva bolo nieco c…
kreisel
Pred 2 rokmi
2
Unicredit
Dobry den, ako dlho trvalo v Unicredit po podpise kym vam prisli peniaze na ucet ? Dakujem
zdravefinancie
Pred 2 rokmi
6
Prepinanie odtoku z dazdoveho zvodu medzi nadrzou a potokom
Ahojte, riesim, ako prepinat odtok vody z dazdoveho zvodu medzi nadrzou na dazdovu vodu (NDV) a pot…
itgospa
Pred 2 rokmi
12
Menší pozemok ako je v územnom pláne
Dobry vecer prajem.Chcem sa poradit mam pozemok 600m ale v uzemnom plane je povolene min 700m inak …
pier
Pred 2 rokmi
3
Akú podlahu zvoliť aby sa vzor dreva "nepobil"
Ahojte, odkúpili sme rozostavanú novostavbu. Rozhodujeme sa aký typ podlahy zvoliť keďže by sme chc…
tabitka337
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Značka mexen
Ahojte,mate niekto skusenosti so značkou mexen?planujem od nich zariadit kupelnu aj volne stojacu v…
arcticcode
Pred 2 rokmi
10
Dlažba do obyvacko-kuchyne
Ahojte, máte niekto na celom prízemí dlažbu a ste spokojní? Podľa čoho vyberať? Máme podlahové kúre…
tabitka337
Pred 2 rokmi
8
Pripojenie VK
Ahojte,,ako to terz je s napojenim na vk??? Podala som ziadost,prisla mi a4 so zakreslenim kde sa m…
marsdm
Pred 2 rokmi
4
Kde umiestniť mozaiku?
Ahojte, poraďte prosím, kde je najlepšie umiestniť mozaiku alebo ju nedať vôbec? Pripájam foto...Zr…
katrinka8
Pred 2 rokmi
26
SLSP
Ahojte, riešil prosím niekto hypotéku zo SLSP ? ( teraz niekedy ) Aký to malo priebeh prosím ? Ja …
zdravefinancie
Pred 2 rokmi
9
Obmedzovanie výhľadu pri výjazde z dvora RD
Sused, ktorý má murovaný plot pri hlavnej ceste ešte predeň takmer na hranicu cesty naskladal drevo…
eeffka
Pred 2 rokmi
6
Sused stava v úrovni dvora
Pôvodný sused rozdelil susedny pozemok na 2 a popri hranici s našim pozemkom (kde ešte nieje stavba…
milandd
Pred 2 rokmi
7
Ako rozvrhnúť kuchyňu?
Ahojte, prerábame starší rodinný dom, kuchyňa je úplne rozbitá, začíname s ťahaním vody, plynu, ele…
sissik
Pred 2 rokmi
30
Navrtanie ramu okna pre automaticky navijak
Monteri mi namontovali skatulku od automatickeho navijaku lanka roliet priamo do ramu okna (otvárac…
anna266
Pred 2 rokmi
4
Duté tehly- kantovky
Prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť, či môžeme použiť duté tehly- kantovky na priečky, ktoré bud…
eagleowl
Pred 2 rokmi
4
Chladenie domu vrtom v zemi
Prúdenie vzduchu a jeho ochladzovanie nie je až tak účinné a hlavne zdraviu bezpečné a preto uvažuj…
radoslavc
Pred 2 rokmi
11
Značka fasády a jej farba
Ahojte. Potrebujem poradiť, pokecať o tom. Ideme robiť fasádu. Neviem však akú značku zvoliť? Baumi…
bruncak
Pred 2 rokmi
7
LED lišta do SDK
Zdravim, mate prosim niekto skusenost s davanim tychto lišt krizom cez seba? Ako ste riesili potom …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Zarovnanie terasy pred montazou WPC
Zdravim. Na terase sme mali dlazbu, ktora dosluzila a ktoru som odstranil. Povodna skladba bola te…
jozef_k
Pred 2 rokmi
1
Ako z parcely E na parcelu C?
Dobrý deň prajem, potrebovala by som radu nad zlato. Vlastníme pozemok E, vlastníci tohto pozemku s…
dorwin
Pred 2 rokmi
3
Ochrana tepelneho čerpadla
Dobrý deň, chcem sa opýtať ako máte riešenú ochranu tepelného čerpadla okrem poiskty pred krádežou?
duzu
Pred 2 rokmi
12
Predlzenie a poklop na korugovanu sachtovu ruru
Ahojte, v ceste mame robenu kanalizaciu s tym ze sachty su vyvedene na povrch ciernymi korugovanymi…
dedo758
Pred 2 rokmi
5
Otázka k plechovej streche na starom dome
Dobrý deň, mal by som technickú otázku k plechovej krytine. Na starom rodinnom dome sa rodina rozh…
zicher
Pred 2 rokmi
2
Chcú odo mňa kúpiť podiel na pozemku, koľko EUR od nich pýtať?
Ahojte. Ozval sa mi pán majiteľ domu na obrázku (parcela na strednom slovensku na lazoch), že by c…
petersd
Pred 2 rokmi
18
Podlaha classen
Máte niekto tie široké lamely 280 mm? Hodia sa podľa vás do klasického bytu, alebo iba do veľkých p…
izabelkas
Pred 2 rokmi
1
Bungalov do 120 m2?
Ahojte, prosím ak ste stavali bungalov do maximálne 120 m2 zastavanej plochy a úžitkovej 95 m2 cc…
frina05
Pred 2 rokmi
7
Utesnenie medzier medzi škridľami komínovým pásom
Existuje niečo také ohybné ako komínové pásy ale bez samolepiacej vrstvy ? Chcel by som to vytvarov…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
294
295
296
297
298
…